Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

eski külüstüründen sonra kullanması zor geliyor tabi :)) bi de utanıyo ya herkesten
kimse bana bakmıyor diye kendi kendini rahatlatmaya çalışıyo falan
ne cins kız yaa bu bella :)))) elindekilerinin değerini bilemiyor :dilcikar:
okuyorum bugün ve yarına dedikodusunu yapıyoruz tatlım
sende başla bencede :) bu bitsin bende tekrar yeni ayı okuyacagm :icecream:

bence yeni ayı filme yakın oku canım.
buarada 246 gun sonra berabercebe gidiyoruz dimi kimse satıs yapmasın sımdıden protokolu yapalım :teytey:

bence yeni ayı filme yakın oku canım.
buarada 246 gun sonra berabercebe gidiyoruz dimi kimse satıs yapmasın sımdıden protokolu yapalım :teytey:

ben varım tabi son dk bir engel çıkmazsa yeni ayı birlikte izliyoruz boy boy foto çekiliyoruz :icecream: daha 1 sene var ama sabırsızlanıyorummmmmmmm :sm_cool:

ben varım tabi son dk bir engel çıkmazsa yeni ayı birlikte izliyoruz boy boy foto çekiliyoruz :icecream: daha 1 sene var ama sabırsızlanıyorummmmmmmm :sm_cool:
bir seneden oncede İstanbula gelirsen basımızın tacısın biliyorsun degil mi canım ?

bir seneden oncede İstanbula gelirsen basımızın tacısın biliyorsun degil mi canım ?

tatlımmmm çok zarifsinn çok teşekkür ederim :asigim:
keşke bir fırsat yaratıp kaçıp gelebilsem çok özledimmm aslında
senin de keşke yolun düşse buralara bende beklerim cnm :1hug:

tatlımmmm çok zarifsinn çok teşekkür ederim :asigim:
keşke bir fırsat yaratıp kaçıp gelebilsem çok özledimmm aslında
senin de keşke yolun düşse buralara bende beklerim cnm :1hug:
1 senede 2 hafta izin :) nasıl yolum dussun acep :) cok tesekur edrim canımm kaydirigubbakcemile5
yaza denk gelseydi cok muthis birsey olurdu ama su yenıay! :1closedeyes::1closedeyes:

burcak nerde..tuce nerde..herkes nerdeee :))))))))))))))))))

tuce burdaydı kaçtı kitap okumaya gittiğini düşünmek istiyorum :)))))))
burçakçım okulda ama tayinden bahsediyordu dün umarım bizi bırakmazzz :çok üzgünüm:

burçakçım okulda ama tayinden bahsediyordu dün umarım bizi bırakmazzz :çok üzgünüm:
tuce derste sanırım..
burcak ın olay nedir ben tam anlayamadım cunku dun yoktum ya .. benneyaptımki

1 senede 2 hafta izin :) nasıl yolum dussun acep :) cok tesekur edrim canımm kaydirigubbakcemile5
yaza denk gelseydi cok muthis birsey olurdu ama su yenıay! :1closedeyes::1closedeyes:

yok iyiki yazın olmamış :)))) yazın full time çalışıyorum yeni ayı kaçırdığımı düşünmek bile korkunç ayy kafayı yerdim sanırım lülülülülülü

yok iyiki yazın olmamış :)))) yazın full time çalışıyorum yeni ayı kaçırdığımı düşünmek bile korkunç ayy kafayı yerdim sanırım lülülülülülü
aa dogru tamamen aklımdan cıkmıs..haklısın o zaman zamanlaması sahane olmuşkaydirigubbakcemile5

bugün tayininin çıkıp çıkmadığı belli olacakmış eğer çıkarsa bir müddet olmayacak aramızda
hım..o işlerde ne zor işler.
Burcak canım ya bulsana Istanbuldan bir enişte..kalırsın hep burda kaydirigubbakcemile5

canlarım dersteydim, geldim ama şimdi tekrar dersim var, ben de bugün yoğunum ya, dün de toplanamadık zaten bir türlü :a015:

canlarım dersteydim, geldim ama şimdi tekrar dersim var, ben de bugün yoğunum ya, dün de toplanamadık zaten bir türlü :a015:

umarım cuma hepimiz toplanabiliriz biraradayken herşey çok eğlenceliiii
özledim sizi kızlar:asigim::asigim:

ben geldim kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar kitabı aldımm okudummmkafamçokkarıştı
24 saatte bitti kitap..istesem daha da önce biterdi a.s
harikaydı yaa:lepi: kesinlikle filmden daha etkileyiciydi..bayıldım..
2.yi almak istiyorum hemen ama bu haftasonunu atlatmam lazım,önemli bi sınavım var ve ben twilight la kafayı yemiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…