Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ezbuzum konusu süpermiş senin yorumunu bekleyemeden alıcam
yarın ilk işim bu delikafaduldendelikafadulden

bencede al canım ama zor bulunuyor haberin olsun toplam 4 kitabı basılmış birnci kitabın baskısı bitmiş yeniden cep boy olarak basılmış :1closedeyes:

bencede al canım ama zor bulunuyor haberin olsun toplam 4 kitabı basılmış birnci kitabın baskısı bitmiş yeniden cep boy olarak basılmış :1closedeyes:

Ölümsüz ve Çaresiz
Ölümsüz ve İşsiz ,
Ölümsüz ve İadesiz

serinin diğer kitaplarının isimleri bunlar olsa gerek bakayım bulursam alırım :icecream:

Ölümsüz ve Çaresiz
Ölümsüz ve İşsiz ,
Ölümsüz ve İadesiz

serinin diğer kitaplarının isimleri bunlar olsa gerek bakayım bulursam alırım :icecream:

evet diğerleri bunlar zaten biri bulmak zor diğerlirini değil d&r nerdeyse 1 saat armışlar kitabı :roflol::roflol:ama sonunda bulmuşlargamyoncuiremsu

akşamı iple çekiyorum tam benlik bir seri :jeyyar:

baileys tamamen kafayı vampirlerle bozmuş durumdayım bu edward bizi ne hale soktu alıcagım o kadar kitap var ki sıraya soktum hemsini :roflol:

nan tımarhane gülleri nerdesiz ses soluk yoh ?
edfirtta görünmiy ortalıkta kötü emellerinize mi alet ettinis yahuşuklu seksü karısmatik ve edeleli vampirimi

evet diğerleri bunlar zaten biri bulmak zor diğerlirini değil d&r nerdeyse 1 saat armışlar kitabı :roflol::roflol:ama sonunda bulmuşlargamyoncuiremsu

kız nette var yafrim fiyatları da uygun bende siparişimi vercem çok eğlenceli bir seri belli delikafadulden
akşamı iple çekiyorum tam benlik bir seri :jeyyar:

baileys tamamen kafayı vampirlerle bozmuş durumdayım bu edward bizi ne hale soktu alıcagım o kadar kitap var ki sıraya soktum hemsini :roflol:

aynen bende bozdum zaten eskiden beri severim buffy the vampire slayer ve angel zamanında uzman olmuştum cullenlar bilgime bilgi kattı -tatlicadiarzu-
kıskandım seni şimdi benim okuyacak kitabım yok :çok üzgünüm:

nan tımarhane gülleri nerdesiz ses soluk yoh ?
edfirtta görünmiy ortalıkta kötü emellerinize mi alet ettinis yahuşuklu seksü karısmatik ve edeleli vampirimi

yafrim ben geldim siz yoksunuz şimdi de
ben de göremiyorum yakışıklımı tuceden de ses yok
tucem sen mi kaçırdın yoğsam kötükedihüso

kızlar alice e sormuşlar edward mı jacob mı diye
ben team jacobım demiş :lepi:

kızlar belki okumuşsunuzdur bram stokers dracula kitabı vardı. (filmide vardı keanu reeves gary oldman) o kitapta süperdi.elimden düşürmemiştim.tavsiye ederim.Yanlız cullenlerden çok farklıydı.ürkütücü ve korkunç bir roman

göçebe de güzel bitti dimi didsim :asigim::asigim:
bende yeni bir seri arayışlarındayım izlemedim true blood u

True Blood'ın ilk bölümünü izledim dün, hoşuma gitti cokacimcoook Kız için daha hoş birini bulsalar daha iyi olurdu kanumca ama vampirimiz fena değel kaydirigubbakcemile3

Çok tuttum Betsy'yi :roflol::roflol: Bende vampir olsam böle bişey olurdum heralde sırnaşık şey Sen başlada sana göre alıyım ben Şeniz

--------------------------------

Az önce "Jumper" diye bir film izliyordum, filmin son beş dakikası karşıma Bella çıktı :roflol::roflol: Şok oldum karşım görünce :roflol::roflol:

--------------------------------

Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz tımarhanemize sırnaşık şey

eskiden beri bende seerim vampir,cadı,ruh vs hele korku filmlerine bayılırım:jeyyar:
vampirleride çok severdim ama cullen ailesinden sonra tüm vampirler aşığım :roflol:
kızlar alice e sormuşlar edward mı jacob mı diye
ben team jacobım demiş :lepi:
halt etmiş o:mymeka:haspam hıh
True Blood 1. sezon bölümlerinin hepsini izledim ama 2. sezon yok çımadı çıkcakmı bilmiyorum inşallah çıkarda devam ederim izlmeye:1closedeyes:Betsy'ye gelince onun gibi vampir hiç görmedim manyak hatunun teki:roflol::roflol:

İzlemesen şaşardım zati :roflol::roflol: Anlatma izlemedim daha :roflol:

2. sezon hazirandaymış

Heyyytt hatunlar açılın ben geldimşakkıdı
Geç oldu ama güzel oldu.
Takipteydiniz bugüne kadarsengözlerimebaksanab

Buffy ve Angel'dan sonra (şimdi ne kadarda yetersiz geliyorlar:1closedeyes:) arada bide bonjovi'nin bile saçma sapan vampires filmini seyretmiş bulunmaktayım. Lise zamanlarımda, geçmiş zaman tebi.

Vampir denildi mi bir garip olurdum. Şimdi tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim.
Edward'ınızı paylaşmaya geldim maalesef:jeyyar:.
Hele gündüz dışarı çıktığını öğrendiğimde daha onu tanımama bile gerek yoktu twilight hayranlığım için.

Ben kendimi gösterteyim size, geçmişide oldukça okumaya çalışacağım.
Ben 1-3-4 kitaplara sahibim. 2.sinin kitapçıma gelmesini bekliyorum.Çarşamba perşembe gelecekmiş inşallah.

Siz okumuşsunuzdur zaten. Ama bende size yetişeceğim kararlıyım.
DVD'side Haziran'da çıkacakmış, hatta haziranda yeniden gösterime gireceğine dair sağlam dedikodular var. İnşallah gerçek çıkar.Sinemada izleyememe talihsizliği yaşadım ne yazıkki:çok üzgünüm: Cd'den seyrettim ama yeterli gelmedi.
Telafi etmeye çalışıyorum. Bende buralarda olacağım.:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…