Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bence etfırtın şartı jacop la birdaha kırıştırma demiştir bellaya kaydirigubbakcemile3

istimem etfırt ney:dilcikar:neden uyusluğum var edfıta karşı:mymeka:sevmim kendisini:mymeka:

anti etfirtcıyım benşakkıdı

kızım.. kendüne gel sen bu topikte etfırta laf söyülüyemessin linç edilirsin haberin ola:roflol:
parça pincik ederim seni var yakötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:

tüm edfırtcı kardeşlerime sesleniyorum cemre karısının ttiz kellesi vurulakötükedihüsokötükedihüso

istimem etfırt ney:dilcikar:neden uyusluğum var edfıta karşı:mymeka:sevmim kendisini:mymeka:

anti etfirtcıyım benşakkıdı

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: niyeküne
cısım bir zamanlar sende etfırtı terk etmiştin diyer arkedeşlere bu durum da hatırlatırılır:jeyyar::jeyyar:
ezbuz vede cemre su ikiside etfırta ihanet etti klava:
açığa alındınız hadi kıslar linç zamanıkötükedihüsokötükedihüso

edfırtım onu çoktan dedide
öküz bella dinlemiyorki:mymeka::mymeka:

evet ya hatta alice e bellayı oyalama hediyesi almıştı hatırlarsanız
ama bella dinlemedi uyus kaçtı kaç kere jacobın yanına
en sonunda da bıraktı edfırtım ne halt edersen et dediydi senağlama

mirhaba arkadaşlar.. yeni ay süper bir film olacak. baksanıza edward halüsinasyon gibi görünecekmiş tabii en merak ettiğim sahne volturiler

ben edfırta bişey demedim bikerem beni cemre karısı ile bir tutmayın
hem niye fişiekliyon ortalığı:mymeka::mymeka:

evet ya hatta alice e bellayı oyalama hediyesi almıştı hatırlarsanız
ama bella dinlemedi uyus kaçtı kaç kere jacobın yanına
en sonunda da bıraktı edfırtım ne halt edersen et dediydi senağlama

ben olcaktım bellanın yerinde edfırtımın her dediğini yapardım porsche'de ben kapardım ailce değil

cısım bir zamanlar sende etfırtı terk etmiştin diyer arkedeşlere bu durum da hatırlatırılır:jeyyar::jeyyar:
ezbuz vede cemre su ikiside etfırta ihanet etti klava:
açığa alındınız hadi kıslar linç zamanıkötükedihüsokötükedihüso
[/QUOTE]

tek tek gelin:mymeka:

yönetmenimiz fena değilmiş:jeyyar:

valla sıyırdık kızlar baksanıza artıkın dublör,yönetmen falan filan derken yakında çaycı vc. görevlisi vs. vs .artıkın komple takıntı haline getirdik olayı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tek tek gelin:mymeka:[/QUOTE]

cemre get konuşma sen :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…