Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ama evlenirken nerde tıfıl onları secıyoruzzzz yani kendi adıma konusayım delikafadulden

biz kadınlar serserilere bayılıyoruzzzzzzzzzz

kendi adına konuş yefrım benim işim olmaz şakkıdı şakkıdı
ben daha çok tarz görünüp ağır abi takılanları beğeniyorum
çok ters ve ciddi dururlar ama damarına girdin mi daha keyiflisi olamaz cokacimcoook

Çok çok yakuşuklu doktor :asigim:

bende begendim

aaaaaaaaaaaaaaa kristen sacını kestırmıs kızlar sanırım film icin????
ama ne alaka yaaaaaaa

hayır canım yeni fotolar.runaways adlı bir film projesinde Joan Jett i canlandıracagı ıcın boyle kestirmiş şimdi fotoların altını okumak aklıma geldide.hem setten resimler yanında dakota namı diger jane de var hihoyyyt..
Joan Jett rockci buarada,cuk olmus Kristen rolee :))))))))))))))))))))))))))))))))

tipe bakh yaaaa

bu adam ünlü olmasa,suratına bile bakmaz kimse,ayyaş gibi:roflol:
bn herzmn bakarıım:asigim::asigim:

bncde çook doğruu
yaşına uygun okumalıı
bu yaşta okunacak bi kitap değiil
ama şuan %90 lise gençliği seviyoor

evet yaa offf bitmiio şu rakipler

kızlar bu kadın losttaki kadın değil mi çok süper hatun heeşakkıdı

Kzılarrrr :)))

Ben carlisle ı tom cruise ve eric bana ya benzetiyorum..ıkisinin karışımı ve onlardan daha yakışıklı bence..
Çok yakışıklı geliyor bana çook.

Günaydın Kızlar.
Dün akşam itibari ile 3. Kitabıda bitirmiş ve filmi seyretmiş bulunuyorum..
Koca kadın oldum ama Bendede bağımlılık yaptı..
Bu arada googlede gezerken ve araştırma yaparken
Aşağıdaki paragrafı buldum ve şok oldum..

Ben böyle düşlemedim.
Bu arada 2. filmi varmı kızlar
birde 5. kitap varmı?

Bella ve Edward evlenirler ama balayları bellanın hamile olduğunu farketmesiyle yarıda kesilir.Bellanın hamileliği hızlı ilerlemektedir ve bu da onu gücsüz yapmaktadır. Bella nın hayatını kurtarmak için Edward ın fetüsün çıkarılması gerektiği ile ilgili ısrarına rağmen Bella gittikçe daha da çok sevdiği bebeğini yerinde tutmaya kararlıdır. Sonra , Bella kızları Renesmee'yi dünyaya getirip ölmek üzereyken Edward ona zehrini enjekte edip vampire dönüstürür. ısmi Irına olan bir vampir Renesmee'yi görür ve onun 'ölümsüz cocuk' olması hakkındaki yanlısları ve vampir kurallarını ihlal eden yasamını görür onu Volturi'ye haber verir.Cullen'lar cocuğun ölümsüz cocuklardan olmadığını doğrulamak icin tanıklar toplarlar. Ve Volturi'yi Renesmee'nin
Vampirlere ve onların sırlarına karsı tehlike olusmayacağına dair onları ikna ederler ama huzurları kacmıstır

evet canım son kitap aynen böle özeyini bulmuşsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…