Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

alt yazılı izledin dimiii :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :uhm::uhm:

Ehh yani gülçinim soru mu herhalde..
Bir an aklıma geldi ya dublajlıysa diye başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sordum çok şükür değilmiş.
Orjinal sesleri gibi varmı yaa...
Dublajı zaten sevmem. Bide bunun DVD dublajı korkunç ötesia.s

Kızım onca yol teptim hep iyiki iyiki dedim..İyiki gelmişim..
O kadar çok seyrettim hiç biri bu tadı veremedi.
Edward hiç bu kadar tatlı olmamıştı.. Film şimdi daha güzel geldi. Daha kaliteli geldi.
Harikaydı sesler oyuncular herşey bambaşkaydı. Başka bir film seyrettim sanki. Halbuki internetten daha cumartesi günü seyretmiştim:roflol:
İzmite gelsede bir daha gitsem sinemaya.. O kadar yanii

senin adına sevindimm canımmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
sende yaron benim adıma sevinnn
ama hiç bir yerde türkçe düblajlı yokmuşş:1no2::1no2::1no2:.sadece alt yazılı vizyona girmişşş:1no2::1no2::1no2:
ama ben alt yazılı sevmiyorummmlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
neyse bende sadece izlerim hiçç okumamaya çalışırımm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 Artık biliyoruz zaten dialogları bakmana gerek yok:roflol:
Ama genede süper süper. Uzun süre ekranda kalıyor yazılar. Herkes için ideal yani okursun.
Hadi sende izle. :lepi:

Yatacakmışsın canımmmm..İyi geceler..Çokk öpüyoruummm..
Seninde yorumu alalım bakalım yarınsositososito

dvdsi izleidm alt yazılı değil.orjinali çok begendim ama bende onu anlayacak lisan nerdeeee:1no2::1no2::1no2: lmaz: lmaz: lmaz: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
vcd türkçe izledim.bellayı seslendirene sinir oldumm iğrnç bir sesss eeeeeeee netten izlediklerimi saymıyom bileee sinemada izlemek nasıl bişşii olcak düşünmesi bilee heyacan vericii
baileys sen bu sefer yine gitcenmii kız filmeee :1hug::1hug::1hug:
tşkler sanada iyi geceler nehirimmŞeniz ŞenizŞeniz

Düşüncesi heyecan verici kendisi harikaaaa :)))
Anlarsın anlarsın..Böyle çok daha güzel olacak izlemek bak gör :)
Tekrar iyi geceler canımmmopuyorumnanaktan

kiTAPTA heybetli bi jacob dan bahsediliyo bu bucürr le nasıl olcek bilmem film
bi<im dizilerde uyguladıgımız gibi ayagının altın kütükmü koydularr acaba:roflol:
bu yorum süper kutlarıım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi geceler herkese:gitme:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:kedi:
anam bu ne böle zabah zabah

Düşüncesi heyecan verici kendisi harikaaaa :)))
Anlarsın anlarsın..Böyle çok daha güzel olacak izlemek bak gör :)
Tekrar iyi geceler canımmmopuyorumnanaktan
sen bu hızlan yattıysan nehirciim birdeğil 3 5 kez rüyanda edwardı görürüsüün:roflol:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jacobin boyu 1.79 kızlar sanırım kutuksuzde iş görür kaydirigubbakcemile3

bizim kellanın yine elişeyinde ne meraklısı cıktı yahu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ya merak ediyorumda dusunsene azracım robun karsısına gecip ayracına kurban desek nasıl birsey hisseder acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah sabah fanteziye bak bendeki yaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahhh ahhh daliah bn onun karşına geçseem başka başka dicekleriim var amaaaa:kedi:kaydirigubbakcemile3

ay dusunsene bizden ne cok vardır.zaten cocuk demiski "beni tersleyecek kadın lazım bana"

ben yatmadan nerdeydin nehirim ya iyi fantazi yapardık kellanın fotosu altında :kedi:
bende tekrar izlemek isterim ama şuan muğladayım ve burda yok malesef
acaba ne kadar vizyonda kalacakmış 1 hafta mı ki:uhm:

valla eli o anda tek yerde ama sonrasında heryerde gibi be baileysim kaydirigubbakcemile3

kızın dokunmadığı yeri kalmamış bu kellan neymiş böyle be daliahım:sinifsinif:
robın çıplak fotoları halt etmiş bunların yanında yerimseniben
kellanım çok seksi çoooook:kedi:şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…