Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

harikasın didscimmmm sürekli avatar arayışlarındayım hemen ekliyorum bunları da delikafadulden

Yarın kaldığım yerden devam edicem şimdilik bununla idare edin sırnaşık şey

muhteşem bi seriiiii kitabını okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim 15 nisanı sabırsızlıkla bekliyorumserinin 4. kitabı çıkıyor...

Kitapdaki edward karakterinden dolayı bu herife hayranlık duyuyorum delikafadulden

:asigim:

kızlar bu arada kocamın bilgisayarında alice fotoları buldum-tatlicadiarzu-, gizli bir twilight fanıymış kendisi :1ninca:, pis sapık :roflol:
Ben dedım ama degil mi..onlar victoria secretleri seyretsinler bizden alttan mı alalım dedim..bak işte iyi oldu sana koz cıktı çak balımmkaydirigubbakcemile5

ccanımmm hosgeldin..valla kotu haber yazı bulacak denıyor...

aaaaa yazı mı bulacak ben ingilizcesini okumaya başlıyorum bugün, kararım kesin, yoksa çatlayacağım meraktan.

eclipse'te edwardın jacoba davetiye ile beraber not yazması da oldukça kurnazca, hafiften bel altına vuruyor sanki :içelim:

kaydirigubbakcemile5
yırtındım o kadar sonunda okumaya başladın sukur kavusturanaaa

daliah bu arada biz kaptırmışken partnerlerimiz de boş durmuyor, dikkat kesilin hanımlar :):)
canım benimki halle berry fanı..o yuzden hic sansım yok kaydirigubbakcemile3

bende dwayne johnson fanıyım :asigim:
hep esmer tenli iri yarı adamları sevıoyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…