Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

doğrudur ben kitabı henüz okuma fırsatı bulamadığım için bilmiyorum tabi...

ama bu böyledir iş asılanda değil asılana çanak tutanda biter..

hıhh!! ne sanıyorsa kendini sümüklü bella
kaydirigubbakcemile

yok canımcım ben daha hiç başlamadım kitaba filmi izledim sadece o da tesadüfen..

öfkeleneceğim kesin zaten...kötükedihüso

o zaman edfırtı daha çok severiz sorun değil..:jeyyar:

her zaman ezilenden yanayızdır ya
kaydirigubbakcemile5

canım anladığım kadarıyla alacakaranlığı okumadın sadece filmi izledin. Tavsiyem kitabı al ve oku. Çünki film herşeyi anlatmıyor.kitabı oku edwardı çok farklı göreceksin. şuan aşıksan kitabı okuyunca deli divane olacaksın. inan bana.

hayır canım okumadım..arkadaşımda şu an kitap onu bekliyorum...ama bi yandan da diyorum ki acaba ben ayriyeten mi alsam hani kendime ait olur...

haklısın canım içinde ne kadar görsellik de olsa bir film bir kitap kadar etkili anlatamaz hikayeyi...

harika dimi yaa canım benim....Şeniz

bi de sigara içerkenki pozları var...sanki sigarayla başka bişey yapıyo

bi insana sigara içmek bu kadar mı yakışırrrr:asigim:

BaiLeyS datlum asil kanı bitirdim konusu değişik Reenkarnasyonla yaşıyolar kendilerine vampir değilde mavi kanlı diyolar başlarına melek ler var vs... bu kitapta ancak konusunu anladım ve tam harketlendi kitap bitti anladığım kadarı ile 2. kitap daha güzel ve harketli olcak :smiley-cool:bu rda yeni bir seri buldum işaret diye sipariş verdim bakalım nasıl:1closedeyes:

hmm reenkarnasyon her zaman ilgimi çekmiştir 2.yi de oku bakalım gözel dersen alcam ben hala diğer seriyi bitirmedim bu arada :) işarette vampirli mi :jeyyar:
kafayı bozduk ezbuzum nolcak bizim halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…