o arabaya sınır olacakkac dişi vardır acaba.valla ben sinir olmazdım olamazdımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
sagol canım benim
hadi sende bi gayret oku.bende baslıcam yenıden okuyacagım sanırım sırnaşık şey
bence yeni ayı filme yakın oku canım.eski külüstüründen sonra kullanması zor geliyor tabi :)) bi de utanıyo ya herkesten
kimse bana bakmıyor diye kendi kendini rahatlatmaya çalışıyo falan
ne cins kız yaa bu bella :)))) elindekilerinin değerini bilemiyor :dilcikar:
okuyorum bugün ve yarına dedikodusunu yapıyoruz tatlım
sende başla bencede :) bu bitsin bende tekrar yeni ayı okuyacagm :icecream:
bence yeni ayı filme yakın oku canım.
buarada 246 gun sonra berabercebe gidiyoruz dimi kimse satıs yapmasın sımdıden protokolu yapalım :teytey:
bir seneden oncede İstanbula gelirsen basımızın tacısın biliyorsun degil mi canım ?ben varım tabi son dk bir engel çıkmazsa yeni ayı birlikte izliyoruz boy boy foto çekiliyoruz :icecream: daha 1 sene var ama sabırsızlanıyorummmmmmmm :sm_cool:
bir seneden oncede İstanbula gelirsen basımızın tacısın biliyorsun degil mi canım ?
1 senede 2 hafta izin :) nasıl yolum dussun acep :) cok tesekur edrim canımm kaydirigubbakcemile5tatlımmmm çok zarifsinn çok teşekkür ederim :asigim:
keşke bir fırsat yaratıp kaçıp gelebilsem çok özledimmm aslında
senin de keşke yolun düşse buralara bende beklerim cnm :1hug:
burcak nerde..tuce nerde..herkes nerdeee :))))))))))))))))))
tuce derste sanırım..tuce burdaydı kaçtı kitap okumaya gittiğini düşünmek istiyorum :)))))))
burçakçım okulda ama tayinden bahsediyordu dün umarım bizi bırakmazzz :çok üzgünüm:
1 senede 2 hafta izin :) nasıl yolum dussun acep :) cok tesekur edrim canımm kaydirigubbakcemile5
yaza denk gelseydi cok muthis birsey olurdu ama su yenıay! :1closedeyes::1closedeyes:
tuce derste sanırım..
burcak ın olay nedir ben tam anlayamadım cunku dun yoktum ya .. benneyaptımki
aa dogru tamamen aklımdan cıkmıs..haklısın o zaman zamanlaması sahane olmuşkaydirigubbakcemile5yok iyiki yazın olmamış :)))) yazın full time çalışıyorum yeni ayı kaçırdığımı düşünmek bile korkunç ayy kafayı yerdim sanırım lülülülülülü
hım..o işlerde ne zor işler.bugün tayininin çıkıp çıkmadığı belli olacakmış eğer çıkarsa bir müddet olmayacak aramızda
tuce burdaydı kaçtı kitap okumaya gittiğini düşünmek istiyorum :)))))))
burçakçım okulda ama tayinden bahsediyordu dün umarım bizi bırakmazzz :çok üzgünüm:
canlarım dersteydim, geldim ama şimdi tekrar dersim var, ben de bugün yoğunum ya, dün de toplanamadık zaten bir türlü :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?