çok mütevazi bir bayansın -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
tamam canım sana edfırtın beni görünce uçuklayacak dudaklarına merhem sürme hakkını vericem üzülme sennn:roflol::roflol::roflol:
Arkidişler ben OTH 'nin sezon finalini seyredem yaa.. Yoksa kalacak gene.
Yüklenmeseydi kapatacaktımda, yüklendi seyredem bari, ciga baytlarım boşuna gitmesin :))
Ben yokken uslu durun haa dönüşüm muhteşem olacak :))
tamam canım sana edfırtın beni görünce uçuklayacak dudaklarına merhem sürme hakkını vericem üzülme sennn:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: süperdi mihrakcım ama bu görev bu caduya çok
ben sürerüm dudaklarına o merhemi sorun deil :1closedeyes:
doğru canım haklısın hem sen müttefikimsin...:1hug:şakkıdı:roflol::roflol: süperdi mihrakcım ama bu görev bu caduya çok
ben sürerüm dudaklarına o merhemi sorun deil :1closedeyes:
:dilcikar::dilcikar:
:mymeka:
yahu yatsanıza beee :roflol::roflol: kaçta gelsem nöbettesiniz :roflol::roflol::roflol:
Ben cnbc'den takip ediyorum anlatma sakın haa zaten yedim bir kaç spoiler :roflol:
yahu yatsanıza beee :roflol::roflol: kaçta gelsem nöbettesiniz :roflol::roflol::roflol:
Ben cnbc'den takip ediyorum anlatma sakın haa zaten yedim bir kaç spoiler :roflol:
edfırtı bekliyoz bir ümit belkim gelir deye:1closedeyes:
doğru canım haklısın hem sen müttefikimsin...:1hug:şakkıdı
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dids, BaiLeyS+, EzBuZ+, mihrak+, Nehir 21+
Rezalete bak :roflol::roflol::roflol: hayret yahu :roflol::roflol:
ya aklmıa gelmişken didis yafurm bu + ne oli arkadaşlarını mı demek oli yoksa başka bişey mikafamçokkarıştı
alın la edfırt
Ezbuuuuzzzz nerdesin koşşş gel müttefikler sardı başımıza:mymeka:
Ayy dahada ilginç vede beni terleten şeyler buluyorum yaa:jeyyar:
amann yarebbbimmmmm ateş bastıııı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?