yaa off ben dun gece yıne uyuyakaldım yaslanıyorum ben ya..kuzucum sen imkansızı istiyosun senağlama hadi vampir yapalım desek yine olmaz üfff sen en iyisi insan kal :lepi:
evet ya beni pis pis kokutacaksınız adamıma :1closedeyes:vampir yapsak bu kez de jacoba hiç yaklaşamaz, evet olmaz gamyoncuiremsu
sagol be bende seni seviyorum :dance:evet jacob muhtemelen kokusundan nefret eder :))))
üffff şanssız kız naniknanik
annem gel sende kojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkaydirigubbakcemile5ana ben burayı daha yeni gördüm benide alın aranıza :jeyyar: taze kan var mı bu arda:roflol::roflol:
breaking dawn i bitiren birimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Yarabbim dualarım kabul oldu kaydirigubbakcemile5 nasıl superdi degil mi?BaiLeyS Breaking Dawn bu gün bitirdim son yazısını görünce içim cızz etti senağlamasenağlama hiç bitmesin bu kitap Stephenie teyzem tüm seriyi birde Edward:asigim:ağzından anlatsın:icecream::icecream:
hımm yine aynı resim :sm_confused: [/IMG]
kapanışı tabiki bunlarla yapıyorummmmmmmmm iyi geceler edfırtlı jacoblı kellanlı rüyalarrrrrrr
Jacom My Jacob :asigim:kızlar hastalıım nedeniyle 2 gün evde istirahat ettim..
aslında istirahat etim denilemez resmen nefes almakta zorlandıım anlar oldu..sonlarında üzüldüüm anlar oldu..
evet ben 1.romanı bitirmiştim..Edward bellayı bırakıp gitti senağlama annemden utanmasam resmen ağlıcaktım..
sonra 2.romana başladım onuda bitirmek üzereyim..
anladım ki Jacop ta fena değilmiş hani :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3
Jacom My Jacob :asigim:
gecmıs olsun cnaım ya grıp ayı bu ayla dıkkat et yani
sorma ya gencken cok kotu hatalar yapmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile33. foto ne ya öyle :dilcikar:
Ben yazmışım gibi.uyurken mi yazdım dıyecektim ama yaş 28 diyorrrkızlar sabah itirafcomu okurken gördüm yalnız değilizzzz
omaygod, Kadın , 28 , İstanbul
Edward
Bazı imkansız aşklar vardır; fakir kız, zengin oğlan, düşman çocukları, mezhep ayrımı, din ayrımı vs... Bunları geçtim de bir kitap kahramanına aşık olmak da ne oluyor? Yaktın beni Edward!
bende bunu koyayım baıleys gib hep :)))))))))))))))))
valal ergenlik olsa bile ergenlikte yarı cıplak resmi olmamalı kaydirigubbakcemile2ay hayır ya, insan hayatında ergenlik diye bir şey olmamalı :a015:
kızlar sabah itirafcomu okurken gördüm yalnız değilizzzz
omaygod, Kadın , 28 , İstanbul
Edward
Bazı imkansız aşklar vardır; fakir kız, zengin oğlan, düşman çocukları, mezhep ayrımı, din ayrımı vs... Bunları geçtim de bir kitap kahramanına aşık olmak da ne oluyor? Yaktın beni Edward!
valal ergenlik olsa bile ergenlikte yarı cıplak resmi olmamalı kaydirigubbakcemile2
evet portlemiş.çekeninde gözü yokmuymus.yokssa amac o muymus benneyaptımkigöbek diyorum ben kafamçokkarıştı
Baileys uyansana canım ya senin için resim ekliyorum kac sayfadır kaydirigubbakcemile3
kafamı koparacak dimi tuce ?
valla bu itirafçıyla birebir aynı duygular içindeyim.
hayal aleminde yaşıyorumm
yaktın beni yaktın edward
bu arada kızlar diğer topiğide twilight yakışıklıları ile doldurmuşunuzzzzz
kelllannn dolu her taraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?