Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hmm reenkarnasyon her zaman ilgimi çekmiştir 2.yi de oku bakalım gözel dersen alcam ben hala diğer seriyi bitirmedim bu arada :) işarette vampirli mi :jeyyar:
kafayı bozduk ezbuzum nolcak bizim halimiz

daha 2. kitap çıkmaşı çıksın okurum sana haber veririm . bende daha ölümsüz serisini birtimedim onu bitirim bu işaerte başlarım vampirli buda :roflol::roflol:

On altı yaşındaki Zoey, ız Sürücü tarafından ışaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

Aşk, ıhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin ılk kitabı ıŞARET sizi kendisine esir edecek.
2. haziraqnda çıkcakmış
seri ise şöyle devam ediyor:

1:Marked:ışaret
2:Btrayed:ıhanet
3:Chosen:Seçmek,Karar vermek
4:untamed:
5:Hunted:Avlamak
6:Tempted:Baştan çıkarmak, Ayartmak

kitabı —MaryJanice Davidsonda tavsiye ediyor o yüzden kesin okurum:icecream:

oh oh seri 6 kitaplık ne güzel oku oku bitmez
konusuda ilgi çekici...gece evi nası bi yer acaba..bide çok iddialı baksana aşırı derecede bağımlılk yapıomuş...ay alcam sanırım kaydirigubbakcemile2

oh oh seri 6 kitaplık ne güzel oku oku bitmez
konusuda ilgi çekici...gece evi nası bi yer acaba..bide çok iddialı baksana aşırı derecede bağımlılk yapıomuş...ay alcam sanırım kaydirigubbakcemile2

aynen öylesırnaşık şeybakalım şu elimdekiler bitirim başlarım :icecream::icecream:

ben alırım yakında :) bu defa ben sana söylerim güzel mi çirkin mi
ama güzele benziyor ben biraz daha bakınayım nette

anlaştıkŞeniz bende beğendim zaten dediğim gibi maryjanice davidsonda önerdiyse kesin okurumhihoyyyt

Son düzenleme:
azgın karılar hemende sulanıyorlar :dilcikar::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…