Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

al işte edwardımdan bi parça daha gitti

bende sinbemada izleyemeyedim senağlama
umarım doğrudurrr delikafadulden

al işte edwardımdan bi parça daha gitti

bende sinbemada izleyemeyedim senağlama
umarım doğrudurrr delikafadulden

Ne yapçan gardeş. Edward da yok yok. Herkes bir parça buluyor kendinde.
O ka yakışıklı kaslı, çekici, kibar, düşünceli,aşık, üstelik vampir, hemide iyi vampir adam tek kişiye nasip olmuyo neetçenn:roflol:

edfırtımın haremine hoşgeldin bacım herkese kapımız açık

Nehir'cim hoşgeldin Şeniz Yazın çok hoş olmuş :roflol::roflol: Gece gece iyi güldüm :roflol::roflol::roflol:

Efem bende kendimi tanıtıyım :roflol: Malesef 5 kitabıda bitirdim senağlamasenağlama Filmide izledim senağlama Yazarın diğer kitabı Göçebe'yide okudum senağlama Şimdi yalnızım senağlama Bir vampir dizisi olan True Blood'ı izlemeye başladım benneyaptımki (Bilgi için: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=277178 )

Çok acıklı oldu be :roflol::roflol:

Nehir OTH'mi izliyosun yoksa :1shok: Avatarındaki bıcıra fena hastayım ben sırnaşık şey

ben de okudum dracula yı. o bir kült kitaptır bence

selam kızlarrrr

acayip bir rüya gördüm çok ilginçtiiii huhahahhahahhaha
ne alakaysa emmet elimden tutmuş( öle sevgili babaında değil) beni koruyor bende yanında nedense ufacık kalmışımmm. beraber edwardı aramaya gidiyoruzzz, edwardda bellayı bulmak için dağda karları temziliyor kayak yaparak ne alakaysaaa, bzide emmetla yardıma gidiyozzzz

bi tarafın açıkta kalmış gülüm

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
funnndaya katılıyorumkaydirigubbakcemile3

fanatiklik bu olsa gerek rüyalara girmiş kahramanlar :roflol:

ahahhahhh öldüm gülmekten kız emmettımı rahat bırak cici bi kız ol bakem klava:

ne kitapmış ya bi taraflarımızı açıkta bıraktı hakaydirigubbakcemile3
Tutulmayı okuduğumu söylemiştim ya
Ya jacobun bellayı zorla öpmesi ve pişkinliği salak bellanında hala jacobla görüşme isteği beni deli ediyor:dilcikar:
Evire çevire dövmek istiyorum ikisinide:mymeka:
Edward zavallımda hala beyefendiğini koruyor

bu bişey mi 2. öpüşme olayında daha çok sinir olacaksın canım
bella edwardı haketmiyooooooooooo :çok üzgünüm:

Hoşbulduk didsim.
Yaaa ben bunuda mı kaçırdım. 5. Kitap dediğin Midnight Sun'mı :1shok:
İnanmıyorum onu okumak çok istiyorum.Edwardımın neler hissetmiş. Bir harika olacak onu okumak.
Hee true Blood'uda gördüm nette ama konusunu bilmiyordum.
Neyse onuda izleriz, kitap bitince ne yapacağım zatenyerimseniben

Nehir OTH'mi izliyosun yoksa :1shok: Avatarındaki bıcıra fena hastayım ben sırnaşık şey

Tebiki OTH seyrediyorum ..Yıllardır. Senle aynı dili konuşuyoruz bilmem mikaydirigubbakcemile5
Öyle ahım şahım değildir ama ben çok sevirem.
Helede jamie hastasıyım. Çook tatlı, ama çook. Onada hayranım ama o daha 5 yaşında.
I'm five :roflol::roflol:

ama burda herkes 3. kitaba geçmiş. ben bakmayım buraya jacob falan, heyecanı kaçıyor. kitapları okur gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…