Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

erkek dediğin güneşte parlamalı teni soğuk olmalı ve beyefendi olmalı :1closedeyes:
bizim surda olacaktı bır tane ondan.cocuk sogukta fazla beklemıs fondoten falan suruyor ama uyuyorr ozellıkleri azcık gay ıdare edıcen artık

bizim surda olacaktı bır tane ondan.cocuk sogukta fazla beklemıs fondoten falan suruyor ama uyuyorr ozellıkleri azcık gay ıdare edıcen artık

:roflol::roflol: kız napıyım ben gay işe yaramaz o :)
hem o gaycik kamyoneti tek eliyle durdurabilir mi dalı söküp atabilir mi :dilcikar:

ben baileysın emmetı neden sevdgını sımdı hatırladımmmmmmmm daha dogrusu anladımmmmkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: evet doğru anladınnnnnn bebişim erkek dediğin vahşi olmalı aynı zamanda :roflol:
öldüm ağrıdan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

gızlı dunyamızı ifşa edıyoruz okuyanlar pembe dizi izler gibi olmustur kaydirigubbakcemile3

bende kacıorum kızlar saat 5 gıtme vakti optum sızleriiiiiiiiiiiii Şeniz

gızlı dunyamızı ifşa edıyoruz okuyanlar pembe dizi izler gibi olmustur kaydirigubbakcemile3

sayfalar arttıkça net aleminin 1 numaralı topiği olalımda gör sen o zaman pembe diziyi :)))
millet google a twilight yazınca ilk biz çıkıyoruz zaten rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…