Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ben her ay alıyorum valla sırnaşık şey Film ekinde var şekerim Şeniz

İlk senesi 2005 miydi 2006 mıydı çıktığı..Bende bende yıllarca 12 aylık serisi var ama artık almıyorum..Bi sayısında yorumum bilem var:roflol: Bi kere birşeye sinir olmuştuk ondan beri almıyoruz..Ama yarın alırım..

Bende biriktiriyordum annem attırdı :a015: Dergi bomboş olsun gene o baştaki yorumlar için alırım valla :roflol::roflol:

Bende biriktiriyordum annem attırdı :a015: Dergi bomboş olsun gene o baştaki yorumlar için alırım valla :roflol::roflol:

Benimki henüz attırmadı:roflol: Aynen süper yorum yapıyorlar yaa ölüyorum gülmektensırnaşık şey

tatildeyim cnm döncem yakında

en son ne zaman gelmiştin ?
mayıs basından beri heryeri adam ettiler cnm şu an cok güzel şakkıdı

valla 2 3 ay fln oldu canım dolaşmaya dıye gtmıstık ustumuz basımız mahvolmustu delikafadulden zaten kçekmecede oturuorum bende yakın duzeldgne sevndım bende gezmege gelrm artk alkisalkisalkis

merhaba kızlarr şu cadının saçlarından acık sürümeye geldimm Çok üzgünüm çoook

İyiyim çok şükür..Bayadır nete giremedim..Şimdide oturfum kalkamıyorum başından..
Zaten artık ilk girdiğim yer burası.
benneyaptımki kaydirigubbakcemile :dilcikar:

Merhaba kizlar nasilsiniz,

Bende bir kitaptan film candandirildiginda once kitabi okumaktan yanayim,
o yuzden bende gecen gun kitabini aldim ve okumaya yeni basladim bitirdikten sonra filmini izleyecegim.
Bu zamana kadar hepiniz izlemisinizdir bi ben kaldim herhalde. kaydirigubbakcemile3

kızlar şuan resmn şooook içindeyiim:1shok::1shok::1shok:
kitabı okumayanlar için beyaz yazcaam
ama okuyanlar lütfen cvplasıın

voltriler geliyoor ve alice ansızın jasperla kaçıyoor:1shok:delikafadulden
şimdi tam ordayıım
bunun anlamı nedemk
rosaile yapsa nese diceem ama neden alice bellayı yapaylnız tamda ihtiyaçlarınn en fazla oldu zamda terk ettikötükedihüso

canım yaa söylemesem daha ii olur ama madem çok merak ediyon şu kadarını sölücem yine bellanın iiliyi için vereliniortak
cullun lar tam bir aile okadar diyorum :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…