Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

Karamelcim saolasın duygularıma tercüman olmuşsunopuyorumnanaktan

rica ederim canım burnundan ilham aldım :kedi: kaydirigubbakcemile3
ameliyattan önce seninkine çok baktım
şekli yüzüne çok gitmiş allahım benimkide yüzüme uygun olsun diyee veee oldu hihoyyyt

ben hiç hapşırmadım nerdeyse cnm nezlede olmadım çok rahat geçti bnm allaha şükür

rica ederim canım burnundan ilham aldım :kedi: kaydirigubbakcemile3
ameliyattan önce seninkine çok baktım
şekli yüzüne çok gitmiş allahım benimkide yüzüme uygun olsun diyee veee oldu hihoyyyt

ayh ayhhhhh kız koltuklarım kabardı sırnaşık şey ciddi misin bu kadar beğenmene çok sevindim vallahi :kedi: senin munun da çok harika cnm küçücük yüzüne öyle güzel yakışmış kii

ayh ayhhhhh kız koltuklarım kabardı sırnaşık şey ciddi misin bu kadar beğenmene çok sevindim vallahi :kedi: senin munun da çok harika cnm küçücük yüzüne öyle güzel yakışmış kii

kabar kabar tavuzkuşum benim kaydirigubbakcemile3 cidden kıs çok beğeniyom havana hava katmış yerimseniben efet menimkide güzel sefiyom onu aramızda seviyeli bir ilişki var :kedi: ama bazen bizimki tek taraflı düşünüyor hemen anlıyom masaj yaparkene :roflol:

ayh saol hayatım sabah sabah morel oldu valla laelaelaelaelae nazar değmesin muynumuza kandilin mübarek olsun bu arada canikom opuyorumnanaktan

3 ay olmadan koymayacaktım ama hadi kırmayayım kuşum seni usb bağlantımı alıp geliyorum :)-tatlicadiarzu-

şarjı bitmiş tlf numun haberim yok yaa -tatlicadiarzu-
neyse yarın koyarım hayatım:1hug:

ehe ehe ehe misilleme he sırnaşık şeysırnaşık şey burası bnm topiğim reklam ne alaka arkadaşlar yeni resim istedi koydum hadi canım işine ...

Arkadaşımızdan yeni fotolar istedik suç mu arkadaşım ne alaka yani reklam vs... neyse yorumumu yapayım ben canım

bir fıstık gördüm galiba :jeyyar: canım çok güzel görünüyorsun cokacimcoook

seni kadar fıstık olamamm canımmm opuyorumnanaktan çok saol burnumun son durumu bu işte 6 ayda ne farkedicek bakalım görücezz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…