Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

burayı sonradan keşfetmiş olabilirim ama
rob'ma sevgimm çokk uzun zaman öncesii ne dayanıyorr
elle tututulrr gözlee görülürr bir parçası benimm
kendinizi hazırlayınn lmaz:kötükedihüso

bak yewrim biz burda aylardır paylaşım yapıyız benneyaptımki
hepimiz çok sevioz ama aramızda paylaşmamız gerektiğini öğrendik
zaman zaman çıkıntılık yapanlar olmadı değil ama hep hallettik aramızda
şincik sen aramıza geç katılan bir müttefiğimiz olaraktan artık ne çıkarsa bahtıma diyerek
sana düşen parçayı öpüp başına koyacaksın artık bu hücre mi olur yoksa stoplazma ya da mitokondri mi orası meçhul tabi hihoyyyt

miriba cemrem opuyorumnanaktan

ben de böyle kapalı, yağmurlu filmleri çok seviyorum ya, ilk filmde bol bol vardı turkbayragi

evet . bende. sanki ruhunu dinlendiriyoro yağmur havası. o puslu manzaralar. bir yerere götürüyor insanı. o ağacın üstünde durdukları manzara muhteşemdi...saatlerce bakılır o manzaraya.

öncelikle kendimi bir çıkıntı gibi görmüyorumm
bu tabiride begenmedim açıkçası
sonuçta burası herkese açık bir topikk
gerginligede gerek yok
gerçek olacaksaa robnun hücresinede razıyım mitokondrisinedee

evet . bende. sanki ruhunu dinlendiriyoro yağmur havası. o puslu manzaralar. bir yerere götürüyor insanı. o ağacın üstünde durdukları manzara muhteşemdi...saatlerce bakılır o manzaraya.

ben daha çok edwarda baktım o sahnelerde, manzaranın keyfini çıkaramadım, itiraf ediyorum mafoldumben

olayı neden ciddiye aldığınızı anlayamadım
sonuçta biz burda aramızda bu tarz şakalar yaparız olayı ciddiye dönüştüren sizsiniz
zira benim yazdıklarımın şaka olduğunu arkadaşlarım gayet iyi bilirlersengözlerimebaksanab

sürekli birbirimize takılıyoruz burda evet :1hug:a.s.
canım ya. çok teşekkürler. işte adamım. budur işte.
çok yakışıklı.
ya ben bıyıklı adam pek beğenmem. ama buna çok yakışmış bıyıklar...

bu adama bıyık bence de çok yakışıyor buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

efet biz burda birbirimize süreklü takılır şakalr yaparın şimdiye kadar kimse alınmadıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…