tatlım ne gitmesi yaa geldiğimden beri yazdıklarını okuyorum insan beni düşünürü de yazar yaaa geberdimmm burdakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sen nerdesın bakayımmmmmmmmmmmmmmmtatlım ne gitmesi yaa geldiğimden beri yazdıklarını okuyorum insan beni düşünürü de yazar yaaa geberdimmm burdakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kıyamammmmm :roflol: abarttık dimi biraz :))))
tehlikeli içerik sildimyarıldım yine gülmekten karnımı ağrıttınnnnnn :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:
ahhh robertla bir tanışsam hayatımın sonuna kadar terslerim yawrum benimmmmm:jeyyar: cokacimcoook
sen nerdesın bakayımmmmmmmmmmmmmmmklava:
anacım sen ıstıfa etmelısın olmuyor boyle,hem kıtapları da rahat okursun.guzel fikir degil mi kafamçokkarıştıtoplantım vardı sekerim velilere twilight kitabını dağıtıodum.herkes mecbur okucak diye
toplantım vardı sekerim velilere twilight kitabını dağıtıodum.herkes mecbur okucak diye
sagol be vur vur :icecream::roflol: sus bencedeeee o konuyu hiç açmayalım :)))))))))))))))))))
sen 27 yaşında koskoca kadın taylorı bulsan yapışacaksın yani :jeyyar:
ahh canım doğru dionbi de bnmkiler 1. sınıf okuma saatinde ben onlara edward&bella okuom iyiki sınıflarda kamera yok yoksa istifaya gerek kalmıcakanacım sen ıstıfa etmelısın olmuyor boyle,hem kıtapları da rahat okursun.guzel fikir degil mi kafamçokkarıştı
ciddi misin :1shok:
hımm sag el verelım..yok olmaz eller megana lazım.. :bbo:kızlarrr hani edward ı bölmüşünüz bana yok mu?senağlama
ama ben klonlıcam onu herkse sağıtcam bi tane.....
koltukaltını ister misin burçak kaydirigubbakcemile3
erotik kısımları atla kaydirigubbakcemile2ahh canım doğru dionbi de bnmkiler 1. sınıf okuma saatinde ben onlara edward&bella okuom iyiki sınıflarda kamera yok yoksa istifaya gerek kalmıcak
kaydirigubbakcemile3
heeee bak şimdi zor bi soru oldu buuu?
sagol be vur vur :icecream:
madonnaya bak sen 28 yas kucuge gıttı.beklerim buyuturum :teytey:
heeee bak şimdi zor bi soru oldu buuu?
304. sayfa 3036. mesajjj yürüyün beeee kim tutar bizi............
erotik kısımları atla kaydirigubbakcemile2
bence direk HAYIR dee..
ama dusunmen bile buyuk bir sevgiye sahip oldugunu gosterıyorr vay be kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?