Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hadi hadi sen norveçe canımmm...gördüm hala veledi savunuyodun az önce cıks cıksss
:mymeka:delikafadulden

yok kız nerde savunuyomuşum :dilcikar:
edfırtcıyım bugün sonuna kadar :lepi: didsim tek bir kanıt bilem bulamaz hıh hihoyyyt

tünaydın kızlar. Bakıyorumda ben yokken edfırtın dudakları paylaşılmış bilem..baileyscim önceki sayfalardan afedildiğini okudum.O zaman hadi bende afettim. Bi daha olmasın şekerim..
Ya bu edfırrt türkiyeye gelsede bize görmek nasip olmaz.Ancak tvden.Bencede beyaz çıkarmaz showuna çünki rob çok genç yakışıklı ve kadınlar kızlar ona bayılıyor. beyaz kaybolur gider yanında. Zaten garibim yaşlandı baya..Acun desen oda çağırır fakat oradaki yarışmacı hatunlara kaptırırız edfırrtı. Malum kendisi yere bakan yürek yakan cinsten..

var mısın yok musuna çıksa süper olurdu yaa sengözlerimebaksanab

evet affedildim serapım hihoyyyt tucem kıyamadı bana affetti koltuk altı hala benim :icecream:

yok kız nerde savunuyomuşum :dilcikar:
edfırtcıyım bugün sonuna kadar :lepi: didsim tek bir kanıt bilem bulamaz hıh hihoyyyt

hadi hadiii hadise çocuğa laf soktu diye demediğini bırakmamışsın hazmedemedi falan...cık cıkk:mymeka:
varmısın yokmusunu bilmem ama beyaz konusunda kesin ben de böyle düşünüyorum...kompleksi şey çekemez edfırtı...:jeyyar:
edfırtta deliydi sanki siz gibi kokuşmuş gacılarla takılıcak
edfırt bu koku çeker onu iyidir iyidir:asigim:Şeniz

biz o dudakları taaaa şubat ayında paylaşmıştık kız kaydirigubbakcemile3
var mısın yok musuna çıksa süper olurdu yaa sengözlerimebaksanab

evet affedildim serapım hihoyyyt tucem kıyamadı bana affetti koltuk altı hala benim :icecream:
haha evet koltukaltı baileysimin, dokunanı yakarım -tatlicadiarzu-

heleki baileys gibi cadıyı

benim gibi fıstık bi cadıyı yeryüzünde bulabilceğini sanmıyorum o pasaklı rob ın :dilcikar:

koltukaltını eminim herkez seve seve sana bırakır canım:roflol:
şekerim edfırtımın koltuk altı cillop gibidir mis gibin kokuyodur hıh delikafadulden

ama hadise çamur atıyo durduk yere ona kızdım şekerim
kendi çirkin sesine bakmıyo 1.ye laf atıyo mannak :mymeka:

bi çöp bırakmam bu gudubet karıya

yaa tucam bak ne diyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz o dudakları taaaa şubat ayında paylaşmıştık kız kaydirigubbakcemile3

haha evet koltukaltı baileysimin, dokunanı yakarım -tatlicadiarzu-

canım benim sen de olmasan bu cadılar yer beni çiğ çiğ :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…