bende şu köpekçiği sevmeyenlerdenim :mymeka::mymeka:
kıslar yaa edfırt bi tarafa da ben sizi çok sevdim:))):1hug:
hepiniz çok tatlısınız...Şeniz
tabi bu topici keşfetmeme vesile olan tucecim seni zaten çok çok seviyorummm:1hug:
kıslar yaa edfırt bi tarafa da ben sizi çok sevdim:))):1hug:
tabi bu topici keşfetmeme vesile olan tucecim seni zaten çok çok seviyorummm:1hug:
kızlar benden bu akşamlık bu kadar.kızımın uykusu geldi onu yatırcam. Herkeze iyi geceler. yarın muhabbete devam ederiz.a.s.
kızlar benden bu akşamlık bu kadar.kızımın uykusu geldi onu yatırcam. Herkeze iyi geceler. yarın muhabbete devam ederiz.a.s.
Nesini seveceğiz o hainin.
Tamam bella hatalar yaptı ama jacob körükledi onu, aklını çeldi hep pislik yaptı.
Edwardımızın sonsuz anlayışını kullandı.
Arkadaşlık sevgisini kötü emellerine alet ettikötükedihüso
Jacobu sevmeyin yaaadelikafadulden
Ben çok takığım ona:1ninca:
kasıma kadar beraber geriye sayıyoruz bundan sonra bu topicte :1hug:a.s.kıslar yaa edfırt bi tarafa da ben sizi çok sevdim:))):1hug:
baileys ? sen daa öncede mi aldattın edfırtı ?
azdın mı bacı?
başına mı vurdu ?
gacılar...
eyyyyyyyyyyy edfırtıın güllerriii
haremin cariyeleri
bu fingirdek gacıya ne edek siz süleyinnn :tomato: :tomato:
her önüne gelene göz süzer oldu namısımız iki paralık oldu:a015:
her zaman bekleriz canım zaten burası insanda bağımlılık yapıyorşakkıdıkıslar yaa edfırt bi tarafa da ben sizi çok sevdim:))):1hug:
azdın mı bacı?
başına mı vurdu ?
gacılar...
haremin cariyeleri
azdın mı bacı?
başına mı vurdu ?
gacılar...
haremin cariyeleri
iyi geceler canım :1hug:cullen fıstıkları bende kaçar herkeşe eyi geceler:a015::a015:
Ben kitabını okuyorum yani kitap serisini..
Beni de bu grubun içine 'En büyük fanatiklerden' diye kaydedermisiniz..? yerimseniben :jeyyar: sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
cullen fıstıkları bende kaçar herkeşe eyi geceler:a015::a015:
Beni de bu grubun içine 'En büyük fanatiklerden' diye kaydedermisiniz..? yerimseniben :jeyyar: sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
azdım anam azdım :roflol::roflol::roflol:
seviyorum sizi yaa tamam ne ceza verecekseniz verin kabulüm
boynum kıldan ince size karşı :çok üzgünüm:
iyi geceler canım :1hug:
uyanığa bak, en son gelip en üst rütbeyi kapacak :mymeka: geç arka sıralardan birine bakayım :dilcikar:
cullen fıstıkları bende kaçar herkeşe eyi geceler:a015::a015:
funnydam canım, çiçeem, vampirellam, edfırtın dudakları ikimizin di mi kız :ecrin_bebek:
anam bi dizi izlemeye gittim ki final oldu içim dışıma çıktı zırlamaktan senağlama amma yazmışınız hee :mymeka:
((Hoşgeldin :asigim:)) heh oldu aylar sonra gel en tepeye otur yok öyle yağma :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?