günaydın hihoyyyt
kızlar tutulmayı okuyorum. seriyi satın aldım. az kaldı dedikodu için geleceğim aranıza opuyorumnanaktan
new moon'un nete düşen fragmanları çok güzel. kasım gelse de gitsek! on kitap nasıl nete düştü hayretteyim :1shok:
az kaldı tüm kkyı twilightçı yapacağız, hoşgeldin acemiperi a.s.
kasımı dörtgözle bekliyoruz bu arada ilk film de yeniden gösterimde hihoyyyt
sinemada izlemek istersin belki diye şeyettimdi, ben tekrar gittim de filme :kedi:hoşbulduk
ilk film nette var her yerde. ben de bol bol nostalji yapıyorum :asigim:
stephenie meyer çok güzel bir anlatımı var. türkçeye de çok başarılı bir şekilde çevrilmiş. tabi ingilizce betimlemeleri de duymak ayrı bir heyecan ayrı bir dünya. "aslan kuzuya aşık oldu" diyaloğunu mutlaka ingilizce orjinal edward sesiyle dinleyin bir :asigim:
Edward:And so the lion fell in love with the lamb.
Bella:What a stupid lamb.
Edward:What a sick,masochistic lion.
saatlerdir twilight için yazılan haberleri okuyorum. çok şey öğrendim. bazı yerlerde edwardımızın gay olduğu iddia edilmiş. edward aptal bellaya aşıkmış zati şimdi de kapmış kızı (ya da kız mı edwardı kaptı neklava:)
ben filmdeki ve kitaptaki edwarda hastayım. robert beyin gerçek hayattaki hali hiiiç tipim değil. azıcık da boş kafa görünüyor senağlama
Kızlar ben bu filmi ilk dün izledim. çok beğendim ayrıcanada. :asigim:
Şİmdi ikinci filmi varmı :uhm: bi sorim dedim.
noldu gülçinim sana mafoldumben
canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus
hadi ya çok varmış daha. mirmirmirmir
AHH TUÇEM SORMAA ÇOKK KÖTÜTÜM.GÖZLERİM AGLAMAKTAN ŞİŞTİİİİ ailevi bir durum elim kolum bağlııı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçen şubattan beri bekliyoruz :çok üzgünüm::gitme:
EcMeL hoşgeldin tatlım aramıza zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?