bn varııım bebeeeeeeeemŞeniz
ööööfffffff pööööffffffff
2 dk sakin ol allah aşkına çalışıyos şurda dime
ben annamam çalışma benlen ilgilen :jeyyar:
ama ben çalışmazsam bu kaa masrafı kim karşılar benneyaptımki
dün herkes bol bol edwardlı rüyalar deyip durdu.laelaelaelaelaebende pc kapattım şafak vaktini okumaya başladım.1 saat okuyup yattım.:sm_cool::sm_cool:
anam rüyamda bir ormanda kaybolmuşum :roflol:sanırım victoria geliyor yanıma bakıyorum yüzüne baileysin ta kendisii..:roflol::roflol::roflol:
pis pis sırıtıyor bana.ama saçlarıda mordu agzını açtı bende uyandım yok anam yok gece 12 den sonra bu topikte kalırsam kafayı wanpirelalarla bozcamm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
teessüf ederim yannız senağlama
ben kim victoria kim...bella olarak göremez miydin senağlama
anam senaryo yazıpmı yatıyom :dilcikar:uykuyaa ne yapamkii :dilcikar::dilcikar:
ama yüz senin yüzündü saçında mordu ama güseldi fazla korkmadım beni yiğeecen diyeee:roflol::roflol::roflol:
mor saç yakışmıydı bari merak ettim kendimi kaydirigubbakcemile3
bana güven olmaz valla melek yüzüme aldanma derim sana :jeyyar:
saçların rengi patlıcan moru deeldii şöyle bir mordu.elektrik çarpınca havaya klakarya aynı öyleydi ama sana yakışmıştı.birde üstünde yırtık pırtık bir elbise vardı seksü görünüyodun canımmmm:roflol::roflol::roflol:
sana biri seslendi rüyada victoria dedi yanıma yaklaşınca yüzüne baktım baileys çıktı karşımaaa:roflol::roflol::roflol:
bir daha görürsem edwardın sefgülüsü olarak görmeye çalışcam tamammııdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ısmarlama deelkiiii:dilcikar::dilcikar::roflol:
ama sen yine de bi dene belki bi dahaya görürsün :roflol:
saç rengimde güzelmiş bu arada sevdüm
dün herkes bol bol edwardlı rüyalar deyip durdu.laelaelaelaelaebende pc kapattım şafak vaktini okumaya başladım.1 saat okuyup yattım.:sm_cool::sm_cool:
anam rüyamda bir ormanda kaybolmuşum :roflol:sanırım victoria geliyor yanıma bakıyorum yüzüne baileysin ta kendisii..:roflol::roflol::roflol:
pis pis sırıtıyor bana.ama saçlarıda mordu agzını açtı bende uyandım yok anam yok gece 12 den sonra bu topikte kalırsam kafayı wanpirelalarla bozcamm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hiiiç gülesiim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: baileys ve victoryakaydirigubbakcemile3
bnde o kadar okuyom yatıoom ama bikezcik bile olsa rüyaam girmediler:çok üzgünüm:
Mriba dicem ama dmiyim kişme yohtur :tomato:
Mriba dicem ama dmiyim kişme yohtur :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?