harikasın didscimmmm sürekli avatar arayışlarındayım hemen ekliyorum bunları da delikafadulden
ekle ekleeee süper bunlar hihoyyyt
Ay çok güzel olmuş avatarın :roflol::roflol: İşinize yararsa ne mutlu bana sırnaşık şey
tembel güz güzeliiiiii izle sende bizim gibi delir kötükedihüso :1ninca:
hemen yarın izliyrum ve deliriyrum gızlaaaaaarrrrrrdelikafadulden
:asigim:
Ben dedım ama degil mi..onlar victoria secretleri seyretsinler bizden alttan mı alalım dedim..bak işte iyi oldu sana koz cıktı çak balımmkaydirigubbakcemile5kızlar bu arada kocamın bilgisayarında alice fotoları buldum-tatlicadiarzu-, gizli bir twilight fanıymış kendisi :1ninca:, pis sapık :roflol:
muhteşem bi seriiiii kitabını okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim 15 nisanı sabırsızlıkla bekliyorumserinin 4. kitabı çıkıyor...
Kitapdaki edward karakterinden dolayı bu herife hayranlık duyuyorum delikafadulden
kaydirigubbakcemile5aaaaa yazı mı bulacakben ingilizcesini okumaya başlıyorum bugün, kararım kesin, yoksa çatlayacağım meraktan.
eclipse'te edwardın jacoba davetiye ile beraber not yazması da oldukça kurnazca, hafiften bel altına vuruyor sanki :içelim:
canım benimki halle berry fanı..o yuzden hic sansım yok kaydirigubbakcemile3daliah bu arada biz kaptırmışken partnerlerimiz de boş durmuyor, dikkat kesilin hanımlar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?