Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

merhabaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
noldu gülçinim sana mafoldumben

canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus

Ben heryerde 2 disklik DVD sini arıyorum ama orjinal.
Aramadığı alış-veriş merkezi kalmadı..Yok yok yokmafoldumben

Demek hemşoyuzŞeniz

Hımm demek başka sinemalardada varmış İzmit "Köyünde" yok maalesef..Birde avrupa kenti olacakmafoldumben

canıııımmm, seni burda görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan, ben tekrar gitmedim filme, evde sık sık genel tekrar yapıyorum ama zemuszemus

İnternetten tekrar yapıyorum, ama DVD istiyorum yaa..Bulamıyorum. Herp tek disklik olan varmafoldumben

Sinema Alacakaranlık topiğindede akıl vermişin kadına süpersin yaaa..
Sern ilkini oku kocan sendeki değişikliği fark eder alır 2.sini diye:roflol::roflol:
Milleti yoldan çıkarcan tucemmm:roflol:

Tucem yaa sen ingilizce biliyosun bişe sorcamm

Volturilerden Caicus vardıya O nasıl okunuyor şutarafagitti

ehehe, nehirim nette 2 disklik dvd vardı, indirdim ben hihoyyyt
o kadın arkadaşım ya, pufi (şimdi lilyum olmuş) çok şekerdir, beyin yıkama çalışmalarım sürecek sengözlerimebaksanab

noldu gülçinim sana mafoldumben

tuceeem:) geç de olsa farkettim meğer neler kaçırıyormuşum ben ya:) bi anda esti de okudum:) artık burdayım bol bol edward geyiği çeviresim var çevremde de bi tane okuyan var başka da yok. allahtan burası var yani yoksa bu fizyolojik güdümü nasıl karşılardım ben ya:)

canım bu 2 disklik olan nasılmış? içinde farklı ne varmış yani?..:kedi: benimkisinin görüntüsü bayağı bi orijinale benziyordu belki tek cdye çekmişlerdir eğer oysa yani bendekiyse dediğin, alıp yollarım valla. ama 2 cdlik olanı nasılmış merak ettim bak şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktun ya mafoldumben

kızlar su imza gibi eklediğiniz alacakaranlık resimlerini bende ekleyebilirmiyim ve nasıl ekleyebilirm CADIARZU

canım imza eklemek yasak aslında lmaz: ekleme hiç, arkadaşlara söyledim ama edward için her şeye değer dediler :kedi:

Aşkolsun tucem senin uyarını dikkate almaz mıyım benopuyorumnanaktan.
Elif Ablaya sordum baktı mesajıma. Boyutu uygun görünüyor dedi. Şimdilik tamam dedi ama genede soracakmışa.s

Aaa pufi ne ara lilyum oldudelikafadulden

Nerden indirdin tucem yaa banada de hele adres. Ben geçen bi yerden indirmeye kalkıştım olmadı.
Gerçi indirsemde gene alacağım.
Bizim bütün sülale okuduğu için brde film günü yaparız:roflol:

Şimdide teyzem dedi sıra bende diye..Kendisi 56 yaşında olur:roflol:

ay bencede değer söle kız nası oluyooo alkisalkisalkis

Hiiççzemuszemus Doğu-kilo takip çizelgesine yapıştırıyorsun linki o kadara.s.
Ama bu boyuttan büyük sakın olmasınlmaz:

İkinci disktede tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama genede istiyorumnaniknanik

son kitabın nete sızan bölümlerini okuyorum lüfen beni rahatsız etmeyin :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…