Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Senidemi kaybettik :roflol::roflol::roflol:
kız beni kaybedeli yıllar oldu:roflol::1closedeyes:
hoşgeldin hayatımmmmmmmm :jeyyar:
var var nası olsun tadı kokusuuuuu kaydirigubbakcemile3

hoş buldukgamyoncuiremsu ben mümkünse şöyle
0 rh negatif alıyım pozitifler hazımsızlık yapıyorda:roflol::roflol:

bitti mi 1. kitap hihoyyyt

Yok kız nerde, elime almaya kıyamıyorum yeminle, bölüm bölüm okuyorum bitmesin diye :roflol::roflol: Yani hayatımda ilk defa bir kitapta bu hale geldim ya :roflol: Bu arada yaş ortalaması nasıl düşükmüş filmin, vallahi utandım kendimden sırnaşık şey

bende ilk defa bir kitaba bu kadar bağlandım şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu ama geçmedi ve geçmiyor :1rolleyes: bu arada yaş kaç tatlım burdaki yaş ortalaması baya yüksek :))) bizde utanıyoruz zaman zaman kaydirigubbakcemile3

kız beni kaybedeli yıllar oldu:roflol::1closedeyes:

hoş buldukgamyoncuiremsu ben mümkünse şöyle
0 rh negatif alıyım pozitifler hazımsızlık yapıyorda:roflol::roflol:

negatif elimizde kalmadı üzgünüm kaydirigubbakcemile3 ay allahım vampirler çoğaldı burda ne güzel

Ben 28 oldum ya, bebe nan bunlar rezil oldum valla :roflol::roflol::roflol: Sen kaçsın itiraf et bakem sırnaşık şey

Geçmesin etkisi falan, ben memnunum hayal dünyasında yaşıyorum :asigim: Allah ım kurduğum cümlelere bak :roflol::roflol::roflol:

itiraf ediyorum 1 ay sonra 26 yım :tomato:
bu kitapla tanıştıktan sonra unuttuk kendimizi zaten kaptırdık gidiyoruz
utanmıyoruzda koskoca kadınlar :))))
jacob black 16 yaşında hayranları da 27 :jeyyar:
allah sonumuzu hayır etsin kaydirigubbakcemile3

nasıl sabrediyon ben hepsini bir solukta bitirdim:mymeka:kız ne varmış yaşaımıda :roflol::roflol:

Şurayı bir tanıdık okusa falan off, kuzenim 16 yaşında, o bile şok oluyor halime :roflol::roflol:

Neyse canım bizim hayallerimiz var, olmayanlar utansın :dilcikar:sırnaşık şey

bu arada bugün 2 kişiyi twilight hayranı yaptım hemen bayıldılar anam ne vampir meraklısı kadın varmış ya:roflol::roflol:

nasıl sabrediyon ben hepsini bir solukta bitirdim:mymeka:kız ne varmış yaşaımıda :roflol::roflol:

Filmi izledim ya ondan dayanabiliyorum, yoksa nerdeee :roflol::roflol: Ayrıca new moon kuzende, bana gelene kadar oyalanmam lazım sırnaşık şey

Şurayı bir tanıdık okusa falan off, kuzenim 16 yaşında, o bile şok oluyor halime :roflol::roflol:

Neyse canım bizim hayallerimiz var, olmayanlar utansın :dilcikar:sırnaşık şey

şifrelemeyi denedik sırf bu yüzden zaten :))))))
kazene msj attık o da bir sorundan dolayı yapamadı

doğru söylüyosun hayalleri olmayan bir sürü insan var acınacak bir durum bence
bu yönümü çok seviyorum aslında:asigim:

negatif elimizde kalmadı üzgünüm kaydirigubbakcemile3 ay allahım vampirler çoğaldı burda ne güzel

BaiLeyS Breaking Dawn bu gün bitirdim son yazısını görünce içim cızz etti senağlamasenağlama hiç bitmesin bu kitap Stephenie teyzem tüm seriyi birde Edward:asigim:ağzından anlatsın:icecream::icecream:

Filmi izledim ya ondan dayanabiliyorum, yoksa nerdeee :roflol::roflol: Ayrıca new moon kuzende, bana gelene kadar oyalanmam lazım sırnaşık şey

nette e-kitap olarakta var aklında bulunsun tabi esas kitabı tutmaz ama ya nasıl bir seridir insanı bağımlı yapıyo -tatlicadiarzu-

nette e-kitap olarakta var aklında bulunsun tabi esas kitabı tutmaz ama ya nasıl bir seridir insanı bağımlı yapıyo -tatlicadiarzu-

Bakındımda yarısını eklemişler new moon'un, geri kalanıda ingilizce kötükedihüso

BaiLeyS Breaking Dawn bu gün bitirdim son yazısını görünce içim cızz etti senağlamasenağlama hiç bitmesin bu kitap Stephenie teyzem tüm seriyi birde Edward:asigim:ağzından anlatsın:icecream::icecream:

bitirdin miiiii kıskandım şimdi seni :1closedeyes: ben daha bitiremedim yaa benneyaptımki
hiç son olmasın istiyor insan dimi o kadar mükemmel ki
edwardın bakış açısıyla aslında çok güzel olurdu özellikle new moon edwardın ağzından bi başka olurdu ama yeni ay filminde bir kısım sadece edwardın bakış açısıyla anlatılacakmış çok sevindim yani edwardı bol bol izlicez hihoyyyt

Bakındımda yarısını eklemişler new moon'un, geri kalanıda ingilizce kötükedihüso
reziller insan tamamını ekler :mymeka:

evet mümkünse filmler kitaplar hepsi edward ağzından anlatılsın bellanın anlatımıda çok güzel ama edward bir başka :asigim:

[/IMG]

kapanışı tabiki bunlarla yapıyorummmmmmmmm iyi geceler edfırtlı jacoblı kellanlı rüyalarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…