Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

dün herkes bol bol edwardlı rüyalar deyip durdu.laelaelaelaelaebende pc kapattım şafak vaktini okumaya başladım.1 saat okuyup yattım.:sm_cool::sm_cool:
anam rüyamda bir ormanda kaybolmuşum :roflol:sanırım victoria geliyor yanıma bakıyorum yüzüne baileysin ta kendisii..:roflol::roflol::roflol:
pis pis sırıtıyor bana.ama saçlarıda mordu
agzını açtı bende uyandım yok anam yok gece 12 den sonra bu topikte kalırsam kafayı wanpirelalarla bozcamm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

teessüf ederim yannız senağlama
ben kim victoria kim...bella olarak göremez miydin senağlama

teessüf ederim yannız senağlama
ben kim victoria kim...bella olarak göremez miydin senağlama

anam senaryo yazıpmı yatıyom :dilcikar:uykuyaa ne yapamkii :dilcikar::dilcikar:
ama yüz senin yüzündü saçında mordu ama güseldi fazla korkmadım beni yiğeecen diyeee:roflol::roflol::roflol:

anam senaryo yazıpmı yatıyom :dilcikar:uykuyaa ne yapamkii :dilcikar::dilcikar:
ama yüz senin yüzündü saçında mordu ama güseldi fazla korkmadım beni yiğeecen diyeee:roflol::roflol::roflol:

mor saç yakışmıydı bari merak ettim kendimi kaydirigubbakcemile3
bana güven olmaz valla melek yüzüme aldanma derim sana :jeyyar:

mor saç yakışmıydı bari merak ettim kendimi kaydirigubbakcemile3
bana güven olmaz valla melek yüzüme aldanma derim sana :jeyyar:

saçların rengi patlıcan moru deeldii şöyle bir mordu.elektrik çarpınca havaya klakarya aynı öyleydi ama sana yakışmıştı.birde üstünde yırtık pırtık bir elbise vardı seksü görünüyodun canımmmm:roflol::roflol::roflol:
sana biri seslendi rüyada victoria dedi yanıma yaklaşınca yüzüne baktım baileys çıktı karşımaaa:roflol::roflol::roflol:
bir daha görürsem edwardın sefgülüsü olarak görmeye çalışcam tamammııdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ısmarlama deelkiiii:dilcikar::dilcikar::roflol:

ama sen yine de bi dene belki bi dahaya görürsün :roflol:
saç rengimde güzelmiş bu arada sevdüm

ama sen yine de bi dene belki bi dahaya görürsün :roflol:
saç rengimde güzelmiş bu arada sevdüm

olur cnm görürsem söylerim....
yatarken dua :Saruboceq::Saruboceq:etcem allahım:Saruboceq::Saruboceq: bana baileysi edwardı buz gibi dudaklarından öperken göster diyeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sözzzz öptüm izmir güseliii:asigim::asigim:
kızımla alışverişe gidiyoruzz sebze meyve alcazz markettenn görüşürüzz balım:asigim::asigim:

hiiiç gülesiim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: baileys ve victoryakaydirigubbakcemile3
bnde o kadar okuyom yatıoom ama bikezcik bile olsa rüyaam girmediler:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…