sero geçmiş ossun cnm.. :teselli:
ezbuz danası nire gidin ?
kızlar bak akşam yaşadığım olayı anlatayım. Eşimle yemek yiyorduk, birden bir espri yaptı.recep ivediğin tatlitini yaptı. Bende hiç sevmem: Yaa recep ivediğimi örnek alıyon falan dedim.ne dersen beğenirsiniz: edfırrtımı örnek alayım dedi.şok şok şok. sonrada: bak domates gibi oldun dedi.Anlıyacağınız.ilk kıskançlık belirtilerini gösterdi...
tuce morardı benneyaptımkisen ve dids kayıplarda ben burda sıkıntıdan patladım :çok üzgünüm:
ben gezmeye gittiydimsırnaşık şey dids bilmiyom tucem niye morardı -tatlicadiarzu-
bende annamadım ki sabah bi geldim tucem mor olmuş :çok üzgünüm:
çok havalı ama bende mor olmak istiom duyurulur
tuce morardı benneyaptımkisen ve dids kayıplarda ben burda sıkıntıdan patladım :çok üzgünüm:
İyi akşamlar kızlar.
Didsim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Daha yeni gördüm.
Yaa birşey sorayım, oraya yazmadım hiç yorum görmedimde.
Prison Break 23-24. bölüm nasıl olacak. Bir fikrin varmı? Çok merak ettim ya.
Konusu hangi döneme ait olacak acaba? Yoksa derleme gibi özel bir bölüm mü olacak?
Bide Without a Trace bitecek mi yani? Gerçi ben sürekli seyretmiyorumda bilgi babında.
nehircim burdayım tatlım :)
Prison için linke yazdım bulduğumu şekerim http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-diziler/13828-prison-break-15.html#post6893162 Özel bölüm değil, 4 senede neler yaşandığı anlatılıcakmış. Ben Without a Trace'i cnbc-e'den takip ediyorum canımcım, kaçıncı sezon kaçıncı bölümde olduğumuda bilmiyorum ama Amerika'yla aynı anda vermediğine göre daha izleyeceğimiz bölüm olması lazım kaydirigubbakcemile3 Bulduğum bilgiye göre final yapmışlar Amerika'da :çok üzgünüm:
Ayyy hem sevindim hemde orada beyazla yazan yerde bi yer canımı sıktı.
Yanii sara'yle ilgili olan:çok üzgünüm:
Yok yok bunlar gün yüzü görememişler hiç.
Ama resim çooook güzel kaydirigubbakcemile5
He bide bu 27 mayıs bu 27 mayıs dimikaydirigubbakcemile3
DVD geç çıkacakmış ya ondan sordum
hadi soyunalımmmm hihoyyyt
Valla hala %100 bilgi yok elimde, bazı yerde 27 mayıs bazı yerde 2 haziran bazısında temmuzun bilmem kaçı yazıyor Çok üzgünüm çoook Neyse eninde sonunda izlicez alkisalkisalkis Çıkınca haberlerim senide kaydirigubbakcemile3 Valla son bölüm içim şişti zırlamaktan, umarım geçerli bir sebepleri vardır yedikleri halt için, yoksa topunu gebertirim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?