Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

Ben bayıldım çokk yakışmış güle güle kullan ama açıkçası ameliyat sonrası fotoları görünce tırstım kaydirigubbakcemile2

tırssmayın arkidisler tırssmayın korkulacak bisi diil sadece görüntü bozuk o kadar baska biseyi yok

twetyy bnde gercekten cok begendım...cok dogal olmus...bnde kemıgı torpuletmek ıstıyorum...ucuna dokundrtmak ıstemıyorum..bırazcık kemıgı var okdr...bana ozelden yazarmısın fıyatını fılan...bıde sdce torpuleme olunca daha mı uygun oluyo fıyatı? aılemı zor ıkna ettım de:) ozelden yazarsan sevınırım..gercı nasıl atılıyo bılmıyorum ozelden.

yesilzeytin, tweetty buraya yazmıstı fiyatını fln ilk sayfadan itibaren okursan bu bölümü göreceksin her ayrıntısı bu baslıkta var

cvp yoktur cünkü online degil, görünce yazar canım, ben burada bir yere yazmıstı diye hatırlıyorum ama yanlıs hatırlıyo olabilirim, görünce cvp verir merak etme

cvp yoktur cünkü online degil, görünce yazar canım, ben burada bir yere yazmıstı diye hatırlıyorum ama yanlıs hatırlıyo olabilirim, görünce cvp verir merak etme

ayy yerim seni benim yerime cvpta vermiş canımmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

bızımkılerı ıkna ettım...yana yakıla doktor arıyoruz...bızımkıler cok korkuyo bısı olur dıye...bızım bı tanıdık yaptırmaya kalkmıs beyın zarını delmısler...ıyı olsun ıstıyolar...sınan şakrak ıcıme sınıyo gıbı...twettyı muthıs yapmıs....kesın kez onerıyomusun doktorunu twety? ona yaptırsam bı sorun cıkmaz dımı? sankı brz yaslı geldı bana baktım da ona:) elı fılan tıtremesın:) ay ıyıce paranoyak oldum..

sinan hoca asker emeklisi canım askerleri bilirsin çok prensip sahibi olurlar yaptığı işleri dört dörtlük yaparlar tertipli düzenli yaparlar hiç kuşkun olmasın yalnız babacan sert görünümlü bir insandır o yönünden korkma sorularını çekinmeden sor çok iyi bir insandır inş herşey istediğin gibi olur cnm

slm canım
kaç gün oldu buruncuğuna :)
yeni resimler olsa ne güzel olurdu :)))
tamam tamam sen önce kendi resimlerini ekle dediğini duyar gibiyim :)
eklicem ama benim pc serviste gelsin hemen eklicem cicik fotoları şaka maka 2 ay bitti,daha dün gibi senin burnuna sulandığım günler :))))

bidenem albümümde dolu fotoğraflar ya bisürü koydum arkadaşlık teklifi yolla bana göremiyosan artk buraya eklemiyrm tatlım. yorumlarını beklyrm .opuyorumnanaktan

canım güle güle kullan seni tanımayan biri estetik olduguna inanmaz. cok dogal olmus.

gerçekten çok güsel olmuş burnun:) yüzüne yakışmış canım,maşallah:) insanın çehresi değişiyo valla ya sadece burun değil değişen:)

beğenmene sewindim tatlım arkadaşlığını kabul edyrm ordada bi yorum patlatırsın artıkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…