Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kurtların dönüşümü bana hiç batmadı valla, gayet başırılı buldum ama evet köpecik olmuşlar sonunda :ecrin_bebek:
alice çok şirin bu arada zemuszemus
edfırt bellayı terketmişti ya o fragmanda da var ve ben fragmanda bile bittim, filmi düşünemiyorum mafoldumben

ezbuzzzzzz tşk ederizz kısssssss.a.s.a.s...bencede değişim sahnesi güsel olmuş bana animasyon yada pc hilesi gibi gelmediii..edward kiss me opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada tutulmayı bttrdiim bugün
sona doğru baya bi heyecanlıydı:1shok:
victoryann geldiği bölüm felandelikafadulden
şimdide şafak vaktine başlıyacaamkaydirigubbakcemile2
ama namıssıız bella yaptı yapacağını jacobu da öptüü hmde bu sefer isteyerek:mymeka:

çok güzel olmuş fragman...
kitapla fazla bir fark yok gibi görünüyor bir tek jacobın dönüşümü kitaptan farklı olmuş
bu arada jasper da ne atlıyo ama ya delikafadulden replikler bile aynı gibi kitapla
sevdim ben kızlar ağlıcas bol bol hazırlayın kendinisi

ben hazırım buyrunnnnnnnnn ama daha aylarca böyle hazırda beklicez mafoldumbenmafoldumben

BaiLeySm gerçekten repilkler bilem aynı inaşallah devamıda böyle olur:Saruboceq:r

bu küçük fragman böyle ise full fragmanı helde filmi düşünemiyorum:dance::dance:

kızlar ya ben acyip dercece filmi izlemek istiyorum nasıl bekliyecez onca aysenağlamasenağlama

2 Kere İzledim Gerçekten Harika Bi Film...

Kızın Duruluğunada Bayıldım Ayrıca

daha çok var yaa pöffffffff mafoldumben

harika olacak film yaa..çok beğendim fragmanı..özellikle jacob ın değişme sahnesi bence çok iyiydi.çekim olarak çok kaliteli değildi belki ama walla jacob tamamiyle başarılıydı kanımca -tatlicadiarzu-
edfırtım da çoğ yahuşuhlu olmuş. kahramanım benim,nasıl yapıştırdı jasper ı piyanonun üstüneopuyorumnanaktan

6 ay nası geçicek bende bilmiom mafoldumben şimdiye kadar hiçbi filmi böyle beklememiştim gamyoncuiremsu

6 ay mı mafoldumbenmafoldumben

Ezbuz teşekkürler canıma.s. 3 kere izledimkaydirigubbakcemile3
Çokta beğendim , Alice çok hoş olmuştu kaydirigubbakcemile2
Jacobun değişme sahneside iyidi , ve kendiside maşallah pek bi tatlıydınaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…