Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aaaaaa keşke edfırtı örnek alsa :dilcikar:
ama bu irkekler nedense edfırtıma öyle bi düşmanlık besliyorlar ki anlamak mümkün deil
çok kıskançlar çoook :1closedeyes:

tuce morardı benneyaptımkisen ve dids kayıplarda ben burda sıkıntıdan patladım :çok üzgünüm:

ıyi akşamlar kızlar.

Didsim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Daha yeni gördüm.
Yaa birşey sorayım, oraya yazmadım hiç yorum görmedimde.
Prison Break 23-24. bölüm nasıl olacak. Bir fikrin varmı? Çok merak ettim ya.
Konusu hangi döneme ait olacak acaba? Yoksa derleme gibi özel bir bölüm mü olacak?

Bide Without a Trace bitecek mi yani? Gerçi ben sürekli seyretmiyorumda bilgi babında.

Serapçım geçmiş olsuuunn...Eşin başlamış bakalım edfırtımız hangi sohbetlerinizin arasında fırt dye çıkacak bir daha:roflol:

Baileysim buralarda mısın...

Prison için linke yazdım bulduğumu şekerim http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-diziler/13828-prison-break-15.html#post6893162 Özel bölüm değil, 4 senede neler yaşandığı anlatılıcakmış. Ben Without a Trace'i cnbc-e'den takip ediyorum canımcım, kaçıncı sezon kaçıncı bölümde olduğumuda bilmiyorum ama Amerika'yla aynı anda vermediğine göre daha izleyeceğimiz bölüm olması lazım kaydirigubbakcemile3 Bulduğum bilgiye göre final yapmışlar Amerika'da :çok üzgünüm:

nehircim burdayım tatlım :)

Nabersin canım :)))

Ayyy hem sevindim hemde orada beyazla yazan yerde bi yer canımı sıktı.
Yanii sara'yle ilgili olan:çok üzgünüm:
Yok yok bunlar gün yüzü görememişler hiç.
Ama resim çooook güzel kaydirigubbakcemile5
He bide bu 27 mayıs bu 27 mayıs dimikaydirigubbakcemile3
DVD geç çıkacakmış ya ondan sordum

Valla hala %100 bilgi yok elimde, bazı yerde 27 mayıs bazı yerde 2 haziran bazısında temmuzun bilmem kaçı yazıyor Çok üzgünüm çoook Neyse eninde sonunda izlicez alkisalkisalkis Çıkınca haberlerim senide kaydirigubbakcemile3 Valla son bölüm içim şişti zırlamaktan, umarım geçerli bir sebepleri vardır yedikleri halt için, yoksa topunu gebertirim :mymeka:

Aynen çıkınca haberimiz olur elbet.
Benim izlediğim site yayınlanır yayınlanmaz çeviri yapıp yayınlıyor zaten.
Muhtemelen sende orda seyrediyorsundur kaydirigubbakcemile3
Amaann ne geçerli sebepleri olcak didsim. Toz pembe bitirmek istemediler işte diziyi.
Şöyle bi düşündüm. Olan olay başkasının başına gelseydi bu kadar üzülürmüydüm diye.
Üzülmezdim tabiki. O yüzden damardan girdiler. Şok ettiler, içimde patladı diziklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…