mirabatekrar miriba
tabi sinama başka:1closedeyes:aynn cnmm:1hug:
bnde kaçkez izlediğimi hatrlamıyoruum
tüm replikler mimikler hareketler beyniiimdeşakkıdı
çook sevindiim ama sinemadada izleyeceğimee:sm_cool:
artık konuşacak şey de kalmadı senağlama
yo yinede bırakmamkötükedihüso onun o hali etfırt hali deyilki ben etfırt halini seviyom :asigim:
100 kez isledim 101. kes te sinamada isleycem tabi biim burya gelirse
hele sen ya kıyamam, miriba yazıp gidiyor, gelip tekrar miriba yazıyor, canım :1hug:Şeniz
aslına konun başlığını Twilight fanatikleri değilde Twilight koguşu olar değiştirsek daha güzel:roflol:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
EzBuZ, azra_sila, BaiLeyS+, hot chocolate+
az kaldı fazla çekmez teker teker gideriz-tatlicadiarzu-daha mantıklı olurdu :roflol: hepimizin sonu orası nasılsa kaydirigubbakcemile2
ben yine işaretlenmişim hayırdır
daha çok var :çok üzgünüm:napiim kıs, irdelemediğimiz konu kalmadı robın çıplak fotoları da dahil :jeyyar: yeni ay çıksa da topiğimiz coşsa yeniden :1rolleyes:
ben de varım -tatlicadiarzu-Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
EzBuZ, azra_sila, BaiLeyS+, hot chocolate+
daha mantıklı olurdu :roflol: hepimizin sonu orası nasılsa kaydirigubbakcemile2
Life & Style Magazinde yer alan bir habere göre Yeni Ay (New Moon) filminin kitabına göre farklı olacağından bahsediliyor.
* Filmde Bella’nın Edward’ιn sesini duymak, onu hatιrlamak için kendini tehlikeye atışιnı çok daha dikkat çekici şekilde olacağı belirtilmiş.
* Filmde kitaptakinden farklι düşünülmüş sahnelerden birisi de Edward’ιn sadece ses olarak değil halisünasyon kurgusunda görsel olarakta görülecek olması.
* Filmi kitaba göre daha aksiyonlu yapacak diğer unsurun, Laurent’in Kurtadamlar tarafιndan öldürülme sahnesinin kesintisiz gösterileceği yönünde. Anlaşιlan o ki kurtadam şovu bu defa kesinleşti.
* Son olarakta Bella’nın vampir olma istegi üzerine Edward’ιn evlilik şartı yerine çok daha farklı bir şart koşulacağı bildirilmiş.
laurent ve bellaa
evetttt kızlarr buyrun sizlere konuşacak konuu
hakkaten ne şartı koyacak ki acaba
bebeğimiz olsun mu diyeceklerkine
yok artık daha nelerrrrrrsenağlama:mymeka::mymeka:hakkaten ne şartı koyacak ki acaba
bebeğimiz olsun mu diyeceklerkine
ooo süper şu meşhur sahnedelikafadulden
iple çekiorum ben bu filmi yaa
acaba evlilik şartı yerine hangi şart öne sürebilirki edfırtCADIARZU
edfırt :1shok: evlenmeden :1shok: bebek :1shok: hayatta demez :roflol:
laurent ve bellaa
senin içşn özel olark koydum resmi cemre hanımkaydirigubbakcemile3
kesinlike katılıyorum hattta imzamı basıyorum:roflol:
sen bırak o zaman edfırtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?