Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Evlenebilcekelrini hiç düşünmemiştim.
5. kitap varmı kızlar.
yada 2. film?

5.kitap MIDNIGHT SUN,ilk kitabın edwardın gözünden anlatılışı cnm..ve bence serinin en güzel kitabı olmaya adaydı ancak stephani teyzemizin işgüzar bi ark. kitabın ilk 12 bölümünü internete sızdırınca stephanie teyze çok kızarak devamını yazmaktan vazgeçti..
net.e sızan kısmının türkçe çevirisi bende mevcut,okumak istersen yardımcı olabilirim a.s.

çok güzeldi :gitme::gitme:

4. Bugün başlıyacağım.3. henüz hazmedemedim:)
Çok sevinirim Canım.Şafak vaktinden sonra okurum

evet cnm bu 4.kitabın özetii
ve bnce kitapların en güzelii
tabikiii edwarden ağzından yazılmış olançook daha güzel
2.film 20.11 gösterimde
fragmanına bak istersen
youtuben açıksa

YouTube - OFFICIAL New Moon Trailer - MTV MOVIE AWARDS

4. Bugün başlıyacağım.3. henüz hazmedemedim:)
Çok sevinirim Canım.Şafak vaktinden sonra okurum

şafak vakti süper yaaa:sm_cool:

Barzeycim annem 53 yaşında annemede bağımlılık yaptı..4. kitabı bitirmek üzere..

Keşke kitabın özetini okumasaydın yaaa..
Ben hiç birşey bilmeden okudum ve harikaydı..Ne anneme ne ablama, ne kuzenlerime hiç bişe söylemedim..Onlarda bilmeden okudular..
Neyse bari çok önemli bişeyi yazmamışlar en azından..

Bence herşeyden önce Midnight Sun'ı okumalıydın..Edwardın Bella'ya olan aşkını bilmeden olmaz..

Ben çok aradım ama bulamadım canım
Banada bi yardımcı olsan kaydirigubbakcemile2

Gönderdim adresi kurabiyecim..Hemen oku..ındirmezsende haber ver..Msn den göndereyim..

kızlar bu midnightın türkçe çevirisi olan site yok mu hiç ing. ce okuycak halim yo ya veriri misiniz bana özeldenCADIARZU
bence ona başlamadan midnight ı oku..edward ı daha iyi tanıycaksınopuyorumnanaktan
msj attım cnm sana da..

yaa biri banada atsıın
önceden saolsuun baileys ve didsm atmıştı ama
pdf dosyası olduğundan açılmaşıtıı
şimdi biride bana yollasııın
çook büyük sevaba geçersnz :jeyyar:

kızlar bu midnightın türkçe çevirisi olan site yok mu hiç ing. ce okuycak halim yo ya veriri misiniz bana özeldenCADIARZU

yaa biri banada atsıın
önceden saolsuun baileys ve didsm atmıştı ama
pdf dosyası olduğundan açılmaşıtıı
şimdi biride bana yollasııın
çook büyük sevaba geçersnz :jeyyar:

kızlar özrl msj atamıyorum şu an ama siz bana mail adreslerinizi verirseniz özel msjdan yollayabilirim hemen:1hug:

bizim kız iyice Roberta benzemeye basladı,tarza bakarmısınız kaydirigubbakcemile3

Yalnız yeni film imajı cidden cok guzel,koyu renk sac gozlerıne ortaya cıkarmıs kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…