yedirmezler gulüm :jeyyar::jeyyar:
yedirmezler gulüm :jeyyar::jeyyar:
hadi hadi sen norveçe canımmm...gördüm hala veledi savunuyodun az önce cıks cıksss:mymeka:delikafadulden
tünaydın kızlar. Bakıyorumda ben yokken edfırtın dudakları paylaşılmış bilem..baileyscim önceki sayfalardan afedildiğini okudum.O zaman hadi bende afettim. Bi daha olmasın şekerim..
Ya bu edfırrt türkiyeye gelsede bize görmek nasip olmaz.Ancak tvden.Bencede beyaz çıkarmaz showuna çünki rob çok genç yakışıklı ve kadınlar kızlar ona bayılıyor. beyaz kaybolur gider yanında. Zaten garibim yaşlandı baya..Acun desen oda çağırır fakat oradaki yarışmacı hatunlara kaptırırız edfırrtı. Malum kendisi yere bakan yürek yakan cinsten..
edfırtta deliydi sanki siz gibi kokuşmuş gacılarla takılıcak
var mısın yok musuna çıksa süper olurdu yaa sengözlerimebaksanab
evet affedildim serapım hihoyyyt tucem kıyamadı bana affetti koltuk altı hala benim :icecream:
yok kız nerde savunuyomuşum :dilcikar:
edfırtcıyım bugün sonuna kadar :lepi: didsim tek bir kanıt bilem bulamaz hıh hihoyyyt
varmısın yokmusunu bilmem ama beyaz konusunda kesin ben de böyle düşünüyorum...kompleksi şey çekemez edfırtı...:jeyyar:tünaydın kızlar. Bakıyorumda ben yokken edfırtın dudakları paylaşılmış bilem..baileyscim önceki sayfalardan afedildiğini okudum.O zaman hadi bende afettim. Bi daha olmasın şekerim..
Ya bu edfırrt türkiyeye gelsede bize görmek nasip olmaz.Ancak tvden.Bencede beyaz çıkarmaz showuna çünki rob çok genç yakışıklı ve kadınlar kızlar ona bayılıyor. beyaz kaybolur gider yanında. Zaten garibim yaşlandı baya..Acun desen oda çağırır fakat oradaki yarışmacı hatunlara kaptırırız edfırrtı. Malum kendisi yere bakan yürek yakan cinsten..
edfırt bu koku çeker onu iyidir iyidir:asigim:Şenizedfırtta deliydi sanki siz gibi kokuşmuş gacılarla takılıcak
koltukaltını eminim herkez seve seve sana bırakır canım:roflol:
biz o dudakları taaaa şubat ayında paylaşmıştık kız kaydirigubbakcemile3tünaydın kızlar. Bakıyorumda ben yokken edfırtın dudakları paylaşılmış bilem..baileyscim önceki sayfalardan afedildiğini okudum.O zaman hadi bende afettim. Bi daha olmasın şekerim..
haha evet koltukaltı baileysimin, dokunanı yakarım -tatlicadiarzu-var mısın yok musuna çıksa süper olurdu yaa sengözlerimebaksanab
evet affedildim serapım hihoyyyt tucem kıyamadı bana affetti koltuk altı hala benim :icecream:
edfırtta deliydi sanki siz gibi kokuşmuş gacılarla takılıcak
pardon şekerim kokuşmuş derken benidemi kasteetin. Vallaha edfırrt beni görse bırak bellayı kendini unuturcokacimcoook
heleki baileys gibi cadıyı
şekerim edfırtımın koltuk altı cillop gibidir mis gibin kokuyodur hıh delikafaduldenkoltukaltını eminim herkez seve seve sana bırakır canım:roflol:
hadi hadiii hadise çocuğa laf soktu diye demediğini bırakmamışsın hazmedemedi falan...cık cıkk:mymeka:
varmısın yokmusunu bilmem ama beyaz konusunda kesin ben de böyle düşünüyorum...kompleksi şey çekemez edfırtı...:jeyyar:
edfırt bu koku çeker onu iyidir iyidir:asigim:Şeniz
ah bebeim o zman sen nie bizim ibi kokuşmuşlarla takılıyosun
bi çöp bırakmam bu gudubet karıya
biz o dudakları taaaa şubat ayında paylaşmıştık kız kaydirigubbakcemile3
haha evet koltukaltı baileysimin, dokunanı yakarım -tatlicadiarzu-
yok yavrum sen kokuşmuş olamazsın...senide beğenirdi eminim
yok estafurullah ebn haddimi bilirim
sen varken bize düşmez hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?