ben filmi bidaha izledimdee
gözüm carlise ada takıldı beeee
o da bi içim suuuu beee
ama evlenirken nerde tıfıl onları secıyoruzzzz yani kendi adıma konusayım delikafadulden
ben filmi bidaha izledimdee
gözüm carlise ada takıldı beeee
o da bi içim suuuu beee
biz kadınlar serserilere bayılıyoruzzzzzzzzzz
Çok çok yakuşuklu doktor :asigim:
bn herzmn bakarıım:asigim::asigim:tipe bakh yaaaa
bu adam ünlü olmasa,suratına bile bakmaz kimse,ayyaş gibi:roflol:
bncde çook doğruuKesinlikle 11 olmamalıda:1no2:
Nolursa olsun çok erken bu kitabı okumak için bu yaş.
Bu kitabın ve serinin içinde çok fazla cinsellik var..Ve cinsel dürtüler..Hayaller..
Bir balayı var zaten.yani 4. kitapta.
Zaten vampir olayını bırakın tamamen aşk romanı..Hatta o yaştaki çocuk korkabilir bile volturidir kan içmektir şudur budur..
Bence 15-16 yaş bile az çünkü; edward cullen o yaşlarda feci bir platonik aşka dönüşebilir..
Kesinlikle çocukların okumasına taraftar değilim..
evet yaa offf bitmiio şu rakiplerÜç yıldır Janowicz ile evli olan başarılı oyuncunun bir süredir eşinden ayrı yaşadığı söyleniyordu. Robert Pattinson'la yeni filmi 'Remember Me'nin çekimlerine hazırlanan yıldızın iş temposu nedeniyle evliliğini bitirdiği iddia ediliyor.
anam bu kadınla edwardın arasında birrrr aşk olabilirr kızlarrrrrrrrr yeni bir ortak geldii bizeeeeee..
filmde kesin bir yakınlaşma olacaktırrr..güsel kadın maşşalahhhhh
Günaydın Kızlar.
Dün akşam itibari ile 3. Kitabıda bitirmiş ve filmi seyretmiş bulunuyorum..
Koca kadın oldum ama Bendede bağımlılık yaptı..
Bu arada googlede gezerken ve araştırma yaparken
Aşağıdaki paragrafı buldum ve şok oldum..
Ben böyle düşlemedim.
Bu arada 2. filmi varmı kızlar
birde 5. kitap varmı?
Bella ve Edward evlenirler ama balayları bellanın hamile olduğunu farketmesiyle yarıda kesilir.Bellanın hamileliği hızlı ilerlemektedir ve bu da onu gücsüz yapmaktadır. Bella nın hayatını kurtarmak için Edward ın fetüsün çıkarılması gerektiği ile ilgili ısrarına rağmen Bella gittikçe daha da çok sevdiği bebeğini yerinde tutmaya kararlıdır. Sonra , Bella kızları Renesmee'yi dünyaya getirip ölmek üzereyken Edward ona zehrini enjekte edip vampire dönüstürür. İsmi Irına olan bir vampir Renesmee'yi görür ve onun 'ölümsüz cocuk' olması hakkındaki yanlısları ve vampir kurallarını ihlal eden yasamını görür onu Volturi'ye haber verir.Cullen'lar cocuğun ölümsüz cocuklardan olmadığını doğrulamak icin tanıklar toplarlar. Ve Volturi'yi Renesmee'nin
Vampirlere ve onların sırlarına karsı tehlike olusmayacağına dair onları ikna ederler ama huzurları kacmıstır
evet canım son kitap aynen böle özeyini bulmuşsun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?