ya neden sefmiosunuz ki çok şirindi şarkıyı söylerken tucem sendemi beğenmedin ya :çok üzgünüm:
evet şirin bir oğlan çocuğu delikafadulden ben öylelerini severim zaten
edfırttan ayrı olarak tabi
öylelerini severim böylelerini severim şöylelerini severimmmm...
canım benim sen nasıllarını sevmezsin merak ettim ciddendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
öylelerini severim böylelerini severim şöylelerini severimmmm...
canım benim sen nasıllarını sevmezsin merak ettim ciddendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
kazanova BaiLeyS :dilcikar::dilcikar:
hımmm...benim alışık olmadığım bi durum ondan yadırgıyorum sanırım:)))benim ilk deneyimim edfırt oldu:roflol::roflol::roflol:şirin karizmatik etkileyici bakışları olan yakuşuklu her yaratığı severim ben
kazanova BaiLeyS :dilcikar::dilcikar:
yedi kocalı hürmüzadım çıkmış 9 a inmez 8 e :çok üzgünüm:
sizin yok mu hiç çerezlikleriniz sanki
varsa yoksa edfırt mı yani hıh :dilcikar:
hımmm...benim alışık olmadığım bi durum ondan yadırgıyorum sanırım:)))benim ilk deneyimim edfırt oldu:roflol::roflol::roflol:
walla öyle yaa çapkın hatun benim müttefikdelikafadulden:jeyyar:
yedi kocalı hürmüzçerezlik diyor ya :roflol: sende arasıcaklar falan da bol sırnaşık şey
güzel bir başlangıç :sm_cool:
aaaa yatılırmı ayoll bu saatteeee...edfırt ziyaretimize gelir belkimmmmm:asigim:
aaaa yatılırmı ayoll bu saatteeee...edfırt ziyaretimize gelir belkimmmmm:asigim:
öyle bir ihtimal varsa gözümü bile kırpmam valla :asigim:
ben her gece bekliyom ama gelmiyosenağlamasenağlama
her an yeni sürprizlere hazırız konu sen olunca alkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol: o kadar da değil bebem bi kaç tane var beğendiğim onları da biliosunuz zaten
tabi biricik vampircim senin mendebur sıfatın görmektense :tomato:benim gül cemalimi göremyi tercih ediyor naber:mymeka::dilcikar:hıııııııı gelmeyiş nedeni belli oldu o zaman
her an yeni sürprizlere hazırız konu sen olunca alkisalkisalkis
ben de :çok üzgünüm:
tabi biricik vampircim senin mendebur sıfatın görmektense :tomato:benim gül cemalimi göremyi tercih ediyor naber:mymeka::dilcikar:
bende sıra gelise belkim derim sanada uğrar:1closedeyes:
şimdi senin gül cemalini koyardım buraya da neyse herkesi kaçırmayalım topikten :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?