Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

baileys sana diyor sübyancı diyeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heç te üzerime alınmıyorum :dilcikar::dilcikar:
hem benden daha yaşlıları var jacob aşığı olan (bakınız daliah)
benimki normal yani hem daha benim yaşım ne ki hıh :CüvCüv:

daliah ŞenizŞeniz

jacob iyidir cıtır iyidir.
yaşlı alıp hasta bakıcılıgı yapacagıma cocuk alıp elimde buyuturum daha iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

buda gunun sozu olsun benden kaydirigubbakcemile3

:roflol: Günün sözüne bayildim :roflol:

yavrum benim beeee arkandayım vereliniortakzemuszemus

kaydirigubbakcemile3

bu gazla mis gibi uyku cekerim ben şimdi zaten dun gece taylori gordum ruyamda :asigim:

kızlar canlarım iyi gecelerrrrr

günün sözü de bize sübyancı diyenlere kapak olsun hıh :CüvCüv:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhnaniknanik naniknanik
heçtee kapak olmadıı bende üserime alınmıyommm zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile3

bu gazla mis gibi uyku cekerim ben şimdi zaten dun gece taylori gordum ruyamda :asigim:

kızlar canlarım iyi gecelerrrrr

ooo süper bende hep diyorum ama edwardı göremiyorum bi türlü
inş görürüm bu gece :kedi: ii geceler daliahım tatlı heyecanlı rüyalar Şenizkaydirigubbakcemile2

Aboooo:1shok: bu ne yaaaa
Kellan naaptın seenn:lepi:
Diğerlerine bakarken güzel dedimdi ama aşağı doğru bi kaydırdım sayfayı hafiften bi zıpladım yerimde:sm_cool:

bilirsin severim + 18 olaylarını:kedi: yalnız nehirim yok onsuz tadı olmuyır :gitme:mafoldumben

Yettim gari:roflol:
Kız ne yapmış buuuu:roflol:
Zaten kendimde değilim bugün. Edwardı tam ekran görmüşüm. Kendimden geçmişim. Tamamen bi sevgili bulmaktan vazgeçmişim. Böylesini nasılsa bulamam, yaşamanın manası yok diye.
Offff yaaaaa resme.. Tamda göbek deliği aşağısı fantazisini körüklüyor bu ama:1ninca:

Ayakta alkışlıyorum seni daliahçım. Herşeyede bi cevabı var:umursamaz:
Ama çok babyface bu taylor yaaa:roflol:

sizi gidi göbek deliği altı sevenleriii siziii :roflol::roflol::roflol:
kellan da +18lik pozlarda vermiş bak sennnn :roflol::roflol::roflol:

Bu arada topiğimiz taşınmışmafoldumben Nedenki. Ancak mı anlaşılmış Fanatik Kulüplerde olması gerektiği:roflol:

Taa ıstanbula gittik bugün annem ablam ben kuzenim..
Annem çekingen davranıyordu, gençlerin arasında kalacağım diye.
Ama öyle olmadı küçük yoktu bile nerdeyse. Genç bile az vardı. Hep yetişkindi bugünkü seyirciler. 30'luk adamlar vardı. Yaşı büyük çiftler vardı.
Hak ettiği değeri görecek galiba artık.
ınsanlar çocuk filmi olmadığını anlasın artık yaa..

Eve 9 da geldik..9 dan beri uyuyorummmmm
9 dan beri edward vardı rüyamda:roflol:

Durun bi mesaj daha yazayım çok doluyum bugün:roflol:

Baileysim saat 2 istediğimi söyleyebilirim kanımca:roflol:

Yaa Bella'nın odasına geliyorya edward. Hani öpüşüyorlarya...Amaaaanınnn ekran kocaman, ses sistemi desen süper.. Bunlar öpüşürkende ses çıkartıyorlarya bööle anladın sen onu..
Çok fena oldum yaw..Ooofff edward diyorum içimden:roflol:

alt yazılı izledin dimiii :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :uhm::uhm:

Daliah yatmıışş:çok üzgünüm:..
Baleysimide kaçırmışım yaa:çok üzgünüm:
Ezbuzla hiç denk gelemiyoruz artıkın:gitme:
Tucem erken yatmış herhalde baya:kedi:
Gülçin burdaŞeniz
Napim ben daha yeni kalktım:roflol:

nehirim gülçin burdaydı diyecen canımcım Şeniz Şeniz çünkü uykum geldi :a015: bende 10 dk kadar çıkıyorum.sen filmden bahsett çokk zevk aldınmı izlerkennnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus nasılmış kacamna ekranda edwardı izlemek ve sesini duymakkk :asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…