kzlar ben fragmanı izleyemedim daha ya cok merak ettimmmm buraya koysanıza mafoldumben
kızlar merhaba ben dün izledim manyaq bişiy ya bayıldım filme
kızlar merhaba ben dün izledim manyaq bişiy ya bayıldım filme
Eros'un okları (!) ... ()
Son zamanlarda dillerden düşmeyen Twilight filminin baş karakterleri Edward ve Bella yani Robert Pattinson ve Kristen Stewart çok büyük bir aşk yaşıyorlarmış. Bilindiği gibi filmde bir çok sahnede göz göze gelen ve yakın sahnelerde oynayan çift, şu an bir sorunun olmadığını belirtti.Robert Kris'e olan aşkını şu sözlerle dile getiriyor '' Bizimkisi aşk değil çok özel bir bağ, Kris'i ilk gördüğümde ne hissettiysem şu anda da onları hissediyorum.Onun gözlerinde kendimi buldum.''diyor yapılan röportajda gazetecinin ''Yani Eros sizi oklarıyla vurdu öyle mi?'' sorusuna genç çift gülümsemeyle karşılık verdi. Kris'e sorulduğunda ise '' Şu an benim yerimde olmak isteyen çok kişi var ama bende bu rol için o çok kişiden biriydim'' diyerek Rob'un söylediklerini tekrarlıyor.Genç çift hayranlarında yakıştırldığı gibi birlikteler ve New Moon'un çekimlerinde çok hız katettiklerini belirtiyorlar.Film 2010 yazında Türkiyede olacak ve genç çift beyazperde de aşklarını filme dökecekler.
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
2010 değil yaa kasımda gelcekti hani mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?