Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tamam canım sana edfırtın beni görünce uçuklayacak dudaklarına merhem sürme hakkını vericem üzülme sennn:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: süperdi mihrakcım ama bu görev bu caduya çok
ben sürerüm dudaklarına o merhemi sorun deil :1closedeyes:

yahu yatsanıza beee :roflol::roflol: kaçta gelsem nöbettesiniz :roflol::roflol::roflol:

Ben cnbc'den takip ediyorum anlatma sakın haa zaten yedim bir kaç spoiler :roflol:

yahu yatsanıza beee :roflol::roflol: kaçta gelsem nöbettesiniz :roflol::roflol::roflol:

Ben cnbc'den takip ediyorum anlatma sakın haa zaten yedim bir kaç spoiler :roflol:

kız ne yatması belli mi olur ya edfırtım gelirse
onu bırakır mıyım heç yaban ellere :1closedeyes:

Ben yatacam şimdi maalesef...Bunların işi gücü yok. İş olmasa bende sabahlarım ama o kadar eziyet edemem, insan için uyku vakti:roflol:

:1shok::1shok: daha orda 5 yeni bitti yaaa:1shok:
Seneye mi seyretçen 6'yı..
Aman zaten diyim sana çok bişeyde kaçırmadın yanii.Ölü bi sezondu tam manasıylaa:1no2:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dids, BaiLeyS+, EzBuZ+, mihrak+, Nehir 21+

Rezalete bak :roflol::roflol::roflol: hayret yahu :roflol::roflol:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dids, BaiLeyS+, EzBuZ+, mihrak+, Nehir 21+

Rezalete bak :roflol::roflol::roflol: hayret yahu :roflol::roflol:

boşuna kendimize deniz manzaralı hücre ayıtmadıkdelikafadulden

ya aklmıa gelmişken didis yafurm bu + ne oli arkadaşlarını mı demek oli yoksa başka bişey mikafamçokkarıştı

Yeniden yükledim arka sayfaya, katletmişim sayfayııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…