Heyyytt hatunlar açılın ben geldimşakkıdı
Geç oldu ama güzel oldu.
Takipteydiniz bugüne kadarsengözlerimebaksanab
Buffy ve Angel'dan sonra (şimdi ne kadarda yetersiz geliyorlar:1closedeyes:) arada bide bonjovi'nin bile saçma sapan vampires filmini seyretmiş bulunmaktayım. Lise zamanlarımda, geçmiş zaman tebi.
Vampir denildi mi bir garip olurdum. Şimdi tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim.
Edward'ınızı paylaşmaya geldim maalesef:jeyyar:.
Hele gündüz dışarı çıktığını öğrendiğimde daha onu tanımama bile gerek yoktu twilight hayranlığım için.
Ben kendimi gösterteyim size, geçmişide oldukça okumaya çalışacağım.
Ben 1-3-4 kitaplara sahibim. 2.sinin kitapçıma gelmesini bekliyorum.Çarşamba perşembe gelecekmiş inşallah.
Siz okumuşsunuzdur zaten. Ama bende size yetişeceğim kararlıyım.
DVD'side Haziran'da çıkacakmış, hatta haziranda yeniden gösterime gireceğine dair sağlam dedikodular var. İnşallah gerçek çıkar.Sinemada izleyememe talihsizliği yaşadım ne yazıkki:çok üzgünüm: Cd'den seyrettim ama yeterli gelmedi.
Telafi etmeye çalışıyorum. Bende buralarda olacağım.:1ninca:
al işte edwardımdan bi parça daha gitti
bende sinbemada izleyemeyedim senağlama
umarım doğrudurrr delikafadulden
Heyyytt hatunlar açılın ben geldimşakkıdı
Geç oldu ama güzel oldu.
Takipteydiniz bugüne kadarsengözlerimebaksanab
Buffy ve Angel'dan sonra (şimdi ne kadarda yetersiz geliyorlar:1closedeyes:) arada bide bonjovi'nin bile saçma sapan vampires filmini seyretmiş bulunmaktayım. Lise zamanlarımda, geçmiş zaman tebi.
Vampir denildi mi bir garip olurdum. Şimdi tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim.
Edward'ınızı paylaşmaya geldim maalesef:jeyyar:.
Hele gündüz dışarı çıktığını öğrendiğimde daha onu tanımama bile gerek yoktu twilight hayranlığım için.
Ben kendimi gösterteyim size, geçmişide oldukça okumaya çalışacağım.
Ben 1-3-4 kitaplara sahibim. 2.sinin kitapçıma gelmesini bekliyorum.Çarşamba perşembe gelecekmiş inşallah.
Siz okumuşsunuzdur zaten. Ama bende size yetişeceğim kararlıyım.
DVD'side Haziran'da çıkacakmış, hatta haziranda yeniden gösterime gireceğine dair sağlam dedikodular var. İnşallah gerçek çıkar.Sinemada izleyememe talihsizliği yaşadım ne yazıkki:çok üzgünüm: Cd'den seyrettim ama yeterli gelmedi.
Telafi etmeye çalışıyorum. Bende buralarda olacağım.:1ninca:
edfırtımın haremine hoşgeldin bacım herkese kapımız açık
kızlar belki okumuşsunuzdur bram stokers dracula kitabı vardı. (filmide vardı keanu reeves gary oldman) o kitapta süperdi.elimden düşürmemiştim.tavsiye ederim.Yanlız cullenlerden çok farklıydı.ürkütücü ve korkunç bir roman
selam kızlarrrr
acayip bir rüya gördüm çok ilginçtiiii huhahahhahahhaha
ne alakaysa emmet elimden tutmuş( öle sevgili babaında değil) beni koruyor bende yanında nedense ufacık kalmışımmm. beraber edwardı aramaya gidiyoruzzz, edwardda bellayı bulmak için dağda karları temziliyor kayak yaparak ne alakaysaaa, bzide emmetla yardıma gidiyozzzz
selam kızlarrrr
ne alakaysa emmet elimden tutmuş( öle sevgili babaında değil) beni koruyor bende yanında nedense ufacık kalmışımmm. beraber edwardı aramaya gidiyoruzzz, edwardda bellayı bulmak için dağda karları temziliyor kayak yaparak ne alakaysaaa, bzide emmetla yardıma gidiyozzzz
selam kızlarrrr
selam kızlarrrr
selam kızlarrrr
ne kitapmış ya bi taraflarımızı açıkta bıraktı hakaydirigubbakcemile3
Tutulmayı okuduğumu söylemiştim ya
Ya jacobun bellayı zorla öpmesi ve pişkinliği salak bellanında hala jacobla görüşme isteği beni deli ediyor:dilcikar:
Evire çevire dövmek istiyorum ikisinide:mymeka:
Edward zavallımda hala beyefendiğini koruyor
Nehir'cim hoşgeldin Şeniz Yazın çok hoş olmuş :roflol::roflol: Gece gece iyi güldüm :roflol::roflol::roflol:
Efem bende kendimi tanıtıyım :roflol: Malesef 5 kitabıda bitirdim senağlamasenağlama Filmide izledim senağlama Yazarın diğer kitabı Göçebe'yide okudum senağlama Şimdi yalnızım senağlama Bir vampir dizisi olan True Blood'ı izlemeye başladım benneyaptımki (Bilgi için: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=277178 )
Çok acıklı oldu be :roflol::roflol:
Nehir OTH'mi izliyosun yoksa :1shok: Avatarındaki bıcıra fena hastayım ben sırnaşık şey
bi tarafın açıkta kalmış gülüm
bu bişey mi 2. öpüşme olayında daha çok sinir olacaksın canım
bella edwardı haketmiyooooooooooo :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?