Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ayyyyyyyyyy içim bir hoş oldu o zaman bana bebek bakıcılı ruyalarrrrr
hepimize 160 gün o zaman!!
iyi geceler bebekler:)))))))

şimdi kitaplarını okuduktan sonra bugün filmi izlemeye gittim. çok beğendim.
şimdi arkadaşlar,şu şerifi ben pek beğendim. başka beğenen varmı bilemeyeceğim ama varsa karşıma çıkmasınkaydirigubbakcemile3
işin şakası,
adam çok yakışıklıydı .... baba kızda çok benziyorlardı birbirlerine.

ay canım, seni burda görmek ne güzel alkisalkisalkis, kimseler şerifi sevmez buralarda, şerif okynindir hihoyyyt

edwırda degme gerisi hepten senin olsun :roflol:

ay canım, seni burda görmek ne güzel alkisalkisalkis, kimseler şerifi sevmez buralarda, şerif okynindir hihoyyyt

sağol tatlım. iyi oldu bu.
şerif benim olsun. üstüne tanımıyorum. çok hoş adam.
kimse görmemişmi bu adamın yakışıklılığını desemde kimsenin görmediği iyi de olmuş. :jeyyar:
pek sevindim.

herif dediğin edward galiba şekerim kaydirigubbakcemile3
üzgünüm rakibin çok...savaşman gereken bi sürü cadı var kaydirigubbakcemile
bende çok benzetiyorum charlie ile bellayıkaydirigubbakcemile2

keşke yeniden izleyebilsem kaçırıcam sanırım püffff ben eve gitmeden kalkar kesin mafoldumben

yok edward değil,kızın babasını beğendim ben. şerifi. .çokmu beğenen var babayı...

burda onun bıyıksız fotoları vardı bir ara, o bizim yaş grubuna pek hitap etmedi okypetem, biz topikçe sübyancı takılıyoruz utanmadan -tatlicadiarzu-

yok yok charlie'yi seviyormuş oky canım :kedi:, edwardın koltukaltı senin hala, korkma :sinifsinif:

sonradan çaktım olayı tucem....o muhteşem kokulu koltuk altı hala benim dimi :sinifsinif:
çoook mutluyum sositososito:kedi:

burayı sonradan keşfetmiş olabilirim ama
rob'ma sevgimm çokk uzun zaman öncesii ne dayanıyorr
elle tututulrr gözlee görülürr bir parçası benimm
kendinizi hazırlayınn lmaz:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…