Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

çok teşekkür ederim, bu arada sanada geçmiş olsun canım inş dilediğin gibi bi burnun olur..

twetty cooook guzel ya masallah
cnm sana acik mi oldun diye sordugumda evet ama dikisler icten demistin.. nasil yani?

yani disindan iz yoktu sanirimda ozmaan kapali ameliyat olmuyormu?

birde burun deliklerini kucultulermi yoksa sadce ustteki kemigi alip burnu az kaldirdilarmi ucunu?

Son düzenleme:

canım kapalı yaa yalnış söylemişim ben sana dikişim yok dışta çünkü içteki bile görünmüyo dikişim ben bile anlamadım valla , canım kemiğim alındı burun küçültüldü burun ucu hafif kaldırıldı ama deliklerim küçültülmemiş aynı deliklerim valla kaydirigubbakcemile3 bu arada çok teşekkür ederim yorumun için tatlım..

cnm öncelikle cok gecmıs olsun gule gule kullan guzelde olmus ama burnunun doğal halinde aşırı sıvrılık sorunu ve kemer varmış ve suan şiş olmasına ragmen yine sivri görünüyor birde şişlikler inince yine eskisi gibi sivri olucak biliyorsun değil mi ? senmi böyle istemiştin acaba doktorun mu önerdi (yüz hatlarını değiştirmemek ve daha doğal bir görüntü için)

saol canım ..sivrilikten kastın nedir canım anlayamadım da .. ben sadece doğal beni değiştirmeyen bir burun istedim ( kemerim gitsin hafif küçülsün ve kavis istemediğimi ekledim )

a.s. Çok beğendim.. özellikle aşama aşama vermiş olduğunuz bilgiler beni çok mutlu etti.

Başarılı bir op. olmuş, harika görünüyorsunuz.. bende olmalıyım..

saol canım ..sivrilikten kastın nedir canım anlayamadım da .. ben sadece doğal beni değiştirmeyen bir burun istedim ( kemerim gitsin hafif küçülsün ve kavis istemediğimi ekledim )

anladım canım hani sivri derken ucu bazılarının top gibi oluyo ya acaba sen öyle istemedinmi yoksa doktorunmu önermedi diye merak ettim burnunun orjınal halinde ucu sivriymiş doğallıgı bozulmamıs ameliyattan sonrada hala sivri onu demek istemiştim fazla değişmeyen bi burun olmus küçük düzewnlemelerle yüzünün orjinal hali bozulmamış sadece kusurları kamufle edilmiş güle güle kullan

çok teşekkürler arkadaşlar , yardımcı olabiliyorsam ve mutlu bende ameliyat öncesinde çok ihtiyaç duymuştum resim ve yorumlara ..

merhaba twitty84. canım burnun çok güzel çok hoş olmuş. çok beğendim valla . bende ameliyat olmak istiyorum yoksa kafayı yiycem ama çok pahalı diyorlar bana fiyat hakkında bilgi verirsen çok sevinirim canım şimdiden çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kendine iyi bak hoşçakal

çok sağol canım bende senin ameliyatında itibaren sürekli takip ediyordum. harika bir burnun olmuş. zaten güzelsinde tam gitmiş sana canım..başka fotoların varsa özelden paylaşabiliriz. bide senin ameliyatında kendi düşen dikişlermi kullanıldı. kullanıldı ise bunların düşme süresi nedir. bende burun altında kötü görüntü oluşturuyorlarda. benim bandajlar bu ayın 24. çarşamba günü alınacak. temizlikte ne kullandın. yani burun sırtı ve etrafı için .şimdiden teşekkürler......

çok saol canım bnm :) canım bnm kapalı rinoplasti yapıldı dikişler içte ve aynada bile baksam içine hiçbişey görünmüyodu halada görünmüyo hokus pokus mu yapmış doktorum anlamadım valla dikişlerim eriyecekti erimiştir sanırım bugünlerde burnuma kötü kokular geliyor öyle olurmuş bikaç arkadaştan duymuştm ..Temizlik için yüzüme tonik falan kullanmıyorum güzelce yıkayıp saf gül suyuyla siliyorum sabah akşam .. bnm am.öncesi felaket siyah noktalarım vardı ben çıkartıyodum onlar geri doluyorlardı.. daha önce bahsetmiştim doktorum bana bir burun bandı reçeteledi diye ..ince bir bant bitane burnumun tam ortasından yatay yapıştırıyorum bitanede burnumun ucunu askıya alarak çapraz yapıp burnumun kenarlarına yapıştırıyorum her akşam.. siyah noktalarımı kökünden alıyor inan her sabah temiz bir burunla işe gidiyorum opuyorumnanaktan başka sorun olursa yanıtlarım canım sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…