Senidemi kaybettik :roflol::roflol::roflol:
kız beni kaybedeli yıllar oldu:roflol::1closedeyes:Senidemi kaybettik :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin hayatımmmmmmmm :jeyyar:
var var nası olsun tadı kokusuuuuu kaydirigubbakcemile3
bitti mi 1. kitap hihoyyyt
Yok kız nerde, elime almaya kıyamıyorum yeminle, bölüm bölüm okuyorum bitmesin diye :roflol::roflol: Yani hayatımda ilk defa bir kitapta bu hale geldim ya :roflol: Bu arada yaş ortalaması nasıl düşükmüş filmin, vallahi utandım kendimden sırnaşık şey
kız beni kaybedeli yıllar oldu:roflol::1closedeyes:
hoş buldukgamyoncuiremsu ben mümkünse şöyle
0 rh negatif alıyım pozitifler hazımsızlık yapıyorda:roflol::roflol:
bende ilk defa bir kitaba bu kadar bağlandım şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu ama geçmedi ve geçmiyor :1rolleyes: bu arada yaş kaç tatlım burdaki yaş ortalaması baya yüksek :))) bizde utanıyoruz zaman zaman kaydirigubbakcemile3
Ben 28 oldum ya, bebe nan bunlar rezil oldum valla :roflol::roflol::roflol: Sen kaçsın itiraf et bakem sırnaşık şey
Geçmesin etkisi falan, ben memnunum hayal dünyasında yaşıyorum :asigim: Allah ım kurduğum cümlelere bak :roflol::roflol::roflol:
Yok kız nerde, elime almaya kıyamıyorum yeminle, bölüm bölüm okuyorum bitmesin diye :roflol::roflol: Yani hayatımda ilk defa bir kitapta bu hale geldim ya :roflol: Bu arada yaş ortalaması nasıl düşükmüş filmin, vallahi utandım kendimden sırnaşık şey
itiraf ediyorum 1 ay sonra 26 yım :tomato:
bu kitapla tanıştıktan sonra unuttuk kendimizi zaten kaptırdık gidiyoruz
utanmıyoruzda koskoca kadınlar :))))
jacob black 16 yaşında hayranları da 27 :jeyyar:
allah sonumuzu hayır etsin kaydirigubbakcemile3
nasıl sabrediyon ben hepsini bir solukta bitirdim:mymeka:kız ne varmış yaşaımıda :roflol::roflol:
Şurayı bir tanıdık okusa falan off, kuzenim 16 yaşında, o bile şok oluyor halime :roflol::roflol:
Neyse canım bizim hayallerimiz var, olmayanlar utansın :dilcikar:sırnaşık şey
negatif elimizde kalmadı üzgünüm kaydirigubbakcemile3 ay allahım vampirler çoğaldı burda ne güzel
Filmi izledim ya ondan dayanabiliyorum, yoksa nerdeee :roflol::roflol: Ayrıca new moon kuzende, bana gelene kadar oyalanmam lazım sırnaşık şey
nette e-kitap olarakta var aklında bulunsun tabi esas kitabı tutmaz amaya nasıl bir seridir insanı bağımlı yapıyo -tatlicadiarzu-
BaiLeyS Breaking Dawn bu gün bitirdim son yazısını görünce içim cızz etti senağlamasenağlama hiç bitmesin bu kitap Stephenie teyzem tüm seriyi birde Edward:asigim:ağzından anlatsın:icecream::icecream:
reziller insan tamamını ekler :mymeka:Bakındımda yarısını eklemişler new moon'un, geri kalanıda ingilizce kötükedihüso
bitirdin miiiii kıskandım şimdi seni :1closedeyes: ben daha bitiremedim yaa benneyaptımki
hiç son olmasın istiyor insan dimi o kadar mükemmel ki
edwardın bakış açısıyla aslında çok güzel olurdu özellikle new moon edwardın ağzından bi başka olurdu ama yeni ay filminde bir kısım sadece edwardın bakış açısıyla anlatılacakmış çok sevindim yani edwardı bol bol izlicez hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?