günaydın kızlarrrr zemuszemus
ooooooooooooooooooooooooooo bu ne tatili yahu,kıskandım vallahi :)))))))))) dön dön cabuk tut eliniiiitatildeyim daliahım hihoyyythihoyyyt
yakında döncem daha sık beraber olcez eskisi gibi
özledim hepinizi valla opuyorumnanaktan
jacob tam 17 yasında kızlar
günaydın cınım kaydirigubbakcemile2
17 mi:1shok:
17 yaşındaki bebeyimi beğeniyom ben kaydirigubbakcemile3
aaaa bir saniye daha jacobi kimse begenmezken icimdeki subyancılık duygularına ragmen teamjacob diye yırtınıyordum kaydirigubbakcemile5duydun mu datlum :jeyyar:jacob tam 17 yaşındaymış:roflol::roflol::roflol: bu durmuda sen ne oluyorusun :roflol::roflol:
senin çocuklara sarkıntılıktan mapusa attıracamkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
ooooooooooooooooooooooooooo bu ne tatili yahu,kıskandım vallahi :)))))))))) dön dön cabuk tut eliniiii
17 midelikafadulden
duydun mu datlum :jeyyar:jacob tam 17 yaşındaymış:roflol::roflol::roflol: bu durmuda sen ne oluyorusun :roflol::roflol:
senin çocuklara sarkıntılıktan mapusa attıracamkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
bende oğgun ireklerden hoşlanıyorum işim olmaz çolukla çocukla:jeyyar::jeyyar::jeyyar:şakkıdıvalla kızlar ben en çok carlisle cullen!ı beğeniyorum
çocuklar sizin olsun:asigim::asigim:
çok karizma yaaaaaŞenizŞenizŞeniz
bende oğgun ireklerden hoşlanıyorum işim olmaz çolukla çocukla:jeyyar::jeyyar::jeyyar:şakkıdı
etti uc kaydirigubbakcemile3 ya bu filmden sonra sizide aramıza bekleriz kaydirigubbakcemile3
Sübyancıda oldum ya artık -tatlicadiarzu-
Gözüm arkada gitmem kaydirigubbakcemile2
Şükürkaydirigubbakcemile3
madonnanın sevgilisi ondan 33 yaş kucuk..eh bende dert etmem bu kadar yaş farkını vereliniortak
özlemişim bailyesim..yine canım bailyes cektiii yahu
valla kızlar ben en çok carlisle cullen!ı beğeniyorum
çocuklar sizin olsun:asigim::asigim:
çok karizma yaaaaaŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?