çok güzel olmuş fragman...
kitapla fazla bir fark yok gibi görünüyor bir tek jacobın dönüşümü kitaptan farklı olmuş
bu arada jasper da ne atlıyo ama ya delikafadulden replikler bile aynı gibi kitapla
sevdim ben kızlar ağlıcas bol bol hazırlayın kendinisi
ben hazırım buyrunnnnnnnnn ama daha aylarca böyle hazırda beklicez mafoldumbenmafoldumben
çok güzel olmuş fragman...
kitapla fazla bir fark yok gibi görünüyor bir tek jacobın dönüşümü kitaptan farklı olmuş
bu arada jasper da ne atlıyo ama ya delikafadulden replikler bile aynı gibi kitapla
sevdim ben kızlar ağlıcas bol bol hazırlayın kendinisi
BaiLeySm gerçekten repilkler bilem aynı inaşallah devamıda böyle olur:Saruboceq:r
bu küçük fragman böyle ise full fragmanı helde filmi düşünemiyorum:dance::dance:
kızlar ya ben acyip dercece filmi izlemek istiyorum nasıl bekliyecez onca aysenağlamasenağlama
6 ay nası geçicek bende bilmiom mafoldumben şimdiye kadar hiçbi filmi böyle beklememiştim gamyoncuiremsu
BaiLeySm gerçekten repilkler bilem aynı inaşallah devamıda böyle olur:Saruboceq:r
bu küçük fragman böyle ise full fragmanı helde filmi düşünemiyorum:dance::dance:
kızlar ya ben acyip dercece filmi izlemek istiyorum nasıl bekliyecez onca aysenağlamasenağlama
6 ay mı mafoldumbenmafoldumben
o 6 ayı hep birlikte bi su gibi geçeriiz inşallah cnm bnm:teselli:
gene de çok hemşom ya senağlamamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?