Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

şişlikleri biraz daha iner canım şeklini almaya başlar yavaş yavaş ve daha güzel olucak opuyorumnanaktan

ehe ehe ehe misilleme he sırnaşık şeysırnaşık şey burası bnm topiğim reklam ne alaka arkadaşlar yeni resim istedi koydum hadi canım işine ...

canım bence reklam olsun yerimseniben çok güzel doğal muyun buyrun bakın içiniz açılsın hihoyyyt hatta fazla bakın sevap kazanın güzele bakmak sevaptır
sen takma biz senide burnunuda sefiyoz sen bir kaç reklam daha koysan bizde izlesek diyom yerimseniben

yok kız arkadaş başka bi topicte bi ürünün tanıtımını yapmış ta kendi kullanmış gibi bende şimdi reklamlar yazmıştım oda misilleme yapmış aklınca sırnaşık şey
saol hayatımmm çok teşekkür ederim ben yeterince reklam yaptım işte acık ta sen yap :dilcikar: :1hug:

twii kız cok hos gözüküosun burnun da dogal burnun gibi masallah kimse anlamaz cok iyiii

saolasın hayatımmmm ama hala önden güzel görünmüyo gülünce :gitme:

görünür görünür zamanla o da olacak

saka maka da sen, ben ve kucukask 3 ayımızı dolduruyoruz yaff : daha dün gibi ameliyat olusumuz :)

evet kızlar yaa daha dün gibi ameliyat olduğum gün vızır vızır geçiyor günler.. zemuszemus

Ay ınanmıyorum yer ıstanbul meslek hemŞıre
aynı burun yapılıŞı aynı saÇ ay ınanmadım ben yoksa sız benım kızım olmaysınnn:)
yalnız benım kzım evlı deĞıl
Çok gÜzel o0lmuŞ burnuz gÜle gÜle kullan:)
Çok benzıyorsunuz kızımaaa
kızımda burnunu yaptırdı Çok menmun
yalnız Çok tıkanyor bu sorunu varrrr:

ne biliyosun belki senden habersiz evlenmiştir benim annemde zaten internete takılmıyor o şimdi işte bu arada teşekkür ederim yorumunuz için :)

kızlar burnumun kemer kısmında ki şişlik çıkıntı şeklinde elime geliyo aşağıdan yukarı doru masaj yaparken burnuma böyle dümdüz değil uff ne zman geçicek bu şişlikler yaa benneyaptımki

kızlar burnumun kemer kısmında ki şişlik çıkıntı şeklinde elime geliyo aşağıdan yukarı doru masaj yaparken burnuma böyle dümdüz değil uff ne zman geçicek bu şişlikler yaa benneyaptımki

canım bendede aynı sorun vardı görünüşte yok ama ellediğimde hissediyordum :sinifsinif:
doktorum sağolsun yine bıkmadan aydınlattı beni :1closedeyes:
kemer kısmı en son şişliklerin indiği yermiş şuanda elimize gelen yer işlem yapılan yerlermiş haliyle bir 6 ay beklemenin gerektiğini hepsinin düzeleceğini söyledi zemuszemus
çok güvendiğim için rahatladım fuat bey düzelecek diyorsa düzelecektir çünkü daha önce dert ettiğim her konuda haklı çıktı ve hepside dediği gibi düzeldi şimdi tek derdim top burun ucu ve arada tadımı kaçıran şişlikler CADIARZU

şişlik belli olmuyor evet ama insanın eline gelio nohut büyüklüğünde bişey içimi rahatlattın hayatım saol opuyorumnanaktan

albüm oluşturdum arkidişlerim isterseniz yeni resimlere ordan ulaşabilirsiniz artık buraya yüklemeyeceğim opuyorumnanaktan

Ya bende de biraz kemer cıktı sanki gecen haftadan beri mafoldumben cuma günü 1 ay olucak biraz belli oluo gibi etraftan belli olmuo diolar ama bence belli kemer işte geçiyormuymuş ya kontrole gidince sorcamm doktorumaa üff benim de cnm sıkılıo :sinifsinif:

resimlere bakmadım henüz ama eminim süperdir senin burnun güzel zaten cnmm bakim hemen yorum yapcamm kaydirigubbakcemile3

canım o şişliktir geçer yaa bende de kemer gibi çıkıntı var belli olmuyo ama ben parmağımla hissediyorum onu büyük ihtimalle şişliktir ama kötü ihtimali de düşünürsek kemerimizden biraz yadigar bırakmış olabilir sırnaşık şey

üff neden yaa kalmasın kemer filan nolur nolur nolurrr Allahımm :1no2:

twetty84 canım ya senin doktorun siyah noktalar için bant vermişti değil mi? neydi ismi. benim de aynı sorun var da.

canikom o siyah noktalar için değildi şişlikler içindi ama siyah noktalarıda hüp yapıodu doktoruna danışta öyle kullan canım zararı falan olmasın sonra micropore 1,2 bant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…