spoiler!!!!!kim anlamadııım kim kimn zihninin okunmaısnı istemiyoor-tatlicadiarzu-
culllen ailem selamsengözlerimebaksanab
spoiler!!!!!
cnm edward bir tek bellanın zihnini okuyamıyor ya
alice in nessie için bi planı var eğer edward bu planı öğrenebilseydi
aro edwarda dokunduğu anda bunu anlayabilecekti
ayrıca alice ve jasper ın bir kurtuluş planı var
herşeyi anlattım nerdeyse-tatlicadiarzu-
sizce 1kalbe 2 aşk sığarmııı?fisfisfisfisfisfis
bugün bir sitede bellanın hem edwarda hemde jacaba aşık olmasını tartışıyorlardıı.
siz aynı anda 2 kişiye aşık oldunuzmu hiçç ???:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nasıl bişeydir anlamadım gittii.:dilcikar::dilcikar:birininn sıcaklığını diğerininde soğukluğunu seviyor demkki bella zillisi:dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol::roflol:
Selam selam selam:lepi:
Azracım hayırlı olsun bitmiş maalesef kitap:çok üzgünüm:
Aynen hem sevinmiştim hemde çok üzülmüştüm, üzülmekle kalmayıp depresyona bile girmiştimmafoldumben
Didsim aldım cbnce dergi:dance:
Veeeeee kesin olarak Twilight 12 Haziranda yeniden sinemalardaymışşş:hooray::teytey:
Başka yerden duysam inanmazdım ama cnbce yazdıysa doğrudura.s
Çok sevinçliyim çookkksositososito
evt cnmm 12 haziranda alacakarnlık sinemalardaaturkbayragi:lepi::sm_cool::teytey:
Ben her zaman olduğu gibi bella'nın jacob a aşık olduğunu düşünmüyorum
Jacob onu tutulmada çok zor durumda bıraktı..
Zaten Şafak Vaktinde de aralarındaki bağın neden öyle olması gerektiği anlatıldı. Benim içimde hiç şüphe yok bu konudaalkisalkisalkis
Buda son zamanlarda çok az uğrayan ve kendini özleten baileysime :)))
bende izlicem tekrar hayatta kaçırmamopuyorumnanaktan
canımmm harikasın ŞenizŞeniz çok özledim siiziopuyorumnanaktan
1000 kez izleriim
bu arada biln bilir bn sonradan twilightcılardanıım
ve sinemada izlemmiştiiim
allahım dualarımı kabul etti ve hiiç olmayacak bişey olduu
alacakaranlık tekrar gösterimde
Bende bendeedelikafadulden
Bi ara dedikodu vardı ama ben pek sanmıyordum. Zamanında yüzüklerin efendisi içinde çıkmıştı bu dedikodu ama şimdi gerçekksositososito
Bilmeyi çok istediğim bir şey öğrendim sizlerlede paylaşayım..
Ben bunu çok merak ediyordum..Vee istediğim oldu yani filmde olacak..
Bella ve alice edwardı kurtarmaya giderken, alice in gelecekten gördüğü görüntüler, yani edwardın italyadaki planlarıda gösterilecekmişşşşşş :)))
Olayların alice'in bakış açısıyla çekimleride yapılacak, alice geleceği görürken edward'ın planlarıyla birlikte onu güneşe çıkarken falan görecek bunu çekimleri yapılacak.
Bella ve alice edwardı kurtarmaya giderken, alice in gelecekten gördüğü görüntüler, yani edwardın italyadaki planlarıda gösterilecekmişşşşşş :)))
Olayların alice'in bakış açısıyla çekimleride yapılacak, alice geleceği görürken edward'ın planlarıyla birlikte onu güneşe çıkarken falan görecek bunu çekimleri yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?