Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Twilight yalnızca AFM sinemalarında girecekmiş gösterime..
Oda İzmitte yoksenağlama
Aramadığım sinema kalmadı..Ama yok yok..AFM de var birteksenağlama

çikidam çikidam çiki çiki çiki dammmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben zaten hep afm sinemalrında izlirim fimleriii migrosdaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nehirim sende şansına küs ne yapakk yada atla gel ankaraya ben götürem seni filmee çünkü yarın gidecemmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

bence ona başlamadan midnight ı oku..edward ı daha iyi tanıycaksınopuyorumnanaktan
msj attım cnm sana da..

Tamam canım sağol
Şafak vaktine başladım ve Bella artık bir vampir
Tam beklediğim gibi,Duygularını kontrol edeceğini düşünmüştüm..
Jacop un mühürlendiğini öğrendiği sahnede bıraktım kitabı..Zira geceye kadar beklicem:)

5.Kitabı piyasada yok ama acaba neden?

Film Kasımda değilmi canım?

Aşkolsun gülçinim.Ne kadar üzgünüm burdaa:gitme:
Pazar İstanbula gitmeyi düşünüyorum...

Midnight Sun biri bana mail atabilirmii :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:bende okuyacamm artıkkk şafak vaktinin hazzı yenii bittideee ..:kedi::kedi::kedi::kedi:
msn göndermek isteyn olursa bana ulaşsınn lüftennnnnnnnnnnnnnnn:1hug::1hug::1hug:

Aşkolsun gülçinim.Ne kadar üzgünüm burdaa:gitme:
Pazar İstanbula gitmeyi düşünüyorum...

oyy kuzum benimmŞenizŞeniz sende izlemenin bir yolunu bul bir daha bu fırsat ele geçmezzzz.yerimsenibenyerimseniben
inaşşallahahh izlersinn canım benimmm :1hug::1hug::1hug:yerimsenibenyerimseniben
ben dvdsini de vcd aldım.en az 30 kere izledimm baileyscvim kadar olmasadaaaasenağlamasenağlama
sinemada izlemek çokkk başkaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…