Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hosgeldin gec oldu guc oldu ama oldu :)))

canlarım dersteydim, geldim ama şimdi tekrar dersim var, ben de bugün yoğunum ya, dün de toplanamadık zaten bir türlü :a015:
off evet buaralar bır denk gelemıyoruz canım yaa

ya var ya kk daki bu çeteler gerçekten canımı sıkmaya başladı hiçte utanmıyorlar
onlara yalakalık yapsak baş tacı fikirlerine karşı gelsek düşmanı oluyoruz çok ilginç!!!

ya var ya kk daki bu çeteler gerçekten canımı sıkmaya başladı hiçte utanmıyorlar
onlara yalakalık yapsak baş tacı fikirlerine karşı gelsek düşmanı oluyoruz çok ilginç!!!
hiç canını sıkma.ben alışkınım.
herkesi kendin gibi bazı seyleri asmıs,belliolgunluga ulasmıs sekilde gorme..
cahil insana ve kompleksli insana laf anlatamazsın..hem kendı mutsuzdur..hem mutsuz eder..sen kendi yolunda devam canım..hayata eksik ve yeni baslayanlar için eğilip el uzatmaya hic gerek yok..

Baileys noldu canım, neden üzüldün???

tatlım sitede çeteler yüzünden.... yalakalık yapmadıkça dik konuştukça eksi repleri yiyoruz çok önemliymiş gibi :))))) ama onları pohpohlarsak 1 numara oluyoruz...zavallılar ya bişey diyemiyorum klava:

tatlım sitede çeteler yüzünden.... yalakalık yapmadıkça dik konuştukça eksi repleri yiyoruz çok önemliymiş gibi :))))) ama onları pohpohlarsak 1 numara oluyoruz...zavallılar ya bişey diyemiyorum klava:
canım msndede yazıyorum burdada yazıyorum..vallahi su dusundugun snlere bile yazık.o dusundugun snler yerıne Edwardı dusun sevaba gir barii :teytey:

yokmuş gibi davranmak en iyisi...can sıkmaya değmez gerçektende...nasıl biliyorlarsa öyle davransınlar

benim de başıma kaç kere geldi, boşver canım, çok şaşırıyorum ben de bazen, ama böyle. bu arada sana hala rep veremiyorum ya, ama azimliyim kaydirigubbakcemile

benim de başıma kaç kere geldi, boşver canım, çok şaşırıyorum ben de bazen, ama böyle. bu arada sana hala rep veremiyorum ya, ama azimliyim kaydirigubbakcemile

tatlım teşekkürlerrrr :))) hala istirahatte misin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…