nehirim senle ben varızzemuszemus gerçi bende bir bakıyım dedim ne yapıyo bizim kızlar
hastayım biraz:bbo:edfıet aşkı yataklara düşürdü beni:roflol:
Geçmiş olsun kızz, edfırt aşkı bahane nen var kuzum??
nehirim senle ben varızzemuszemus gerçi bende bir bakıyım dedim ne yapıyo bizim kızlar
hastayım biraz:bbo:edfıet aşkı yataklara düşürdü beni:roflol:
çok mersü canımŞeniz valla bende bilmiyorum miyede ve karın ağrım var ve tabi müthiş bir halsizlık:bbo:
beni adamdan saymıyonuz galiba hanımefendi:dilcikar:
Görünmez kişilikten size hoşgeldiniz efem:1closedeyes:
heç öyle şey olurmu ıramak hanımŞenizŞeniz seni görmemek mümkünmü:roflol:
hastalığıma versiz kaynatın anacım bu gece bende size hayır gelemez
sanada nehirde bol edfırtlı rüyalar :a015::a015:
Ben geldim ne yapaysınız bakayım??
Yaw varya yani hep bellayı kötüleyin durun anam yakışıyolar işte..
Yani gerçeği bilmemde ben kitapta yakıştırıyorum hiçççç kusura bakmayın:dilcikar:
3. kitapta jacob bikerem bütün sınırları zorluyorkötükedihüso
Azra cım sen şimdi sinir oldum bakalım önemli birşeyi öğrendiğin zaman nolacak, çıldırırsın herhalde:roflol:
Baileysim seni görmek ne ka güzellzemuszemus
Tatidesin ama bırakmadın biziii:lepi:
cnm bende kızıyordum özellikle tutulmada nefret ettim diyebilirim
ama şafak vaktinde en beğendiğim bölüm köpeciğin anlattığı bölüm
o da olmasa nolurdu acaba diyorum...cullenlar pek bir melankolikti kabul etmek gerekirse
bide jacob diodu ya bu kadın evli çocuğu olacak yakında bana neden böyle bakıyo
bana böle bakmasa ben o kadar kötü hissetmem...
jacobın bu düşüncelerini de öğrendikten sonra gel de kız bu çocuğa
hep bu bella yüzünden nefret edioz ama asıl nefret edilmesi gereken jake değil bells :dilcikar::mymeka:
İlk seriyi yeni okudum ben..Değişik içerikli bir kitap..Edveard gerçekten insanı kendine hayran bırakıyor.
Özelliklede Kitaptaki,Edveard ı güneşte ilk gördüğü satırlardan etkilenmiştim..
2.yi almadım çok eleştiriy duydum..edveard yokmuş fazla 2. kitapta falan..
Bu arada bunun filmimi varmış yeni duydum..Vizyondamı kızlar.
Dvd falan çıktımı?
İlk seriyi yeni okudum ben..Değişik içerikli bir kitap..Edveard gerçekten insanı kendine hayran bırakıyor.
Özelliklede Kitaptaki,Edveard ı güneşte ilk gördüğü satırlardan etkilenmiştim..
2.yi almadım çok eleştiriy duydum..edveard yokmuş fazla 2. kitapta falan..
Bu arada bunun filmimi varmış yeni duydum..Vizyondamı kızlar.
Dvd falan çıktımı?
Gunaydın millet,
Alacakaranlıkta mavi sisli fon artık yerini yeni ayda altın rengi fona bırakacakmıs kızlar,içimiz acılacak oh beee hihoyyyt
gunaydın cnaım benimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5günaydın canımkaydirigubbakcemile5, orijinal bir haber aslında değil mi alkisalkisalkis
ben karanlık atmosferleri de severim gerçi ama ikinci filmde iyice bunalım olmaktan kurtuluruz belki mafoldumben
aynen, yoksa edward yok, karanlık, korkarım ben mafoldumbengunaydın cnaım benimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
evet kesinlikle sevindirici ayrılık sahneleri falan derken iyice bogulacaktık cunku,iyi oldu boylesi:hooray:
gunaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 bu 2. kıtapta edward nezaman gelıcek dıye en hızlı o kıtabı okumustum filmdede pek fazla çıkmaz dye dusumustum ama bu ıyı haber ..edwardı nekdr gorsek okdr ıyı alkisalkisalkis
aynen, yoksa edward yok, karanlık, korkarım ben mafoldumben
en merakla beklenilen haberdi zaten edward görünecek mi olmadığı sahnelerde diye ya hihoyyyt
Acıkcası Robun vucudunun bende makyaj oldugunu dusunmustum.300 spartalı taktigi demistim..ama degilmiş..helal olsun..
Robert Pattinson’ın “Yeni Ay” filmindeki rol arkadaşı Kellan Lutz film çekimleri sırasında Robert Pattinson’ın vücut makyajı ile kaslı bir vücuda sahip olduğu konusundaki dedikoduları yalanladı.
Son haftalarda İngiliz yıldızın çekimler sırasındaki görüntüyü makyaj ile elde ettiğine dair dedikodular dolaşmaya başlamıştı.
Ancak filmde Pattinson gibi bir vampiri canlandıran Lutz, Pattinson’ın bu forma Taylor Lautner ile birlikte aylar süren jimnastik çalışmalarını sonucunda kavuştuğunu söyledi.
Lutz New York Daily News’e, “Taylor Rob’u çok çalıştırıyor, ve bu sayede Rob bu vücuda sahip oldu. Rob çok çalışıyor. Yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor.” diye açıkladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?