Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydın cınım kaydirigubbakcemile2

duydun mu datlum :jeyyar:jacob tam 17 yaşındaymış:roflol::roflol::roflol: bu durmuda sen ne oluyorusun :roflol::roflol:
senin çocuklara sarkıntılıktan mapusa attıracamkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:

duydun mu datlum :jeyyar:jacob tam 17 yaşındaymış:roflol::roflol::roflol: bu durmuda sen ne oluyorusun :roflol::roflol:
senin çocuklara sarkıntılıktan mapusa attıracamkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
aaaa bir saniye daha jacobi kimse begenmezken icimdeki subyancılık duygularına ragmen teamjacob diye yırtınıyordum kaydirigubbakcemile5
o yuzden ettik iki subyancı :teytey: :teytey:

etti uc kaydirigubbakcemile3 ya bu filmden sonra sizide aramıza bekleriz kaydirigubbakcemile3

valla kızlar ben en çok carlisle cullen!ı beğeniyorum
çocuklar sizin olsun:asigim::asigim:

çok karizma yaaaaaŞenizŞenizŞeniz

ooooooooooooooooooooooooooo bu ne tatili yahu,kıskandım vallahi :)))))))))) dön dön cabuk tut eliniiii

17 midelikafadulden

valla oyle.30 unda hayal dahi edemiyorum[/QUOTE]

canım öyle esti kafama kaçtım 1 haftalığına :) gelcem az kaldı kaydirigubbakcemile2

ben onu bile bile sefdim yavrim :asigim::asigim:
napalım 17 se 17 bende 26 nolmuş çok fark yok-tatlicadiarzu-

madonnanın sevgilisi ondan 33 yaş kucuk..eh bende dert etmem bu kadar yaş farkını vereliniortak

özlemişim bailyesim..yine canım bailyes cektiii yahu

madonnanın sevgilisi ondan 33 yaş kucuk..eh bende dert etmem bu kadar yaş farkını vereliniortak

özlemişim bailyesim..yine canım bailyes cektiii yahu

aynen cnm kaydirigubbakcemile5 büyütürüz önce şefkatli kollarımızda nolcak ki -tatlicadiarzu-

cnm bende özlemişim ya... senin yerine içerim merakk etme :1ninca:

evet hepsi cok kucuk aslında..kardesımden kucukler ya dusununce...
serefe bailyescim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…