alt yazılı izledin dimiii :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :uhm::uhm:
nehirim gülçin burdaydı diyecen canımcım Şeniz Şeniz çünkü uykum geldi :a015: bende 10 dk kadar çıkıyorum.sen filmden bahsett çokk zevk aldınmı izlerkennnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus nasılmış kacamna ekranda edwardı izlemek ve sesini duymakkk :asigim: :asigim: :asigim:
Kızım onca yol teptim hep iyiki iyiki dedim..İyiki gelmişim..
O kadar çok seyrettim hiç biri bu tadı veremedi.
Edward hiç bu kadar tatlı olmamıştı.. Film şimdi daha güzel geldi. Daha kaliteli geldi.
Harikaydı sesler oyuncular herşey bambaşkaydı. Başka bir film seyrettim sanki. Halbuki internetten daha cumartesi günü seyretmiştim:roflol:
İzmite gelsede bir daha gitsem sinemaya.. O kadar yanii
senin adına sevindimm canımmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
sende yaron benim adıma sevinnn
ama hiç bir yerde türkçe düblajlı yokmuşş:1no2::1no2::1no2:.sadece alt yazılı vizyona girmişşş:1no2::1no2::1no2:
ama ben alt yazılı sevmiyorummmlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
neyse bende sadece izlerim hiçç okumamaya çalışırımm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 Artık biliyoruz zaten dialogları bakmana gerek yok:roflol:
Ama genede süper süper. Uzun süre ekranda kalıyor yazılar. Herkes için ideal yani okursun.
Hadi sende izle. :lepi:
Yatacakmışsın canımmmm..İyi geceler..Çokk öpüyoruummm..
Seninde yorumu alalım bakalım yarınsositososito
bu yorum süper kutlarıım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kiTAPTA heybetli bi jacob dan bahsediliyo bu bucürr le nasıl olcek bilmem film
bi<im dizilerde uyguladıgımız gibi ayagının altın kütükmü koydularr acaba:roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:kedi:iyi geceler herkese:gitme:
sen bu hızlan yattıysan nehirciim birdeğil 3 5 kez rüyanda edwardı görürüsüün:roflol:Düşüncesi heyecan verici kendisi harikaaaa :)))
Anlarsın anlarsın..Böyle çok daha güzel olacak izlemek bak gör :)
Tekrar iyi geceler canımmmopuyorumnanaktan
aa kitap ayracı yapmıslar super olmus yaaa
kaydirigubbakcemile3
ya merak ediyorumda dusunsene azracım robun karsısına gecip ayracına kurban desek nasıl birsey hisseder acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah sabah fanteziye bak bendeki yaaa kaydirigubbakcemile3
ay dusunsene bizden ne cok vardır.zaten cocuk demiski "beni tersleyecek kadın lazım bana"
Durun bi mesaj daha yazayım çok doluyum bugün:roflol:
Baileysim saat 2 istediğimi söyleyebilirim kanımca:roflol:
Yaa Bella'nın odasına geliyorya edward. Hani öpüşüyorlarya...Amaaaanınnn ekran kocaman, ses sistemi desen süper.. Bunlar öpüşürkende ses çıkartıyorlarya bööle anladın sen onu..
Çok fena oldum yaw..Ooofff edward diyorum içimden:roflol:
kellanı boyle gormeyi yuecigin kaldırımı baileysim bilmem ama kouyorum valla
valla eli o anda tek yerde ama sonrasında heryerde gibi be baileysim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?