Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

BaiLeyS de damlar birazdan, hayatta kaçırmaz bu kellan vücut şovu delikafaduldendelikafadulden

super ya hihoyyyt
ne cok uyuyor bu kızzzzzzz ben namaza gıttım dondum bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok katılmıyorum Kellani cok begeniyorum ben.Hem seksi hem sempatik

yaktın beni cnm yaaaa neydi onlar öyleeeeee delikafaduldendelikafadulden
hep diyorum keşke beğenmeseler de bana kalsa nihahaha zemuszemuszemuszemus
senden daha fasla bekliyorus bu tip fotolar canım benimmmmm ŞenizŞeniz

gunaydın deryacım,cok seksi cıkmıs yani inanılmaz..benım cevremde bir yerde kosuyor olsaydı sanırım o kopegin dili gibi benim dilimde dısarda agzım acık bakardım herhaldekaydirigubbakcemile3

gunaydın deryacım,cok seksi cıkmıs yani inanılmaz..benım cevremde bir yerde kosuyor olsaydı sanırım o kopegin dili gibi benim dilimde dısarda agzım acık bakardım herhaldekaydirigubbakcemile3

deryacım demiş ya :roflol: kız unuttun mu forumda isim vermiyoruz :roflol:Şeniz

ama dusunsene boyle bir senaryo boyle bi ortam deli bir motivasyon..ansıl aşık olmazsınki....cok zor bir durum...

Gunaydın millet,
Alacakaranlıkta mavi sisli fon artık yerini yeni ayda altın rengi fona bırakacakmıs kızlar,içimiz acılacak oh beee hihoyyyt

bnmde dikkatimi çekti fragmanları izlerken :lepi:
bncede böle daha güzel olmuuşzemuszemus

bella tehlikeli işler yaptığnda beyninde edwardn sesini duyuyordu yaa 2.kitapda işte o ses filmde hayali olcakmış
bnce çoookk iii etmişler öle etmekle
yoksa filmn bi başında 5 dak görrdüük birde sonunda 15 dk
edwardım olmadan sırf bella ve o köpeciği izlerdiik o zmn o filmn ne tadı olurdu kimafoldumben

Burası mı sıcak bana mı ateş bastıııııııı:asigim:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…