Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yapma didsim yaa okadar mı kötü. Ben mutsuz sonları hiç sevmem yaa.
Adamın 4 senedir yüzü gülmedi dimi.. Gene küçük emrah gibi kaldı dimi ortalarda ahh micheal ah...Nedir bu adamın çektiği.

eh bir miktar güldü yüzü işte senağlama bende nefret ederim mutsuz sondan senağlama finalden sonra iki extra bölüm yayınlanıcakmış, ne neden anlatılıcakmış ama buna ne neden olduysa bippppppppp senağlama yazdım prison topiğine, çabuk izle sende ya aaa bütün dizileri boşladın benneyaptımki

abla CADIARZU ama doğru ninni gibiydi şarkısı ondan açmadı beni benneyaptımki seni gebertirim vallahi :mymeka:

aşkımmmmmm kıyma bana zaten yeterince azar işittim bugün :roflol:
23 yaşında didsim yaa çok minik kardeşim gibi o benim valla bak -tatlicadiarzu-

aşkımmmmmm kıyma bana zaten yeterince azar işittim bugün :roflol:
23 yaşında didsim yaa çok minik kardeşim gibi o benim valla bak -tatlicadiarzu-

hee yedim bende benneyaptımki bebeymiş nan daha heç utanmıyomusun kendinden :mymeka: Edward 107 yaşında en azından :roflol::roflol::roflol:

hee yedim bende benneyaptımki bebeymiş nan daha heç utanmıyomusun kendinden :mymeka: Edward 107 yaşında en azından :roflol::roflol::roflol:
utanıyorum ama napiim sevdim keratayı ne var affetseniz bak edfırt bile affediyo :çok üzgünüm:

ben de bu baileys edfırtı beğenince kendisini zevkli bişi sanmıştım :mymeka:

tucem vur bana vur senağlamasenağlama

Paylaştınız dudaklarını , bir fransız öpücüğüde sen al demediniz:roflol::roflol:

facebookda robert pattinson beyaz showa gelsin diye bir grup açmışlardı
keşke gelse yaa dimi :asigim::asigim:

Gelirse görmeye giderken koluna sümüklüyüde takıcanmı benneyaptımki

utanıyorum ama napiim sevdim keratayı ne var affetseniz bak edfırt bile affediyo :çok üzgünüm:

tucem vur bana vur senağlamasenağlama

bir de böyle yapmıyor mu bella kılıklı şıpsevdi :dilcikar: kıyamıyorum yine de :çok üzgünüm: gel tamam gel :teselli:

ya tekrar tekrar bakıyorum fotolarına şu alex bastıbacağının hiç tatlı gelmiyo bana bi erkek olarak...

ancak elinden tutup pamuk şekeri falan alır parka götürürüm ben bunu
:roflol:

ya tekrar tekrar bakıyorum fotolarına şu alex bastıbacağının hiç tatlı gelmiyo bana bi erkek olarak...

ya nerde benim asırlık delikanlım edfırt nerde bu kımıl zararlısı alex :mymeka:

bende de aynı duygular uyandırıyo ama bu gacılar inanmıyo bana nedense şakkıdı

ya nerde benim asırlık delikanlım edfırt nerde bu kımıl zararlısı alex :mymeka:

kımıl zararlısı....haha işte bu yaa...süpersin canım
:sm_cool:

bende de aynı duygular uyandırıyo ama bu gacılar inanmıyo bana nedense şakkıdı

sen önceden sabıkalısın jacob konusunda ondan olabilir belki canım...yoksa bu adam kimsede başka duygular uyandıramaz...adam dedim parodn kımıl zararlısı:roflol:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…