daha değil..balayındayız şuan edwardımla :asigim:
edward ve bellanın balayı odası :jeyyar:
offf offff edward olsun da yanımda ben de mosmor olayım bella gibi:roflol:
hmmmmmmmmmm demek öyleefisfisfis
kitaplarını almak istiyorum zaten
kitaba göre film biraz yetersiz kalmış gibi
aslında hayal ürünü şeyleri pek sevmem ama joe blackteki tadı bıraktı film bende (tabi joe blacke göre cok hızlı bir film)
gerçek dısı da olsa insan bazen böyle aşklara kaptırmak istiyor kendini yerimseniben
biz çok kaptırdık valla sorma edfırt diye kafayı yiycez yakında kızlarla :roflol:
bunları yazdığımda filmi evde canım sıkıldığı bir gün dandik bir görüntüyle izlemiştim
sen böyle yazdığında Baileys ve topiği okuduğumda bu kızlar kafayı yemiş baska işleri yok sanırım deyip günahınızı almıştım-tatlicadiarzu-
geç de olsa su an ben de kafayı yemiş durumdayım (edward diye)
elimde kitap ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta:1ninca:
hayatımda hiç bir şeye bu kadar kapıldığımı hatırlamıyorum
sürekli annemle kitaplardan bahsediyoruz (onu da kendime benzettimdelikafadulden)
bazı yerleri bitirdi beni hemen bitmesin diye tekrar tekrar okuyorum önemli kısımları
ve nolcak böyle halım diye düşünmeye başladım dıs dünyaya kapadım sanırım kendini-tatlicadiarzu-
2. kitabı bitirmek üzereyim ama hemen bitmesin diye tutuyorum kendimi
daha 3. kitap var diye de avunuyorum:1rolleyes:
giderek çoğalıyoruz, edwardmania :lepi:
bunları yazdığımda filmi evde canım sıkıldığı bir gün dandik bir görüntüyle izlemiştim
sen böyle yazdığında Baileys ve topiği okuduğumda bu kızlar kafayı yemiş baska işleri yok sanırım deyip günahınızı almıştım-tatlicadiarzu-
geç de olsa su an ben de kafayı yemiş durumdayım (edward diye)
elimde kitap ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta:1ninca:
hayatımda hiç bir şeye bu kadar kapıldığımı hatırlamıyorum
sürekli annemle kitaplardan bahsediyoruz (onu da kendime benzettimdelikafadulden)
bazı yerleri bitirdi beni hemen bitmesin diye tekrar tekrar okuyorum önemli kısımları
ve nolcak böyle halım diye düşünmeye başladım dıs dünyaya kapadım sanırım kendini-tatlicadiarzu-
2. kitabı bitirmek üzereyim ama hemen bitmesin diye tutuyorum kendimi
daha 3. kitap var diye de avunuyorum:1rolleyes:
tucem ben 3. bölüme geçtim bellanın kitabına :)
yaaaa olamaz böyle bi kitap hiç bitmesinnnnnnnn nolurrrrr
jacobı çok sevdim ben itiraf ediyorum:asigim:
en sevdiğim yerler jacobın ağzından anlatılan kısımlardı jacobın rosalie ye yaptıkları süper kaydirigubbakcemile3
bitirelimde bol bol konuşalım kızlar çabuk
Doğrusu bende 4. kitapta jacob sevdim neyseki bella sevdasından geçtide:mymeka: ama daha beter oldu:roflol::roflol:bella da çok acı çekti garibim bu kitapta:teselli:
bella neler yaşamış kız şok oldum :1shok:
doğum anı neydi öyle ben şahsen doğurmazdım o çocuğu :1no2:
demi ya neydi öyle :1shok::1shok: bellenın vücüdunda sağlam bi yer kalmadı gerçi hamileliğide zor geçti vampire dönüşmeden önce kan bile içiti garibimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızda ne omurilik kaldı ne kaburga :)
ilk av bölümüne geldim ava çıkacak şimdi
süper bi kitap yaaaaaa kaydirigubbakcemile2
av bölümüde çok güzel bella her zamanki gibi edward şaşırtıyu :roflol:ama çok yakıştı bellaya vampirlik :asigim:kız sonunda muradına erdikaydirigubbakcemile3
sonunda güzel oldu dimi kendini tanıyamadı ya sesi falan değişik :)
şimdi dikkatli olması gereken edward çünkü bella daha güçlü edwarddan :jeyyar:
süperdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?