hiç valla funnydam, en sevgili kumam :1hug:ah bebeim o zman sen nie bizim ibi kokuşmuşlarla takılıyosun
yok yavrum sen kokuşmuş olamazsın...senide beğenirdi eminim
hiç valla funnydam, en sevgili kumam :1hug:
:mymeka:
yaaa öyle demek :çok üzgünüm: bunları okuyacağıma kör olaydım keşkem senağlamahiç valla funnydam, en sevgili kumam :1hug:
cnm tuççee :1hug:
gudubet baileys :mymeka:
:1hug:a.s.cnm tuççee :1hug:
gudubet baileys :mymeka:
türkiye şubesi varmıdır acaba bu edfırtın??delikafadulden
her ünlü yabancının bi türkiye şubesi çıkıyor da ondan aklıma geldi...:jeyyar:
ara sıra sayfanın üstünde çakma paris hilton u görüyorum da ıyyyy:mymeka:
:1hug:a.s.
yok canım ben şuba istemem, direk orcinal peşindeyim delikafadulden
kızlar ya bir şey duydum: bizim edfırrt gerçektende bellaya evlenme teklifi etmiş. hemde 4 kere.Zaten beyimizin filmde oynama sebebi bellaymış..platonik aşk herhalde
kızlar ya bir şey duydum: bizim edfırrt gerçektende bellaya evlenme teklifi etmiş. hemde 4 kere.Zaten beyimizin filmde oynama sebebi bellaymış..platonik aşk herhalde
yok be cnm rob pek bir esprili ya
herkese evlenme teklif ediyo benneyaptımki
madem öyle gelsin bize de etsin...
biz de şakacıktan kabul eder evcilik oynarızzzz:jeyyar:Şeniz
madem öyle gelsin bize de etsin...
biz de şakacıktan kabul eder evcilik oynarızzzz:jeyyar:Şeniz
hımmm...aynı ben işteee:)))demek ki ben oynasam bana da lens taktırcaklarmış...hıhh!!şanslı gacı işte. Ya kristen normalde çok güzel.film için saçlarını boyamış lens olayı filan.Gözleri yeşil.
sen çok yaşa emi. Vallah siz bekarsınız ben evli olduğum için öyle bir şansım yok. Allahım eşim okursa duyarsa yandık..
:roflol::roflol: ah nerde nerde :asigim:
hımmm...aynı ben işteee:)))demek ki ben oynasam bana da lens taktırcaklarmış...hıhh!!
demek ki edfırt yeşil gözü sevio güsellllll:jeyyar:
yaaa ben de evli değilim ama nerdeyse 5 yıllık bi ilişkim var...ayrılık sebebi walla bizim resmiyet de yok anında sepet havası:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?