noldu gülçinim sana mafoldumbenmerhabaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok cnm yalnızca afm'lerde değil. historia'da cinebonus var orda da vizyonda şu an. Demek izmitlisin, ben de izmitliyim:) evet hiçbir şey olmadı hemşericilik yapmayı da pek beceremiyorumher neyse konuyu dağıtmayayım evet alacakaranlık. bugün korsan cdsini aldım ama orjinal dvdsiyle birebir çıktı istediğim gibi. uzatılmış sahneler falan var özel seçenekler diye bir şey koymuşlar. 5 bin kez izlerim artıkopuyorumnanaktan
yok cnm yalnızca afm'lerde değil. historia'da cinebonus var orda da vizyonda şu an. Demek izmitlisin, ben de izmitliyim:) evet hiçbir şey olmadı hemşericilik yapmayı da pek beceremiyorumher neyse konuyu dağıtmayayım evet alacakaranlık. bugün korsan cdsini aldım ama orjinal dvdsiyle birebir çıktı istediğim gibi. uzatılmış sahneler falan var özel seçenekler diye bir şey koymuşlar. 5 bin kez izlerim artıkopuyorumnanaktan
canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus
Ben heryerde 2 disklik DVD sini arıyorum ama orjinal.
Aramadığı alış-veriş merkezi kalmadı..Yok yok yokmafoldumben
Demek hemşoyuzŞeniz
Hımm demek başka sinemalardada varmış İzmit "Köyünde" yok maalesef..Birde avrupa kenti olacakmafoldumben
İnternetten tekrar yapıyorum, ama DVD istiyorum yaa..Bulamıyorum. Herp tek disklik olan varmafoldumben
Sinema Alacakaranlık topiğindede akıl vermişin kadına süpersin yaaa..
Sern ilkini oku kocan sendeki değişikliği fark eder alır 2.sini diye:roflol::roflol:
Milleti yoldan çıkarcan tucemmm:roflol:
Tucem yaa sen ingilizce biliyosun bişe sorcamm
Volturilerden Caicus vardıyaO nasıl okunuyor şutarafagitti
noldu gülçinim sana mafoldumben
canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus
Ben heryerde 2 disklik DVD sini arıyorum ama orjinal.
Aramadığı alış-veriş merkezi kalmadı..Yok yok yokmafoldumben
Demek hemşoyuzŞeniz
Hımm demek başka sinemalardada varmış İzmit "Köyünde" yok maalesef..Birde avrupa kenti olacakmafoldumben
İnternetten tekrar yapıyorum, ama DVD istiyorum yaa..Bulamıyorum. Herp tek disklik olan varmafoldumben
Sinema Alacakaranlık topiğindede akıl vermişin kadına süpersin yaaa..
Sern ilkini oku kocan sendeki değişikliği fark eder alır 2.sini diye:roflol::roflol:
Milleti yoldan çıkarcan tucemmm:roflol:
kızlar su imza gibi eklediğiniz alacakaranlık resimlerini bende ekleyebilirmiyim ve nasıl ekleyebilirm CADIARZU
canım imza eklemek yasak aslındalmaz: ekleme hiç, arkadaşlara söyledim ama edward için her şeye değer dediler :kedi:
ay bencede değer söle kız nası oluyooo alkisalkisalkis
son kitabın nete sızan bölümlerini okuyorum lüfen beni rahatsız etmeyin :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?