Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nehirim senle ben varızzemuszemus gerçi bende bir bakıyım dedim ne yapıyo bizim kızlar

hastayım biraz:bbo:edfıet aşkı yataklara düşürdü beni:roflol:

beni adamdan saymıyonuz galiba hanımefendi:dilcikar:

Görünmez kişilikten size hoşgeldiniz efem:1closedeyes:

beni adamdan saymıyonuz galiba hanımefendi:dilcikar:

Görünmez kişilikten size hoşgeldiniz efem:1closedeyes:

heç öyle şey olurmu ıramak hanımŞenizŞeniz seni görmemek mümkünmü:roflol:

hastalığıma ver siz kaynatın anacım bu gece bende size hayır gelemez

sanada nehirde bol edfırtlı rüyalar :a015::a015:

Peğki cınım,hastasın madem üzmiyim seni...

Kız töbe de elalemin adamını ne görecem rüyamda:roflol:

Siz görün bol bol...

Hayden iyi geceler iyi uykular

yaa çatlarıım neymiş bu önmli şey gelince ne olur yaaz
belki okuduum anlamadıım bn ne olur yaazmafoldumben

işte şimdi tam bu bölümdeyiim bella lıkır lıkır kan içiyor tabii fikir istemeyerekde köpecikten geliyooorkötükedihüso

İlk seriyi yeni okudum ben..Değişik içerikli bir kitap..Edveard gerçekten insanı kendine hayran bırakıyor.
Özelliklede Kitaptaki,Edveard ı güneşte ilk gördüğü satırlardan etkilenmiştim..
2.yi almadım çok eleştiriy duydum..edveard yokmuş fazla 2. kitapta falan..

Bu arada bunun filmimi varmış yeni duydum..Vizyondamı kızlar.
Dvd falan çıktımı?

günaydıın barzeyopuyorumnanaktan
kitap çok güzel gerçkten filmi çıktı ama vizyondan kaldrldıı DVD olarak al izle ama kitap daha etkiliyicii filmde sadece kareketerleri yerine oturtmana gözünde canlanamna yardımcı oluyooor kitabı okurkenn
ikinci kitapta evet pek edwarde yok ama sona doğru o da muhteşem dönüyoor
kesinlklee tüm kitapları okumanı ve filmi alıp bi an önce izlemi tavsiye ederiim
ikinci kitap olan new moon(yeniay) filmide kasımda gösterime grceek
hihoyyyt

ikinci kitapta edward pek fazla olmasa ve bizleri yasa boğsa da filminde çokça gözükecekmiş bir de opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gunaydın millet,
Alacakaranlıkta mavi sisli fon artık yerini yeni ayda altın rengi fona bırakacakmıs kızlar,içimiz acılacak oh beee hihoyyyt

Gunaydın millet,
Alacakaranlıkta mavi sisli fon artık yerini yeni ayda altın rengi fona bırakacakmıs kızlar,içimiz acılacak oh beee hihoyyyt

günaydın canımkaydirigubbakcemile5, orijinal bir haber aslında değil mi alkisalkisalkis
ben karanlık atmosferleri de severim gerçi ama ikinci filmde iyice bunalım olmaktan kurtuluruz belki mafoldumben

günaydın canımkaydirigubbakcemile5, orijinal bir haber aslında değil mi alkisalkisalkis
ben karanlık atmosferleri de severim gerçi ama ikinci filmde iyice bunalım olmaktan kurtuluruz belki mafoldumben
gunaydın cnaım benimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

evet kesinlikle sevindirici ayrılık sahneleri falan derken iyice bogulacaktık cunku,iyi oldu boylesi:hooray:

gunaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 bu 2. kıtapta edward nezaman gelıcek dıye en hızlı o kıtabı okumustum filmdede pek fazla çıkmaz dye dusumustum ama bu ıyı haber ..edwardı nekdr gorsek okdr ıyı alkisalkisalkis

gunaydın cnaım benimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

evet kesinlikle sevindirici ayrılık sahneleri falan derken iyice bogulacaktık cunku,iyi oldu boylesi:hooray:
aynen, yoksa edward yok, karanlık, korkarım ben mafoldumben

en merakla beklenilen haberdi zaten edward görünecek mi olmadığı sahnelerde diye ya hihoyyyt

Köpeciğin resmi ıslak ıslak ne kadar sexy ama:icecream:
Bu arada resimde bella , yeşil elbisesiyle çok hoş çıkmış -tatlicadiarzu-
Şafak Vaktini okuduktan sonra bellaya sempati duymaya başladım

Acıkcası Robun vucudunun bende makyaj oldugunu dusunmustum.300 spartalı taktigi demistim..ama degilmiş..helal olsun..

Robert Pattinson’ın “Yeni Ay” filmindeki rol arkadaşı Kellan Lutz film çekimleri sırasında Robert Pattinson’ın vücut makyajı ile kaslı bir vücuda sahip olduğu konusundaki dedikoduları yalanladı.
Son haftalarda ıngiliz yıldızın çekimler sırasındaki görüntüyü makyaj ile elde ettiğine dair dedikodular dolaşmaya başlamıştı.
Ancak filmde Pattinson gibi bir vampiri canlandıran Lutz, Pattinson’ın bu forma Taylor Lautner ile birlikte aylar süren jimnastik çalışmalarını sonucunda kavuştuğunu söyledi.
Lutz New York Daily News’e, “Taylor Rob’u çok çalıştırıyor, ve bu sayede Rob bu vücuda sahip oldu. Rob çok çalışıyor. Yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor.” diye açıkladı.

:jeyyar:cokacimcoook:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…