Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aynen cnm kaydirigubbakcemile5 büyütürüz önce şefkatli kollarımızda nolcak ki -tatlicadiarzu-

cnm bende özlemişim ya... senin yerine içerim merakk etme :1ninca:
he canım parka felan götürürsünüzzemuszemusedondurma da almayı onutmayın çocuğa ağlar mağlar sonra:roflol::roflol:
Bildiğim kadarıyla 86 lı robertte
Çok büyükmüş -tatlicadiarzu-

en azında reşit:roflol::roflol::roflol:

kızlar cosmogirlin haziran sayısında robert varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jacob dehset yaaa.ya buarada direk COSMOGIRL diyor direk cıtır dergisi kaydirigubbakcemile3

jacob dehset yaaa.ya buarada direk COSMOGIRL diyor direk cıtır dergisi kaydirigubbakcemile3

teaser trailer guzeldi ya...

Bella: Bugün doğum günüm, senden birşey isteyebilir miyim? öp beni … Seni seviyorum.
Edward: Sen benim yaşıyor olmamın tek sebebisin. Bu beni, ben yapan şey.
Alice: Zamanı geldi.
Esme: Doğum günün kutlu olsun Bella.
Alice: Hadi hediyelerini aç. Pasta bile var.
Bella: Alice pastaları seviyor. Siz yemiyorsunuz bile. .. Ah! Kağıt kesti!
Bella: Jasper ile olan şey önemli değildi.
Edward: Neler olabileceği ile karşılaştırırsak eğer, evet değildi. Seni bir daha böyle birşey ile karşı karşıya bırakmayacağıma söz veriyorum. Bu beni son görüşün olacak
Laurent: Onun için ne kadar değerli olabilirsin ki? Seni burada korumasız bir şekilde bırakıp gitti. Ama elimde değil, sen ağzımı sulandırıyorsun.
Bella: Jake kaç!

Niye kaldırıldı vizyondan?
Yoksa vizyon tarihimi geçti.
Yeni ay ı al oku diyosunuz yani..Bende edveard yoksa anlamı yok diye düşündüm.
ilk kitabın sonunda onuda vampir yapacakmı diye içimde uhde kalmıştı

barzey filmin gösterim dönemi ocak-şubat aylarıydı, vizyon tarihi geçti yani
ikinci kitabın büyük kısmında edward yok ama seri zaten dört kitaptan oluşuyor, yani bellanın vampir olup olmayacağı ya da edwardın dönüp dnmeyeceği toplam dört seride anlatılıyor opuyorumnanaktan

merhaba cullen ailem. kızlar ya söyleyecek bir şey bulamıyorum. fragman süper resimler süper. kellan baya yapılıymış. maşallah. ya jacob daha çok küçük. ama aferin filmde oynamak için kas yapmış.. bende cosmogirl dergisini aldım. röportaj hoşuma gitmedi.daha doğrusu karşılıklı bir konuşma yok. posterde hediyesi. ya kızlar ben mtv seyredemedim.rob krisi öpmeye kalkmış. kız ilk önce cesaretlendirmiş sonrada öpmekten vazgeçmiş( milletin önünde yazık ya roba).. ya bu kız gıcık ikili oynuyo fimdeki gibi. sevgilisi vardı bunun ya.. rob aşık ama malesef..

bu nasıl reddetilir ya ?

herkeşlere miraba şekerler yerimsenibenyerimseniben
ya şu etfıtın başındakinden dedeminde vardı kaydirigubbakcemile3 heç şu şey birgün bana bu kadar çekici gelceyini düşünmezdim delikafadulden
acaip seksü göstertmiş etfırtı :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…