tabi bizim salak hala kendini beğenmiyo yeterli görmüyo :roflol: edward diyoya sen hiçbir zaman sadece güzel olmadın :asigim:
yaa kızlar braking downun netten mi çevirilerini okuyorsunuz?
en sonunu merak edıyorum ben sanırım son kıtap
daha sonra edwardın agzına gecıyor cunku hıkaye (midnight sun'da)
BaiLeyS takım değişmişin :roflol::roflol::roflol:
cidden salak kız yaa ne jacobı ne edwardı hakediyor aslında :mymeka:
kız ne istese emir zaten allahım ne şanslı kızlar var gerçek olmasa da insanı depresyona sokuyor böyleleriklava:
:roflol::roflol::roflol: ya sorma edward çok arabesk geldi bana jacob daha şeker :asigim:
breaking dawndan sonra sizde değişçeksiniz görürsünüz bak :roflol:
:roflol::roflol::roflol: ya sorma edward çok arabesk geldi bana jacob daha şeker :asigim:
breaking dawndan sonra sizde değişçeksiniz görürsünüz bak :roflol:
Eyvahlar olsun :roflol::roflol::roflol: Kitap elimde geziyorum zaten sapıttım iyice :roflol::roflol: New moon'a geçincede alıcam masaüstü pcmi kolumun altına ohh :roflol::roflol::roflol:
edward'da bana kalsın sen al jacobı :jeyyar::jeyyar:dünyadaki hiçmir vampir veya kurtcuga değişmem ben ed'imiŞenizŞenizŞeniz
fena mi egzersiz olur sana:roflol:
kız rüyamda bile vampirler kurtadamlar görüyorum annem şey diyo üç kuruşluk aklın vardı onda vampirler aldı:roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen kıskandın demi :mymeka:yaa bak böyle diyosunuz beni de kışkırtıyosunuz kaydirigubbakcemile3
bende seviyorum edfırtımı ama jacob da şeker yaa
şu 2 günü team jacob olarak geçircem sonra yine edwardıma döncem size kaptırmam asla :dilcikar:
kafayı yedik yaa aklıma gelmeyen 1 sn bile yok anacım sevgilimin yanında da aklıma gelmesinden korkuyorum soğucam adamdan kaydirigubbakcemile3
hemen kıskandın demi :mymeka:
:roflol::roflol: hem sevgilisi var hemde ed'ime sulanıyokötükedihüso evli arkadaşlarım var onlarda edward diye sayıklıyor onları tehdit ediyom kocalarınıza ispiyonluycam diye :jeyyar: birde şey diyo kitaplardan kocama bahsettim çok hoşuma gittiğini felan bir tek şeyi anlatmamış oda edward :roflol::roflol::roflol:
yaa bak böyle diyosunuz beni de kışkırtıyosunuz kaydirigubbakcemile3
bende seviyorum edfırtımı ama jacob da şeker yaa
şu 2 günü team jacob olarak geçircem sonra yine edwardıma döncem size kaptırmam asla :dilcikar:
:roflol::roflol: sanırım en dürüst benim yaa benimki biliyo edwardı sevdiğimi o da bellayı seviyo neymiş süper güzel bi kızmış uyuz kötükedihüso
anam ed hepimizin ortak malı oldu hatta aramızda paylaştık herbir parçasını sen nerdeydin :roflol: koltuk altını verelim ister misin kafamçokkarıştı
:1shok::1shok::1shok:sen al koltuk altını :mymeka:bana kellesini verin yeter:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: yemezler yewrum o kellenin hepsi çok sana bak napalım
sen gözleri al bende dudakları ( üzgünüm tuce ) :roflol:
Kizlar diger topice yine resim ekledim hihoyyyt
sen resim eklerken bizde edward parçalıyoduk:lepi:
Hayiiiiiiiiiiiir. Kimse benim Edwardimi parcalayamaz kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?