Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

twilightin dunya capındaki hayran kitlesinin yas grubuna gore analizi..utanmam lazım sanırımkaydirigubbakcemile3

• 10-15 (33.0&#37
  • 16-20 (28.0%)
  • 21-25 (12.0%)
  • 41-50 (9.0%)
  • 31-35 (7.0%)
  • 26-30 (6.0%)
  • 36-40 (5.0%)

twilightin dunya capındaki hayran kitlesinin yas grubuna gore analizi..utanmam lazım sanırımkaydirigubbakcemile3

• 10-15 (33.0%)
  • 16-20 (28.0%)
  • 21-25 (12.0%)
  • 41-50 (9.0%)
  • 31-35 (7.0%)
  • 26-30 (6.0%)
  • 36-40 (5.0%)
doğrudan yerin dibine geçmemiz lazım mafoldumben
kaydirigubbakcemile5 canım benim özlemişim sizi

biz de seni canım, gidip gidip durma bir daha -tatlicadiarzu-

Ben geldim ne yapaysınız bakayım??

Yaw varya yani hep bellayı kötüleyin durun anam yakışıyolar işte..
Yani gerçeği bilmemde ben kitapta yakıştırıyorum hiçççç kusura bakmayın:dilcikar:

3. kitapta jacob bikerem bütün sınırları zorluyorkötükedihüso

Azra cım sen şimdi sinir oldum bakalım önemli birşeyi öğrendiğin zaman nolacak, çıldırırsın herhalde:roflol:

Baileysim seni görmek ne ka güzellzemuszemus
Tatidesin ama bırakmadın biziii:lepi:

hemde ne erkek zemuszemus
şimdi burun kıvırıolar ama bi büyüsünde ablası herkesler hasta kalcak köpeciğe kaydirigubbakcemile2

ben kalmam TARZIM DEĞİLLLLLL:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi burun kıvırıolar ama bi büyüsünde ablası herkesler hasta kalcak köpeciğe kaydirigubbakcemile2

Biraz beğendik diye hemen şımarmayın baileys hanım
Bu hala gıcık uyuz sinir köpecik olduğu gerçeğini değiştirmez

hımm evet a.sa.sdailiah hoşgeldinnn cnm sende jacop sevenlerdensin demeknaniknanik :dilcikar::dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol::roflol:
sagol tatlım

rekabet piyasasındaki riskleri minimize etmek herzaman iyidir,erkegimi alırım giderim
:teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm bırak zorlasın bella hayır deseydi biraz uzak kalabiilseydi bunlar olmazdı :dilcikar:

tabi bırakmam ben sizi aklım hep burda canlarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…