Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Okumamak için frenliyorum...
Bella ile esmenin hediye ettiği ormanın içindeki evdeler.
Ne olcak puff..

İyi tanımışsın beni valla sırnaşık şey Kitapta bile iki göz iki çeşme zırlamıştım, kimbilir filmde ne olucam :roflol:

5.Kitabı piyasada yok ama acaba neden?

Canım :asigim: Stephanie abla 12 bölüm yazdıktan sonra internete sızmış o bölümler, sonrada abla sinirlendiği için yazmayı bırakmış :mymeka: 12 bölümde internette bir sürü sitede var Şeniz

Gülçin; nice mutlu senelere a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Offf didsim ben new moon da ağlayacam ama alacakaranlığa gidemezsem yeniden çeşmeleri açacam galiba yaa..
Neyse pazar günü muhtemelen bize en yakın AFM ' ye gidecem, oda kartalda...
ızlemek istiyoruuuumm..Bugünde internetten gene ve gene seyrettim ama sinemada izlenek istiyorum..

Ayrıca litle cığım etiken 10 numara oldu:roflol:

ankarada bilkentte gelecek program twilight opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yoğun istek üzerine zemuszemus

valla yok öyle bişi diyorlar :umursamaz::umursamaz:canımm ank hiç bir yerde bu hafta veya gelecek haftalarda vizyona girecek diye bişeye rastlamadım.sen eminmisin tucemfisfisfis fisfisfis fisfisfis

AFM de kesin gülçincim ben sitesinde gördüm
Dur bidaha bakamda link göndereyim sana.
Oooof offf

günaydın edward canavarları
ayrıca jacop kellan manyakları
hepinize günaydınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydın kızlarrrrrrrrr Kristenin bahsettigim son imajı..yeni filmi icin..Rocker hatunu canlandıracak,siyah olmus ama model kotu..neyse canım nasıl olsa film icacı..
burdan cıkan sonuc ne demekki Kristenli sahneleri cekildi bitti New Moon un

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan

ya bu kristen bu yaşta ne kadaaa zengindir acep,kaç yaşından beri oyuncuymuş hatuşş
bi filmden filme koşuyor

bugün bilkentte kendi gözlerimle gördüm canım:teytey:, bilgi sağlam yani turkbayragi

canım sen ankaradamısınkine?

Son düzenleme:
günaydın günaydın günaydııın
edfırtçılara jacobcularaa kellancılara
hatta ve hatta bellacılara bile(tabii varsa)

Günaydıın cullens..

Baileysim yalnız kalmış ya...
Tamam bu gece varım +18 e :))

Ben pazar günü ıstanbul Maltepe Carrefour'a gidiyorum, filmi izlemek içiiiinnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…