Evlenebilcekelrini hiç düşünmemiştim.
5. kitap varmı kızlar.
yada 2. film?
5.kitap MIDNIGHT SUN,ilk kitabın edwardın gözünden anlatılışı cnm..ve bence serinin en güzel kitabı olmaya adaydı ancak stephani teyzemizin işgüzar bi ark. kitabın ilk 12 bölümünü internete sızdırınca stephanie teyze çok kızarak devamını yazmaktan vazgeçti..
net.e sızan kısmının türkçe çevirisi bende mevcut,okumak istersen yardımcı olabilirim a.s.
5.kitap MIDNIGHT SUN,ilk kitabın edwardın gözünden anlatılışı cnm..ve bence serinin en güzel kitabı olmaya adaydı ancak stephani teyzemizin işgüzar bi ark. kitabın ilk 12 bölümünü internete sızdırınca stephanie teyze çok kızarak devamını yazmaktan vazgeçti..
net.e sızan kısmının türkçe çevirisi bende mevcut,okumak istersen yardımcı olabilirim a.s.
evet cnm bu 4.kitabın özetiiGünaydın Kızlar.
Dün akşam itibari ile 3. Kitabıda bitirmiş ve filmi seyretmiş bulunuyorum..
Koca kadın oldum ama Bendede bağımlılık yaptı..
Bu arada googlede gezerken ve araştırma yaparken
Aşağıdaki paragrafı buldum ve şok oldum..
Ben böyle düşlemedim.
Bu arada 2. filmi varmı kızlar
birde 5. kitap varmı?
Bella ve Edward evlenirler ama balayları bellanın hamile olduğunu farketmesiyle yarıda kesilir.Bellanın hamileliği hızlı ilerlemektedir ve bu da onu gücsüz yapmaktadır. Bella nın hayatını kurtarmak için Edward ın fetüsün çıkarılması gerektiği ile ilgili ısrarına rağmen Bella gittikçe daha da çok sevdiği bebeğini yerinde tutmaya kararlıdır. Sonra , Bella kızları Renesmee'yi dünyaya getirip ölmek üzereyken Edward ona zehrini enjekte edip vampire dönüstürür. İsmi Irına olan bir vampir Renesmee'yi görür ve onun 'ölümsüz cocuk' olması hakkındaki yanlısları ve vampir kurallarını ihlal eden yasamını görür onu Volturi'ye haber verir.Cullen'lar cocuğun ölümsüz cocuklardan olmadığını doğrulamak icin tanıklar toplarlar. Ve Volturi'yi Renesmee'nin
Vampirlere ve onların sırlarına karsı tehlike olusmayacağına dair onları ikna ederler ama huzurları kacmıstır
4. Bugün başlıyacağım.3. henüz hazmedemedim:)
Çok sevinirim Canım.Şafak vaktinden sonra okurum
Ben çok aradım ama bulamadım canım
Banada bi yardımcı olsan kaydirigubbakcemile2
4. Bugün başlıyacağım.3. henüz hazmedemedim:)
Çok sevinirim Canım.Şafak vaktinden sonra okurum
bence ona başlamadan midnight ı oku..edward ı daha iyi tanıycaksınopuyorumnanaktan
msj attım cnm sana da..
kızlar bu midnightın türkçe çevirisi olan site yok mu hiç ing. ce okuycak halim yo ya veriri misiniz bana özeldenCADIARZU
yaa biri banada atsıın
önceden saolsuun baileys ve didsm atmıştı ama
pdf dosyası olduğundan açılmaşıtıı
şimdi biride bana yollasııın
çook büyük sevaba geçersnz :jeyyar:
İndirdim canım saolsınGönderdim adresi kurabiyecim..Hemen oku..İndirmezsende haber ver..Msn den göndereyim..
İndirdim canım saolsın
Hiç bir sorunda çıkmadı kaydirigubbakcemile2
:dance: yaşasınn..
Sherin azram sizede gönderttim..Hemen okuyun..
Şaşırıp kalacaksınızz...Edward'ı hiç böyle görmediniz çünkü..
Gönderdim adresi kurabiyecim..Hemen oku..İndirmezsende haber ver..Msn den göndereyim..
şimdi okluyoruum cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çook saool,ŞenizŞeniz
:dance: yaşasınn..
Sherin azram sizede gönderttim..Hemen okuyun..
Şaşırıp kalacaksınızz...Edward'ı hiç böyle görmediniz çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?