Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

işte voltri meydanıı ve bellanın geçtiği havuuz

allahım bu sahnelerii 4 gözle bekliyor olcam:1shok:

alicenn sarı porchesii

yer altı şehrine giden kaapk bu olsa gerekdelikafadulden

köpeciiik:dilcikar::dilcikar:

gıcıık Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

gözünü kan bürümüş deyiminin resmli anlatımı bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3

datlum kıymatluuma.s.a.s.

aşkııııııııım:asigim::asigim::asigim: ay pardon aşkımız:roflol:

new moon de en merak ettiğim sahnelerden bir de Volturilerkaydirigubbakcemile2

Hot Top özel New Moon t-shirt'lerini satışa sunmuş durumda.New Moon offical posterinin kullanıldığı t-shirt'de Robert Pattinson,Kristen Stewart ve Taylor Lautner var.

Slim-fit $22'dan satışa sunuldu.

ya bu millet ne manyak nelere dikkat etmişler.bellanın gstringe dikkat kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bu millet ne manyak nelere dikkat etmişler.bellanın gstringe dikkat kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
hele edfırtı onlara katımaya ikan cabalarını felan çok merak ediyorumzemuszemus

ben de şu turist kafilesiyle besleniyorlardı ya o kısmı, o sahne varsa şayet edward ve bella ordan çıkarken bella dehşete düşüyordu :1shok:

tam komedi yaaa valla bu fragmanı izlerken gozumun gorduguen son sey bellanın kulodu idi kaydirigubbakcemile3
ben jacoba bayılmak ile mesguldum :asigim:

:roflol::roflol:

ben de şu turist kafilesiyle besleniyorlardı ya o kısmı, o sahne varsa şayet edward ve bella ordan çıkarken bella dehşete düşüyordu :1shok:

hatta bizimkiler volturilerin kalesinden sıvışırken heidi felan geliyor o ara bellaya bakıyor :jeyyar: :jeyyar:

Good night cullen's !!!

Oyy emmetin resmi neydi öyle yaaaaa:1shok::1shok:
Hepsi birbirinden yakışıklı olmaya mı başladı bana mı öyle geliyor:1shok:

Göbek altıda süper yaniii:jeyyar: dimi baileysimm...sanada ter bastımı:roflol:
Resimleri görünce ilk sen geldin aklıma zaten..Mahvolmuştur şimdi dedim baileysimm:roflol:

Bu arada filmin rengini bende fark etmiştim bencede çok güzel olmuş böyle..
Ama ilk filmin öyle olmasının sebebi, bence alacakaranlık olmasıydı..Ama böle daha güzel olmuşşşopuyorumnanaktan

Ee köpecikte fena deeell :dilcikar:

Bu arada azracım o dediğim yere geldiğini sanmıyorum, gelseydin hemen anlardın..
Ayrıca sölememde:lepi:

Funndya yawrum sen ne düşünüyorsun fragman hakkında, okumadınya kitaplarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…