ezbuzum konusu süpermiş senin yorumunu bekleyemeden alıcam
yarın ilk işim bu delikafaduldendelikafadulden
bencede al canım ama zor bulunuyor haberin olsun toplam 4 kitabı basılmış birnci kitabın baskısı bitmiş yeniden cep boy olarak basılmış :1closedeyes:
Ölümsüz ve Çaresiz
Ölümsüz ve İşsiz ,
Ölümsüz ve İadesiz
serinin diğer kitaplarının isimleri bunlar olsa gerek bakayım bulursam alırım :icecream:
bizim tımarhanede bize özel bi koğuş var krizi geleni oraya postalıyoruz sanada bi yatak ayarlarız ordan canım
sende bizim gibi günde 30 kez filmini izler her akşam tüm seriyi gözden geçirisin -tatlicadiarzu-o zaman krız biraz olsun yavaşlıyor:roflol::roflol:
evet diğerleri bunlar zaten biri bulmak zor diğerlirini değil d&r nerdeyse 1 saat armışlar kitabı :roflol::roflol:ama sonunda bulmuşlargamyoncuiremsu
akşamı iple çekiyorum tam benlik bir seri :jeyyar:
baileys tamamen kafayı vampirlerle bozmuş durumdayım bu edward bizi ne hale soktu alıcagım o kadar kitap var ki sıraya soktum hemsini :roflol:
nan tımarhane gülleri nerdesiz ses soluk yoh ?
edfirtta görünmiy ortalıkta kötü emellerinize mi alet ettinis yahuşuklu seksü karısmatik ve edeleli vampirimi
göçebe de güzel bitti dimi didsim :asigim::asigim:
bende yeni bir seri arayışlarındayım izlemedim true blood u
True Blood izledim canım ben güzel bir hikayesi var esas kızmız zihin okuya biliyor edward gibi ama tek farkı ver kızmız insan kaydirigubbakcemile3 bence başla ben:icecream: kitapınada başlamak istiyorum ama daha bir kitap çıktı bir kaç tanesi daha çıksın öyle başlıyacam bayağı uzun bir seribu arda bende yeni bir seriye başladım uzun zamandır kafayı vampirlerle bozduğum için 2 serinin kitabını aldım birisi asil kan daha birincisi çıktı diğeri ize ölümsüz ve bekar serisi okumaya başlıyım sizde bilgilendiririm şakkıdı
kitapları almadan önce biraz arştırdım :1closedeyes: bekar ve ölümsüz bayağı değişik catlak mı çatlak bir vampir kreliçemizin hikayesini anlatıyor ama sonradan vampir oluyorşakkıdı bildik vampir romanlarından farklı eğlenceli bir kitap:roflol::roflol:
ÖLÜMSÜZ VE BEKAR
Vampirlerin yeni kraliçesini selamlayın!
Önce Modeldi, Sekreter Oldu ve Kovuldu. Öldü Sonra ve Ölümsüzlerin Kraliçesi Oldu!
Elizabeth 'Betsy' Taylor: Kraliçe Betsy
Elizabeth 'Betsy' Taylor,30. yaş gününde sekreterlik işinden kovulur ve bir araba kazasında ölmek üzere evine doğru yola koyulur. Birkaç gün sonra bir tabut içerisinde gözlerini açtığında, daha neler olup bittiğini bile anlamasına fırsat kalmadan ölümsüzlerin arasına katıldığını idrak eder. Üstüne üstlük, yani daha da acısı, insanüstü bir takım güçler edindiğini anlaması da uzun sürmez. Şey... İnsanüstüdür, çünkü o bir vampirdir artık!
Vampir halkı, Betsy'nin kehanetlerde adı geçen Kraliçe olduğuna inanmaktadır. Ama bu Betsy'nin umrunda bile değildir -onun tek derdi yeni ayakkabılara sahip olmaktır! Vampir dünyası, Bela Lugosi bozması bir ucube tarafından ters düz edilmek üzeredir ve Betsy'ye inananlar, onun bu vaziyetin çaresine bakmasını beklemektedirler. İyi de hay aksi, neden bir vampir kraliçe prospektüsü falan yok ki! Neyse ki müstakbel eşi Eric Sinclair -sinir bozucu bir şekilde- sürekli yanında! Hımmm. Keşke bu kadar uzun boylu, esmer, yakışıklı...ve ölümsüz olmasaydı.
Kraliçe Betsy'nin maceraları sürecek!
kızlar alice e sormuşlar edward mı jacob mı diye
ben team jacobım demiş :lepi:
eskiden beri bende seerim vampir,cadı,ruh vs hele korku filmlerine bayılırım:jeyyar:kız nette var yafrim fiyatları da uygun bende siparişimi vercem çok eğlenceli bir seri belli delikafadulden
aynen bende bozdum zaten eskiden beri severim buffy the vampire slayer ve angel zamanında uzman olmuştum cullenlar bilgime bilgi kattı -tatlicadiarzu-
kıskandım seni şimdi benim okuyacak kitabım yok :çok üzgünüm:
halt etmiş o:mymeka:haspam hıhkızlar alice e sormuşlar edward mı jacob mı diye
ben team jacobım demiş :lepi:
True Blood 1. sezon bölümlerinin hepsini izledim ama 2. sezon yok çımadı çıkcakmı bilmiyorum inşallah çıkarda devam ederim izlmeye:1closedeyes:Betsy'ye gelince onun gibi vampir hiç görmedim manyak hatunun teki:roflol::roflol:True Blood'ın ilk bölümünü izledim dün, hoşuma gitti cokacimcoook Kız için daha hoş birini bulsalar daha iyi olurdu kanumca ama vampirimiz fena değel kaydirigubbakcemile3
Çok tuttum Betsy'yi :roflol::roflol: Bende vampir olsam böle bişey olurdum heralde sırnaşık şey Sen başlada sana göre alıyım ben Şeniz
--------------------------------
Az önce "Jumper" diye bir film izliyordum, filmin son beş dakikası karşıma Bella çıktı :roflol::roflol: Şok oldum karşım görünce :roflol::roflol:
--------------------------------
Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz tımarhanemize sırnaşık şey
True Blood 1. sezon bölümlerinin hepsini izledim ama 2. sezon yok çımadı çıkcakmı bilmiyorum inşallah çıkarda devam ederim izlmeye:1closedeyes:Betsy'ye gelince onun gibi vampir hiç görmedim manyak hatunun teki:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?