Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

gercekten cok dogal ve guzel olmus bende doktoruma hep sunu dedım öyle kayık küçük ıstemıom dedım dogal dogal dogal dedım zaten ılkı oyle bır oymustu kı üst kısmı ucu düştü sımdıde tekrar kıkırdak eklendı okısma senın burnun gerekten super benımkıde suan boyle olcak heralde

inş burnun istediğinden de güzel olur canım allah bu konuda kimseye sıkıntı yaşatmasın çünkü gerçekten çok yıpratıcı birşey..mirmirmirmir

capraz dan durdugun resim cok guzel cikarmis burnunu..
cnm hani bana eski burnunu onden yolliyacaktin :O

maniac cım önden resim bunlar var canım işini görür mü bilmem..

Son düzenleme:
abooowww
evet isime yaramazmi cnm sagol.
valla cok guzel olmus simdiki burnun hem onu gordum, hemde az cok benimkine yakin insallah benimkide simdi senin burnun oldugu gibi olur

abooowww
evet isime yaramazmi cnm sagol.
valla cok guzel olmus simdiki burnun hem onu gordum, hemde az cok benimkine yakin insallah benimkide simdi senin burnun oldugu gibi olur

inş canım hadi bakalım sen de ol da kurtul artık bizde sana güzel yorumlar yapalım..opuyorumnanaktan

teşekkürler canım beğenmene sevindim..

canım arkidişlerimm bugünden itibaren iki haftalık bir tatile çıkıyorum internete giremiycem arada biyerlerden girebilirsem girerim belki bu zaman dilimi içinde hepinizi çok özleyeceğim kndinize cicii bakın görüşmek üzere :1hug:a.s.:a015:

canım gerçekten çok doğal yapmış doktorun
umarım yeni halinden sende memnunsundur
saçının rengide bi harika opuyorumnanaktan

burnun çok güzel olmuş. ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum. ameliyat görüntülerini izleyince nette çok korktum. seni ve cesaret edenleri tebrik ediyorum.

ayy ne zorunuz var netten ameliyat görüntülerini izliyorsunuzz aaa :))) ben ameliyattan sonra izledim daha keyifli oluyor pP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…