Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

okudum okudumlülülülülülü

Nikki Reed namı diyar (rosalie cullen ) dünyanın en güzel kadını listesinde yer alıtormuş
ayrıcada en seksi vampir sıralamasında dünyada 4. imiş :1shok::1shok:

yok canımmmmmmmm Çok üzgünüm çoook
hiç seksi vampir görmesek inanabilirdik bella bile daha seksidir hıh :dilcikar:

günaydın kızlarrr yavaş yavaş,sindire sindire şafak vaktini okumaktayım,tutulma ve yeni aya göre daha sürükleyici ve merak ettirici,sevdim bu kitabı

Nikki Reed namı diyar (rosalie cullen ) dünyanın en güzel kadını listesinde yer alıtormuş
ayrıcada en seksi vampir sıralamasında dünyada 4. imiş :1shok::1shok:

stphen meyer'in içine bi tek rosali karakteri sinmemiş
hatun güzel ama o kadarda güzel diil peh hıh

bencede aslında güsel ama gıcık vede çekici deyil :tomato::tomato:
onda bize güzel gelmiyo belkem...

merhaba arkadaşlar. Dün akşam şafak vaktini bitirdim. Gerçekten çok heyecanlıydı.Ve romantik. Bella kızımız meğersem ne kadarda marifetliymiş. kendine hakimiyetine bayıldım. Doğuştan bir kalkan.Zaten demişti ben vampir olmak için doğmuşum.. caius. alec ve janeden nefret ettim..ellerinden gelen kötülüğü yapmaya çalıştılar..romanda en şaşırdığım olay ise jacobun nessiye aşkla mühürlenmesiydi. Şimdi gerçekten ailenin bir üyesi haline geldi.nessiye gelince çok şeker..ee babası edfırrt olunca gayet doğal.vallaha kitap bitince hem üzüldüm hepde mutlu son olduğu için sevindim.edward ne kadar da şaşırdı kitabın sonunda değilmi? neyse.. güzeldi.

serap saol ya bütün kitabı anlatmışsındelikafadulden
neyse bi kısmını okumadım
biraz heyecan bırak bizede yaaaa

bencede etmelisinn.. canım nikki reed gerçekten dünyanın en güzel kadınlarının içindemiymiş. Şaşırdım..bence güzel değil.

vardır stephen ablanın bir bildiği :dilcikar:
canım benim yaa özür dilerim.:çok üzgünüm: Tamam gerisini anlatmıcam söz

gerçi burada fena değil..

kesinlikle kitapta anlatılanla alakası yok, güzel değil mirmirmirmirmirmirmirmir

stphen meyer'in süre belirtmeksizin kitabı askıya aldığını duydum canım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende merakla bekliyorum ama daha ne zaman çıkacağı muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…