Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydın hihoyyyt

kızlar tutulmayı okuyorum. seriyi satın aldım. az kaldı dedikodu için geleceğim aranıza opuyorumnanaktan

new moon'un nete düşen fragmanları çok güzel. kasım gelse de gitsek! on kitap nasıl nete düştü hayretteyim :1shok:

az kaldı tüm kkyı twilightçı yapacağız, hoşgeldin acemiperi a.s.
kasımı dörtgözle bekliyoruz bu arada ilk film de yeniden gösterimde hihoyyyt

az kaldı tüm kkyı twilightçı yapacağız, hoşgeldin acemiperi a.s.
kasımı dörtgözle bekliyoruz bu arada ilk film de yeniden gösterimde hihoyyyt

hoşbulduk
ilk film nette var her yerde. ben de bol bol nostalji yapıyorum :asigim:

stephenie meyer çok güzel bir anlatımı var. türkçeye de çok başarılı bir şekilde çevrilmiş. tabi ingilizce betimlemeleri de duymak ayrı bir heyecan ayrı bir dünya. "aslan kuzuya aşık oldu" diyaloğunu mutlaka ingilizce orjinal edward sesiyle dinleyin bir :asigim:

Edward:And so the lion fell in love with the lamb.
Bella:What a stupid lamb.
Edward:What a sick,masochistic lion.

hoşbulduk
ilk film nette var her yerde. ben de bol bol nostalji yapıyorum :asigim:
sinemada izlemek istersin belki diye şeyettimdi, ben tekrar gittim de filme :kedi:

stephenie meyer'in anlatımının önünde eğilmemek imkansız kesinlikleopuyorumnanaktan, kitaptaki herkesi muhteşem betimlemiş, cümleler sanki kendi hayatımızda gerçekleşiyormuş gibi etkileyici :gitme:

o orijinal edward sesi ne derse desin dinlerim ben :asigim:

saatlerdir twilight için yazılan haberleri okuyorum. çok şey öğrendim. bazı yerlerde edwardımızın gay olduğu iddia edilmiş. edward aptal bellaya aşıkmış zati şimdi de kapmış kızı (ya da kız mı edwardı kaptı neklava:)

ben filmdeki ve kitaptaki edwarda hastayım. robert beyin gerçek hayattaki hali hiiiç tipim değil. azıcık da boş kafa görünüyor senağlama

ya adamın ne gayliği kaldı ne pisliği..magazin basını dur durak bilmiyo valla
ünlü olmak gerçekten zor :umursamaz:

Kızlar ben bu filmi ilk dün izledim. çok beğendim ayrıcanada. :asigim:
Şİmdi ikinci filmi varmı :uhm: bi sorim dedim.

noldu gülçinim sana mafoldumben

canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus

AHH TUÇEM SORMAA ÇOKK KÖTÜTÜM.GÖZLERİM AGLAMAKTAN ŞİŞTİİİİ ailevi bir durum elim kolum bağlııı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…