Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydın

herkeşleri öperim öncelikle..
ardından tuçen,n nie morrardıını , nie profil mesacalrının kapandığını merak ettiğimi belirtirim..
mod adayı durumunda şu an demi ? stajyer yane ?
artıkın bisle muatap olmicik mi benneyaptımki

günaydın arkadaşlar
yahuu bn bu jacoba sinir oldum bu kitapata tabii aynı zamnda bellaya da klava:
edfırtım hak etmiio bu bellanın yaptığı cadılılıkları

günaydın arkadaşlar:))

evet yaa tuce niye morardı öyle ben de merak ediyorum???

ahh o bellayı da jacob ı da bi kaşık suda boğsam fazla gelir...

gıcık şeyler...:dilcikar:

kaçarız demek istedin heralde :roflol:

tabi ki canım senszi olmaz....sensiz bi yanımız eksik kalır:))

:1hug:
ya ben filmi yine izledim...hayatımda bi filmi 2 kere bile izlemiş insan değilimdir...çok nadiren o da çok özel olanları benim için..

bu filmi dizi gibi izliyorum şaka gibi yaa
delikafadulden

Nabersiniz cullen'lar.

Offff posteri gördüm içim acıdı gene...Ah edfırtım aahhh..Bırakmasaydı bella yı dicem ama, onun kadar seven adam mecburen yaptı bunu.
ıkinci film aslında benim için işkence olacak yaaa...
Hala 2. kitabı hatırlayınca içim acıyor. Ne kadar kötüydü...

Bu arada harbiden geri durun bacılar. En küçük muhtemelen benim. Yaşı yaşına en uygun olan ben oluyorum.
Yani sizin aranızdaki yaş farkı esme'yle carlisle arasında bilem yok neredeyse :)))

Mihrakçım kitabı okumadığın hergün, her saat, her dakika aleyhine işliyor.

Çook pişman olacaksın geç okuduğuna.

Bence arkadaşındakini bekleme kendine al. Hem elinde olmuş olur. Hemde bir kere okumakla doyacağını sanmıyorum zaten...

Beni biliyorsunuzdur azcuk. Şeyy ben bella'ya sinir olmuyorum
Edfırtımı çok seviyorum diye onun bella sından ayrılmasını istemem. Ne olursa olsun birbirlerini çok seviyorlar..
O terkedilişle mecburen öyle davrandı. Bence arkadaşlıktan başka birşeyde beslemiyor zaten. Hep o pis köpeciğin yüzünden herşey.
Hem zaten benim görüşüme göre edward onu o haliyle seviyor.Mükemmel olmasına gerek yok. O onu istedikten sonra.
Neyse siz beni sevmezsiniz böyle dediğim için:çok üzgünüm: ama napiim ben farklı düşünüyorum:çok üzgünüm:

Heee bide didsim poster çok güzel ama uyuz tabikide.
Jacob a hiç ama hiç dayanamadığım için, katlanamıyorum...

Bu arada tuçem o sigaramı içti beni içti anlamadım ben seyrederken süperdi..

Bende okumuştum 2. filmde onu seçmeleri için 14 kilo alıp kas yapmış köpecik.
Çok zayıfmış çünkü karakter için.

New moon italya sahneleri hakkında çok umutluyum resimlerdende umudsum gittikçe artıyor bakalım nasıl olacak nasıll :)

merhaba kızlar. Bugün çok stressli başladı.Dünsabahtan beri boğazım ağrıyordu.neyse bugün sesim doğrudürüst çıkmıyor. Dr. gittim antibiyotik verdi.off ilaç kullanmaktan nefret ediyom

merhaba kızlar. Bugün çok stressli başladı.Dünsabahtan beri boğazım ağrıyordu.neyse bugün sesim doğrudürüst çıkmıyor. Dr. gittim antibiyotik verdi.off ilaç kullanmaktan nefret ediyom

off geçmiş olsun tatlım dr. antibiiyotik verdiğine göre iltihabi bir durum var demekki
bende hiç sevmem ilaç kullanmayı ama mecbur kalıyor insan bazen
aman dikkat et kendine dinlen bolca :teselli:

kızlar bak akşam yaşadığım olayı anlatayım. Eşimle yemek yiyorduk, birden bir espri yaptı.recep ivediğin tatlitini yaptı. Bende hiç sevmem: Yaa recep ivediğimi örnek alıyon falan dedim.ne dersen beğenirsiniz: edfırrtımı örnek alayım dedi.şok şok şok. sonrada: bak domates gibi oldun dedi.Anlıyacağınız.ilk kıskançlık belirtilerini gösterdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…