twetty cooook guzel ya masallah
cnm sana acik mi oldun diye sordugumda evet ama dikisler icten demistin.. nasil yani?
yani disindan iz yoktu sanirimda ozmaan kapali ameliyat olmuyormu?
birde burun deliklerini kucultulermi yoksa sadce ustteki kemigi alip burnu az kaldirdilarmi ucunu?
cnm öncelikle cok gecmıs olsun gule gule kullan guzelde olmus ama burnunun doğal halinde aşırı sıvrılık sorunu ve kemer varmış ve suan şiş olmasına ragmen yine sivri görünüyor birde şişlikler inince yine eskisi gibi sivri olucak biliyorsun değil mi ? senmi böyle istemiştin acaba doktorun mu önerdi (yüz hatlarını değiştirmemek ve daha doğal bir görüntü için)
çok güzel olmuş gerçekten değimiiştir heralde...
güle güle kullanın...a.s.
saol canım ..sivrilikten kastın nedir canım anlayamadım da .. ben sadece doğal beni değiştirmeyen bir burun istedim ( kemerim gitsin hafif küçülsün ve kavis istemediğimi ekledim )
çok sağol canım bende senin ameliyatında itibaren sürekli takip ediyordum. harika bir burnun olmuş. zaten güzelsinde tam gitmiş sana canım..başka fotoların varsa özelden paylaşabiliriz. bide senin ameliyatında kendi düşen dikişlermi kullanıldı. kullanıldı ise bunların düşme süresi nedir. bende burun altında kötü görüntü oluşturuyorlarda. benim bandajlar bu ayın 24. çarşamba günü alınacak. temizlikte ne kullandın. yani burun sırtı ve etrafı için .şimdiden teşekkürler......
tatlım yeni fotolarına baktım, bayıldım bayıldım
çok harika olmuşsunnn::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?